jedilnik
Rada bi izgubila 5kg, iz 65gk na 60kg. Imam 168cm.
Moj jedilnik:
– 6.30 šalčka kosmičev ali prosene kaše z jogurtom ali kefirjem
– 9.30 eno sadje (banana, jabolko, kaki, pomaranča….)
– 12.00 kosilo (s sabo imam sendvič ali pa recimo makarone z omako, riž z zelenjavo in mesom, ajdova kaša z omako, ješprenj, dve kuhani jajci in podobno)
– 16.00 kos sadja
– do 18.00 ure še kaj malega.
Vmes občasno eno kavo, pijem vodo ali vodo z mlinovcem.
mamica treh otrok, 14.01.2022 ob 07:52
Rada bi izgubila 5kg, iz 65gk na 60kg. Imam 168cm.
Moj jedilnik:
– 6.30 šalčka kosmičev ali prosene kaše z jogurtom ali kefirjem
– 9.30 eno sadje (banana, jabolko, kaki, pomaranča….)
– 12.00 kosilo (s sabo imam sendvič ali pa recimo makarone z omako, riž z zelenjavo in mesom, ajdova kaša z omako, ješprenj, dve kuhani jajci in podobno)
– 16.00 kos sadja
– do 18.00 ure še kaj malega.
Vmes občasno eno kavo, pijem vodo ali vodo z mlinovcem.
Fodaj vsaj 10.000 korakov na dan, pa si.
Koliksna je ta tvoja salcka? Za 100g kosmicev ali za 30g?
Sendvic? Ajdova kasa?
Kje so beljakovine?
Odvzemi polovico OH in dodaj meso in zelenjavo.
Pa popoldan se kaj pojej,nekaj malega, glede na to, da se v bistvu ze dopoldan kar najes.
Tista tvoja vecerja, kao nekaj malega, koscek cokolade in napolitanka so res nekaj malega, a imajo precej kalorij.
Rekreacija pri hujsanju naceloma ne pomaga kaj dosti, prehrana naredi skoraj vse, a za teh par kilic je pomembno tudi gibanje, samo ne potem na racun tega vec pojest.
Anonimno 5892, 14.01.2022 ob 08:21
Če želiš shujšati izpusti sadje. Kljub temu da ima naravni sladkor vsebuje sladkor. Sendvič, makaroni odpadejo. Raje kos pečenega piščanca. Jajce je primeren avokado naprimer. Drugi obrok namesto sadja zelenjava.Sadje pri hujšanju odpade.
Shujsala sem ogromno, sadja sem pojedla se in se!
Zdaj vzdrzujem tezo in pojem precej manj sadja, ker me napihuje, a cez poletje, ko je toliko lubenic in breskev, se znam se vedno skoraj vsak dan nabasat s sadjem.
Forum je zaprt za komentiranje.