Je tu kdo za pogled v karte?
Zaskrbljen.
Glede zdravja en del lahko naredite sami, drugi del pa za vas naredijo drugi. Tako, da se prepustite voditi tistim, ki o tem kaj znajo.
V kratkem ni sprememb. Pogumno naprej. Manjka vam miru in poguma. Pomembno je, da pospravite v svoji glavi. Začnite se ukvarjati s stvarmi, ki jih morate urediti. Čas za to bo čez 1 teden. Ko bo to urejeno, pridejo novi odgovori – taki ta pravi – moji niso pravi in paziti moram, da vam odgovorim tako, da sami izberete pot po kateri hočete iti. En kup stvari bo rešenih, ko se že enkrat umirite.
Bolje bo z vašim zdravjem. Boste videli. Več morske hrane, če se le da.
Odnosi ne bodo vredu. Zdravje – pa že vse veste.
Čeprav ste vljudno oseba, niste vedno pravični. No saj ni nihče od nas, vendar ne iščite napak v drugih, vi ste ključ do rešitev. Iste stvari ne dojemamo vsi enako. Tisto, kar je za vas pomembno, za nekoga drugega ni. In obratno. Več tolerance v odnosu do drugih in vec potrpljenja s sabo.
Nihče ni popoln. Vi tudi ne.
Tisto, kar se sprašujete glede odnosa – o čemer razmišljate – odgovor je da. Tako kot si mislite, imate prav.
75 letna mama
Jetra, žolčnik in mejno, vendar ok.
Srce bo še za 15 let sigurno, redni jemat zdravila.
Sklepi – ledvena hrbtenica, 4 ledveno vretence in prehod med ledveno in prsno hrbtenico.
Koleno desno rahlo otečeno… je kaj narobe stopila? Gleženj tudi.
Tako bom rekla. Ne morem pisat od glave do pete. Od tega, da je imela že moteno prekrvavitev v možganih, pa mogoče sploh ne ve…
O čem v zvezi z zdravjem želite, da vam govorim. O raku, o infarktu, O čem?
Česa se bojite?
Z njo bo vredu, če pa vas zanima do katerega leta bo živela…. potem je to čisto drugačno vprašanje. In če vas to zanima še ne vpraša o zdravju, ker ne boste dobili odgovora, ki vas zanima. Tudi odgovora do kdaj bo živela vam ne bom dala. Ne smem. To lahko naredi samo zdravnik, če ga pacient vpraša. Samo takrat. Če vas je strah za mamo, morate reševati strah in ne mame. Razumete.
Strah je treba odpraviti, se pomiriti. Pustiti mami, da živi svoje občutke in da sama pelje svoje življenje.
Zdravje bo dobro, nekaj malenkosti. To rešujte takoj, ko se nekaj pojavi in ne čakat tako kot vi radi počnete.
Ljubezen je videti da vas je nekdo že močno prizadel. Sploh ni nujno v smislu, da ste bili zapuščeni. Nekdo drug je mogel biti. Iščete ljubezen tam kjer je ne bi smeli iskati. Iščite dalje… vsakemu napišem, da odgovor nosi v sebi. Odločitve so tiste, ki nam oblikujejo življenje. Prevečkrat se odločite narobe, ker se bojite pogledati resnici v oči. Žal.
Ljubezen je nekaj, pri čemer bodo še težave. Če pogledava bolj ozko, pa so težave v tem, da si ne upate priznati vsega.
White784, 17.12.2021 ob 13:51
Odnosi ne bodo vredu. Zdravje – pa že vse veste.
Čeprav ste vljudno oseba, niste vedno pravični. No saj ni nihče od nas, vendar ne iščite napak v drugih, vi ste ključ do rešitev. Iste stvari ne dojemamo vsi enako. Tisto, kar je za vas pomembno, za nekoga drugega ni. In obratno. Več tolerance v odnosu do drugih in vec potrpljenja s sabo.
Nihče ni popoln. Vi tudi ne.
