Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Je vaš partner/ka varal/a bivše partnerje?

Je vaš partner/ka varal/a bivše partnerje?

Kaj pa če bi svoja čustva do očeta ponovno ozavestila, predelala, (pomaga neodposlano pismo, tehnika praznega stola) in jih od-pustila? Zaključila sedanji odnos, in šla svobodna iskat iglo v brklcseno?[/quote]

Hm, tukaj je nastala zmeda s citati, brklc, to so tvoji odgovori ali odgovarjaš nekomu tretjemu?

Mimogrede: nimam občutka, da bi me katerikoli izmed mojih dosedanjih partnerjev kadarkoli prevaral, vsaj vem ne za to.

Hvala enako, se strinjam!

Varala sem vse bivse-sam za razliko od danasnje mladine, takrat ko sem bila jaz stara 15,16,17…. Se ni sexalo, redko katera, uglavnem smo se lubčkali, to je tudi prevara!

Zdaj sem 14 let zvesta!

za tiste tri Izjeme ki ste varale in ste sedaj zveste…

zakaj ste pa prej varale? ker je lažje zajebati življenje nekoga drugega kot pa biti sam pa ga srati okoli ne?
ah kje pa… je bolj zanimivo če se vara…

v bistvu ste prasi.ce

in ja, privoščim vam da jih dobite nazaj od teh vaših sedanjih, ki jih imate takooo rade, hahaha.

chemtrails, saj to je to ker tisti ki varajo jih vedno potem nekdo drug prevara zato ker se mora karma poplačati in te ljudje morajo na lastni koži doživeti takšno bolečino da potem s tem dobi možnost da se kaj nauči. Če se nauči hehe, mnogi se ne in potem se krog znova ponovi.

Je pa res bedno za vse moške in ženske če varajo, že karakter take osebe mora biti čuden in tudi druge lastnosti. Sem imel enkrat možnost delati za enega v precej dobri službi ampak on je svojo ženo varal in mi to tudi govoril in hodil na cipe. Potem sem se vprašal če res želim delati za nekoga takega in sem se intuitivno odločil da ne grem v posel z njim. In intuicija je bila prava ker bi lahko izgubil veliko denarja bil opeharjen. Skratka oseba ki vara že v fundamentu ne more biti dobra takšnim se še sanja ne kaj je prav in kaj ne in tudi druge lastnosti pri takšnih smrdijo in to se začuti, vsaj jaz takšne ljudi začutim da nekaj ni v redu s takimi.

Kaj pa če bi svoja čustva do očeta ponovno ozavestila, predelala, (pomaga neodposlano pismo, tehnika praznega stola) in jih od-pustila? Zaključila sedanji odnos, in šla svobodna iskat iglo v brklcseno?[/quote]

Hm, tukaj je nastala zmeda s citati, brklc, to so tvoji odgovori ali odgovarjaš nekomu tretjemu?

Mimogrede: nimam občutka, da bi me katerikoli izmed mojih dosedanjih partnerjev kadarkoli prevaral, vsaj vem ne za to.[/quote]

Auč, pa ne da je kaj resnice v moji konfuzni pisavi? Pa je rajš zmeda…

Mimogrede: a k niso mel cajta? Si jih prej no-go…

Mimogrede: nimam občutka, da bi me katerikoli izmed mojih dosedanjih partnerjev kadarkoli prevaral, vsaj vem ne za to.[/quote]

Auč, pa ne da je kaj resnice v moji konfuzni pisavi? Pa je rajš zmeda…

Mimogrede: a k niso mel cajta? Si jih prej no-go…[/quote]

Misliš da bi bila premalo časa v zvezi, da bi imeli čas za varanje?

Kot sem rekla, nisem bila pred tem nikoli z nikomer, ki bi v preteklosti varal svoje partnerke.
Tudi nisem imela nikoli občutka, da bi katerikoli izmed teh dveh partnerjev preverali mene,
šlo pa je za več let trajajoči zvezi, ne neko neobvezno dejtanje.

Ne skušam povedati, da bi bilo izbiranje varajočih partnerjev moj vzorec, ker to ne drži.

Zelo se strinjam z 59874! Tisti, ki so v poslu goljufi, so tudi doma in seveda obratno. Sem tudi sama srečala take ljudi in se jih izogibam.

Drugače pa mislim, da se varalice ne spremenijo, ker imajo sami hude osebnostne motnje. Večina se jih niti ne zaveda, da delajo kaj narobe. Štartajo pa na take šibke osebe, ki si jih lahko podredijo in obračajo okoli. Te osebe niso sposobne ljubiti, ampak jim gre dejansko samo za filanje ega.

Hehehe, sedaj pa tud jest več ne vem zakva se gre…

Ker mam cajt, pa se mi da, sem ti skušal pomagati pri samoanalizi tvojih vedenjskih vzorcev. Ampak če vse skupaj povzamem, nimaš neki resnih težav, le strah te je da te sedanji ne bo prevaral, ker je to že naredil. A jest prov zastopm?

