Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Je tu kdo za pogled v karte?

Je tu kdo za pogled v karte?

Kako kaže za moje zdravstvene težave?

Bolj zdravo morate živeti. Pazite na sklepe, predvsem hrbtenico in desno koleno. Pazite kot sopotnik v avtu. Pomislite s kom sedete v avto. Po cesti levo od vašega doma vidim ranjeno žival, kakih 200 m od vašega doma. Preverite. Če je ni tam,  bi lahko to moje videnje živali ob cesti pomenilo, da bo vpletena v nesrečo z vami. Mačka ali zajec.

Zdravje se bo na splošno v naslednjih dveh tednih izboljšalo. Veliko bo naredilo pitje primernih tekočin. Tudi kruha vidim, da že manj jeste.

Po novem letu, bo potrebna glede zdravja odločitev. Morda zopet v povezavi s prehrano, kar vidim kot vaš glavni problem.

Še  to, ko greste gledat za to ranjeno žival, pazite da ste vidni ostalim udeležencem in ne hodite na cesto v temi.

Mene tudi zanima zdravje….če mi lahko kdo pogleda v karte bom zelo hvaležna.

White784, najlepše vam hvala. Torej bo bližajoči poseg in okrevanje dobro?

Odgovor na objavo uporabnika
bibi543, 17.12.2021 ob 10:32

White784, najlepše vam hvala. Torej bo bližajoči poseg in okrevanje dobro?

Ne Vidim težav v zvezi z zdravljenjem v bolnišnici.  Nevarnost okužbe je zelo velika, nekdo od pacientov na hodniku bo pozitiven na korono. Okužba za vas v tem času ni primerna. To bi znalo zaplesti vaše načrte glede zdravja. Nosite masko 2. Ne nosite navadne maske in jo menjajte, ko vidite, da nekdo ob vas kašlja ali je prehlajen. Virus ostane na maski, vi ga vdihnete. To morate paziti. Težave vidim v zvezi z vašo prehrano. Prehranska dopolnila nehajte jemat, razen d vitamina in morda magnezij v šumečih tabletah. O vsem kar jemljete glede zdravil se še enkrat pogovorite z zdravnikom. Morda neko prehransko dopolnilo ne gre skupaj z zdravilom, ki vam ga je predpisal zdravnik. To vidim kot možnost ta težave, tudi z ledvicami, če ne boste upoštevali nasvetov zdravnika. Prvo in edino pravilo pri vedeževanju je, da ljudem ne smeš škoditi. Torej pazite na prehrano in se glede dodatnih zdravil – ki si jih kupujete v obliki prehranskih dopolnil vedno pogovorite z zdravnikom. Ubogajte zdravnike.

White78, hvala vam še enkrat. Želim vam lepe prazike in vse dobro.

še jaz, 17.12.2021 ob 10:07

Mene tudi zanima zdravje….če mi lahko kdo pogleda v karte bom zelo hvaležna.

Imate težave, priporočam pregled pri zdravniku. Težave se bodo dobro rešile, če začnete paziti naše in natančno upoštevati navodila zdravnika. Vsak dan si izmerite pritisk. Če čutite razbijanje srca ali upehanje,  slabšo zmogljivost to povejte zdravniku. Ni vedno vse tako, da človek reče- ah pač nimam kondicije. Prosite, če vam omogoči osebni dr. pregled krvi. Priporočam referenčno ambulanto in pogovor z medicinsko sestro. Ta pogovor bi bil zelo koristen in vam bo odprl vpogled ne samo v zdravje, temveč bo zelo vplival na vprašanje vaše duše, ki si ga v zadnjem času zelo pogosto postavljate.

Skrbite zase bolj natančno.  Pojdite na sonce, izogibajte se kidanju snega in vetru. ( če bi se zgodilo, da bi morali odstranjevati sneg ali led, poskrbite, da to počnete previdno in počasi.

Mene pa zanima kako bom rešila stvar 22 .12. Bo vorud meni ali se bo se vleklo?

Hvala za odgovor

Kako bo kaj z ljubeznijo, oziroma boljšo polovico.  Se obeta kakšna romanca na dolgi rok?

