Je varanje dedno?
Imam kolegico, stara je 25 let s katero se super razumeva, sva kar dobre prijateljice in na drugi strani je njen fant, ta je tud super decko, res enkraten.
Problem pa je to, da sem zadnjic po naključju izvedela, da ga ta kolegica vara z 20 let starejšim moškim. Tudi videla sem ju ze skupaj po sluzbi kako se poljubljata. Ta moški ima tudi družino in enega otroka.
Z njenim fantom pa sta pravkar imela obletnico 7 let in ravnokar sta se vselila v stanovanje.
Mene srce boli, ker si nisem nikoli mislila, da bi ena tako mirna, prijazna punca varala fanta. In sedaj nevem a naj kaj omenim a naj bom tiho in se delam, da nevem nic. Z obema se razumem odlično, tako da nevem kaj naj. Razmisljam, da se ne utikam med njima, da bom pac tiho in se delala, da nic nevem.
Sploh pa kri ni voda, tudi njena mati je varala svojega moža, ocitno je to dedno.
čekdisout, 25.01.2022 ob 11:12
nekak imam probleme s tem, da bi bili otroci tako v detajle seznanjeni s spolnim življenjem svojih staršev, da bi ga lahko kopirali
pa točno za to gre, da otroci dejansko kopirajo vedenje svojih staršev, občutke, prepričanja v svojo pod in zavest. Čeprav niso z vsem seznanjeni in v bistvu ne vedo kaj se dogaja, pa to čutijo in prevzamejo.
Jaz bi jih imel tudi, če bi tako mislil! Ne gre za seznanjenost, gre za čustvovanje in odnos v čisto vsakdanjih rečeh, ki jih otroci zaznavajo zelo dobro – in se prevede v odnos do sebe, družine in partnerja, na katerem temelji tudi kasnejša sprejemljivost varanja in drugih oblik vedenja v odnosu.
Na to sem mislil.
rok-1, 25.01.2022 ob 11:28
Jaz bi jih imel tudi, če bi tako mislil! Ne gre za seznanjenost, gre za čustvovanje in odnos v čisto vsakdanjih rečeh, ki jih otroci zaznavajo zelo dobro – in se prevede v odnos do sebe, družine in partnerja, na katerem temelji tudi kasnejša sprejemljivost varanja in drugih oblik vedenja v odnosu.
Na to sem mislil.
Drži.
Karmajekurba, 25.01.2022 ob 09:59
Imam kolegico, stara je 25 let s katero se super razumeva, sva kar dobre prijateljice in na drugi strani je njen fant, ta je tud super decko, res enkraten.
Problem pa je to, da sem zadnjic po naključju izvedela, da ga ta kolegica vara z 20 let starejšim moškim. Tudi videla sem ju ze skupaj po sluzbi kako se poljubljata. Ta moški ima tudi družino in enega otroka.
Z njenim fantom pa sta pravkar imela obletnico 7 let in ravnokar sta se vselila v stanovanje.
Mene srce boli, ker si nisem nikoli mislila, da bi ena tako mirna, prijazna punca varala fanta. In sedaj nevem a naj kaj omenim a naj bom tiho in se delam, da nevem nic. Z obema se razumem odlično, tako da nevem kaj naj. Razmisljam, da se ne utikam med njima, da bom pac tiho in se delala, da nic nevem.
Sploh pa kri ni voda, tudi njena mati je varala svojega moža, ocitno je to dedno.
avtir:
karma ni kurba – kurba je tvoja sodelavka;
7 let pri 25ih je s fantom -torej je bil ta fant zagovo njen prvi – in ji je preporsto zadišal še en bolj zrel penis, ki ji je pihal na dušo..
Samo ti imaš zastiralca na očeh, nočeš videt, da ta tvoja prijateljica ni moralna; sedi na dveh stolih, pardon penisih – ker jo obdeluje starejši, morda debelejši penis 20 let starejšega, in ji paše tako ni drugače., ego ji seka Ampak fasade za javnost in žlahto pa taka presička ne bo razbila – taka se zna celo poročit s tem svojim prevaranim fantom. Čisto komot.
Ne gre toliko za podedovanost varanja, kot za zgled, ki ga je imela in doživela od svoje matere v svoji primarni družini – in je to še z nedozorelimi možgani smatrala kot moralno in normalno. In to počne sedaj tudi sama- vara.
Forum je zaprt za komentiranje.