Tisto, kar se sprašujete glede odnosa – o čemer razmišljate – odgovor je da. Tako kot si mislite, imate prav.
Hvala za odgovor, vendar glede zdravja nimam nobenih informacij, zato vas prosim samo za splošno mnenje, če je vse ok oz. glede tega, kar me skrbi zadnje čase – bolečina v nosu (na dotik) in bulica na nebu ustne votline. Sicer mislim, da je samo prehodno, me pa vseeno skrbi.
Razumem, da so odnosi odvisni od mene, se trudim iti preko nekih zamer, čeprav težko, ker me boli, da nisem sprejeta, da so otroci izključeni. Vem, da nisem naredila nikomur nič slabega, prej nasprotno, zato si ne dovolim več, da bi se počutila izkoriščeno. Se pa ne počutim dobro, ker me skrbi kako drugi gledajo name, na nas.
Ne bom vsakemu posebej odgovarjala, ker sem rekla, da odgovorim samo trem, ker pa ste v nadaljevanju pisali vsi taki, ki ste res zaskrbljeni – vam odgovorim kar vsem skupaj, da sem pri vseh videla pozitivne razplete.
Tista bulica ni nič, ne razumem pa zakaj tega ne pokažete zdravniku.
Res ne razumem. Pravilo je tako, da vsaka stvar, ki vztraja mesec ali dva se gre na posvet k zdravniku. Karte so večinoma točne, ne verjamem pa, da se da vse pravilno napovedati. Nikoli ne smete verjeti samo nadnaravnemu. Kombinirajte z uradno medicino. To velja za vse, ki sprašujete o zdravju. Če bi namesto mene vprašali zdravnika, bi vedeli točen odgovor, tako pa vsi upate, da bom rekla, da nikomur ni nič. Pa niste vsi zdravi. Nekateri ki so danes pisali imajo tudi hude stvari – vendar to že vedo. Kot so vam rekli zdravniki, tako bo.
Glede vseh današnjih ljudi pa vam rečem samo to, da boste vsi splavali ven. Vsi imate to moč.
Pojdite vse vaše bulice zdravniku pokazat!!!!
Ne zanašajte se na karte. Dam vam prvo informacijo, ki naj velja kot pogum, da greste zadevo razčistiti.
Pojdite k zdravniku. Ne bo vas pojedel in nobena slaba stvar se ne bo zgodila. Te bulice so en tak lep primer kako si ne upamo pogledati zadevi v oči.
Ni vsaka bulica rak, pa tudi tiste, ki so – ne pravim da je vaša, ampak tiste ki so, se jih večinoma odstrani in je zadeva nato zaključena. Živite dalje. Zato se ne bojte iti k zdravniku.
White784, 17.12.2021 ob 21:22
Ne bom vsakemu posebej odgovarjala, ker sem rekla, da odgovorim samo trem, ker pa ste v nadaljevanju pisali vsi taki, ki ste res zaskrbljeni – vam odgovorim kar vsem skupaj, da sem pri vseh videla pozitivne razplete.
Tista bulica ni nič, ne razumem pa zakaj tega ne pokažete zdravniku.
Res ne razumem. Pravilo je tako, da vsaka stvar, ki vztraja mesec ali dva se gre na posvet k zdravniku. Karte so večinoma točne, ne verjamem pa, da se da vse pravilno napovedati. Nikoli ne smete verjeti samo nadnaravnemu. Kombinirajte z uradno medicino. To velja za vse, ki sprašujete o zdravju. Če bi namesto mene vprašali zdravnika, bi vedeli točen odgovor, tako pa vsi upate, da bom rekla, da nikomur ni nič. Pa niste vsi zdravi. Nekateri ki so danes pisali imajo tudi hude stvari – vendar to že vedo. Kot so vam rekli zdravniki, tako bo.
Glede vseh današnjih ljudi pa vam rečem samo to, da boste vsi splavali ven. Vsi imate to moč.
Najlepsa hvala
Forum je zaprt za komentiranje.