je že čas za nosit balerinke
Hja, čisto odvisno… Jaz se pri oblačenju/obuvanju ne ravnam po drugih, ampak po lastnem občutku in seveda tudi vremenu/temperaturah. Glej, jaz sem bolj “vroče” sorte in zdajle recimo bi v škornjih “švicala”. Imam obute salonarje (pač balerink ravno ne nosim); pa tudi plašč sem zamenjala za eno prehodno jakno (imam pa dolge rokave spodaj ali pa bolero). In mi je čist fajn.
Še vedno v škornjih. In bom še nekaj časa. Sem ena izmed tistih, ki se zelo pozno prilagodi novemu letnemu času. Tudi poleti, proti jeseni kar dolgo vztrajam v odprtih čevljih ali brez nogavic. Razen seveda, če pride kar naenkrat do ekstremne spremembe tempreature. Moj se pa ob prvem sončnem žarku sleče in paradira okoli v “lahki” jankici in seveda smrka in kašlja. Vsako leto isto pa se mu ne da dopovedati.
Sama sem se tudi točno to spraševala. Potem sem v sredo videla eno gospo, ki jo sicer po stilu zelo občudujem, da se je že pogumno spravila v balerinke, in sem pomislila, da mogoče bi že šlo.
Pogoj je seveda, da ne odhajaš od doma ob 6h zjutraj, da se usedeš direkt v avto in izstopiš pred vhodom v službo. 😉
Balerinke so torej trenutno zelo mamljive, a pri meni bodo še malo počakale. Med njimi in škornji bom raje postavila še kakšno vmesno fazo obutve. 😉
[img]http://images.asos.com/inv/y/5/21/1149906/tan/image1xl.jpg[/img]
lp,
Lenka
Nimam nikakršnih zadreg, če se mi vsred poletja zalušta nosit kavbojske škornje, ali vsred snežnega meteža – balerine.
Če so balerine nošene na debele volnene žabe, in če so kosmate ali imajo malo debelejši podplat jih komot nosiš tudi pozimi.
Torej, hočem reči, redko katera rabi hodit do službe čez 3 hribe in 3 doline, ampak kvečjemu 5 minut do najbližje postaje.
Ha … Še včeraj smo se spraševali, če je že čas za nositi balerinke. Danes nosimo odprte čevlje (sočustvujem s tistimi, ki morajo zaradi službe trpeti v zaprtih), jutri bodo mogoče balerinke, potem pa smo že pri škornjih! Kako hitro gre čas …
Letos jeseni bi si kupila ene fierce 😉 motoristične škornje ali ene z malo debelejšim podplatom pa v lepi rjavi barvi.
Pa ve?
lp,
Lenka
Forum je zaprt za komentiranje.