Midva sva oba varala, ko sva bila mlajša (v zgodnejših 20-ih). Meni zdaj na misel ne pride, ker sem srečna z njim. Tudi on pravi, da je bil takrat pač mlad in se mu je dogajalo, da zdaj je pa drugače… Upam, da je res. Se pa ne obremenjujem s tem, ker nima smisla. Če bo, bo. Vpliva itak nimam na to. Dokler mi bo z njim lepo in bom imela toliko pozornosti, kot je potrebujem ter bo najin odnos tak kot mora biti (kot je sedaj že nekaj let), se s tem ne mislim obremenjevat.

o pa ja :)))))

med službo……namesto fitnesa, košarke… teren je brezmejen in čas se najde, če je volja

Sedaj že bivši, je lagal bivši pred mano. Ali jo je tudi varal, ne vem. Vsekakor pa ni bil do nje najbolj iskren. Meni je zaigral veliko iskrenost s tem, ko mi je vse za nazaj priznal glede bivše, se izpovedal. Na žalost je bil iskren samo za nazaj. Pozneje je tudi meni lagal in prikrival določene stvari. Verjetno človek ali je ali ni takšen. Se lahko spremeni? Ne vem. Tale moj se ni.

NIsem v zvezi s takšno osebo. Nimam “živcev” za takšno situacijo. Že “običajna” veza, brez takšne osebe, ne glede na to, kako trdna in ljubeča, lahko pristane v varanju.

Ljudje pišemo življenjepise, ko iščemo službo. Zakaj? Zato ker bodoči delodajalci sklepajo o tem, kako bomo delali pri njih, na osnovi tega, kako (in kaj) smo delali prej. Zgodovina je dober prediktor prihodnosti. Ljudje se tako bistveno ne spreminjamo. Sploh pa ne v vrednotah.
In seveda, so izjeme, nekateri se res spremenijo, se nekaj naučijo na svojih napakah. Vendar ljudje vedno mislimo, da smo posebnosti, in da se bo taka izjema zgodila prav nam…

Spet varanje.

Smešni so mi ljudje, ki hodijo v monogamne zveze, potem pa drug drugemu igrata skoraj Chuck Norrisa in Bonda, da ta zveza kao funkcionira brez varanja.

Ob prvi priliki pa on skoči k sosedi, ona pa k sodelavcu, pa ajmo naši.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Tak moški, ki tudi v naslednjih razmerjih ponavlja taka dejanja, bi se resno moral vprašati kaj je vzrok temu, da vedno naleti na take partnerke, ki ne prenesejo resnice in je potem v njeno dobro prisiljen v takšna dejanja. Moški smo po naravi zaščitniški in želimo svoje ženske obvarovati tudi pred pogubnimi posledicami resnice in nekatere tega nikakor niso sposobne videti kot izkazovanje ljubezni do njih.

Joj Boom, to pa bi bila lahko izjava tedna! No, nekatere Esmeralde pač ne želijo spregledati, kljub premalemu izkazovanju ljubezni. :)))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

No ja, sem želel tudi t.im. drugo stran prikazati z malo bolj pozitivne strani, saj če pogledamo značilnosti prevaranih, so po pravilu vse kot prvo dobre in požrtvovalne matere, svojemu so redno kuhale in prale, njihova ljubezen do partnerja pa je bila globoka, vdana in skoraj brezpogojna. Čeprav se včasih zdi, da so se slednjega dobro zavedele šele po prevari.

Ka, in za prevarane moške bi veljalo nekaj precej podobnega, čeprav slednji bolj redko o tem pišejo tukaj.

:-)))))

Najlažje je igrati žrtev, veliko težje pa prevzeti svoj del odgovornosti. Ne glede na spol.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Daleč od tega, da je nujno, da bo varal.
Poznam nekoga, ki je že varal in je preprosto povedal, da je varal takrat, ko v vezi ni bilo zaupanja, ko ni bilo želje po seksu in podobno. In kar ni našel doma, je našel drugod.
ko je našel žensko, ki ga ne zaslišuje kje hodi, žensko s katero si zaupata, kjer seks štima in tako naprej, ni imel nobene potrebe po varanju.
Torej, če je prava ljubezen, če je zaupanje, če je toplina, ne bo varal, ko vama tega zmanjka, bo varal ali pa bosta šla narazen.

……danes v enem pogovoru v “pred Silvesterski družbi”, kolega mi pravi:

veš norTON, jaz bi moral moral napisati en uporabni priročnik za obnašanje vezanih žensk.

oh, to pa je ideja. jaz se s tvojo vsebino misli strinjam, le za pisanje knjižice mi ni prišlo na misel.

Samo vprašanje časa je. Kdaj boš prevarana. Uživaj do takrat in ne misli na konec. Traja dokler pač traja.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close