Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek je ze komu uspelo – ikea, popust?

je ze komu uspelo – ikea, popust?

V kratkem bomo naročili za ok. 3000-4000 robe pri Ikei, me zanima, če obstaja kakšna možnost, da zaprosim za kakšen popust glede na količino….ali je že komu to uspelo ali naj rajši nič ne rečem?

Se opravičujem, govorim seveda o EUR-ih.

Ojla,

mi smo pred enim letom in pol imeli pravtoliko robe :). Takrat sem šla do njihovih informacij (v gradcu je to desno od blagajn) in jim povedala za koliko bova nabavila. Takrat še ni bilo ugodnosti, da če nabaviš za 1000 € preko neta je prevoz zastonj (pazi velja le za tiste artikle, kjer je označen na netu – voziček).

Tako smo zdilali (po pogovoru s šefom), da nam dajo oni dobropis cca. 100 €, mi pa plačamo prevoz samo 50 €. Glede prevoza, čakali smo cca 14 dni, nato so nas poklicali po tel, povedali kdaj pridejo, pomagali znositi vso pohištvo v drugo nadstropje, res so bili super, imajo tudi možnost, da naročiš pri njih tudi sestavljanje pohištva (če se ne motim je zelo ugodno).

Da pa bi drugače obstajal kak popust na že tako ugodne cene, pa ne da bi vedela :), če boš kaj uredila le sporoči, bo koristilo tudi drugim 🙂

Uf, sem ti kar malo “fouš”…

lp, ikea fan

p.s.: predlagam da že doma naredite spisek kaj potrebujete, v trgovini so bili do nas zelo prijazni in potrpežljivi 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close