Kako se bo rešila situacija v službi? Je na vidiku menjava službe? In če, bo uspešna?

Finance in študij.

Hvala in lp

Gtrivs345, 17.12.2021 ob 11:18

Mene pa zanima kako bom rešila stvar 22 .12. Bo vorud meni ali se bo se vleklo?

Hvala za odgovor

Take stvari so vedno težke za vse vpletene. Vidim solze na obeh straneh, saj se gre za globoka čustva. Težko rečem, da se bo brazpletlo vam v prid. Razpletlo se bo nekako tako, da boste lahko s tem živeli, Vidim tudi, da prav dobro veste kako se stvari obračajo in vam povem, da se zanašajte na svoje občutke. Nisem sodnik, da bi sodila. Ne bo čisto vam v prid, ker življenje nikoli ni samo črno belo. Bo pa tako, da boste pomirjeni.

Moje zdravje??? Kako kaže?

Radoveden578, 17.12.2021 ob 11:22

Kako bo kaj z ljubeznijo, oziroma boljšo polovico.  Se obeta kakšna romanca na dolgi rok?

Bo. Vendar..  nadaljevanje si povejte sami. Dobro veste o čem govorim. Pomislite malo širše in vklopite svojo moralno plat in človeškost. Če boste tisto skrivali, bo samo še slabše.  Držite se načela, da ne rabite in tudi ne pustite, da nekdo grdo ravna z vami.

Pa še jaz, 17.12.2021 ob 11:30

Kako se bo rešila situacija v službi? Je na vidiku menjava službe? In če, bo uspešna?

Imate možnost dobiti boljšo službo,  vendar pazite, ker v tisti ustanovi nekaj ne štima. Čisto negativni odgovori. Zberite se, najdite razloge za menjavo službe in najbolj od vsega ugotovite kaj hočete in zakaj. Zakaj bi menjali službo? Preštudirajte, da ne greste iz dežja pod kap. Vidim, da radi poslušate sebe, zato nasvetov za vas namerno več ne pišem, morate pa dobro razmisliti in potem bo vaše vprašanje meni čisto nepomembno. Neka stvar se bo v kratkem spremenila. V zelo kratkem. To bo vplivalo na vašo odločitev kdaj in kam menjati službo.  Prisluhnite tej odločitvi. Če vam namignem, vam lahko škodim.

Občasna, 17.12.2021 ob 12:22

Moje zdravje??? Kako kaže?

Nekako Gre, premalo upoštevate nasvete tistih, ki se na to spoznajo.

Ledvice, kolena. Hrbet vas že od prej boli.

Jaz bi tudi prosila, 17.12.2021 ob 11:45

Finance in študij.

Hvala in lp

Študij – ne učite se dovolj. Ne zmorete se zbrati in počutite se utrujeno. Študij bo, prelomnica čez nekaj mesecev. Pozor od avgusta do oktobra. Avgusta se morate učiti. Nujno.

Finance. Kar na smeh mi gre. Oboje skupaj nikoli ne gre in ko me nekdo vpraša ob študiju za finance, mi niti kart ni treba odpirat. Saj veste kako bi temu rekli – toliko bo, da si boste lahko kupili pršut in kruh in ne bili samo na pašteti. Bistveno bolje pa ne bo, dokler ne uredite zadev glede šolanja – oziroma službe.  Vaša služba bo ozko povezana z nečim kar vas zanima in ta služba nosi stabilnost. Takrat me ne boste več spraševali o denarju. Truditi se je treba. Nič ne pride samo od sebe.

A bom zadel na lotu, oziroma finance na splošno.

Srečko fortunat, 17.12.2021 ob 12:55

A bom zadel na lotu, oziroma finance na splošno.

Ne Boste zadeli na lotu. Sprememb glede financ ne vidim. Zadel boste nekaj drugega, vendar ne na lotu.

Kdaj ste bili cepljeni nazadnje? No saj mi ni potrebno odgovoriti.

Dobro bi bilo, da to uredite. Oglasite se pri zdravniku. Zamujate z neko preiskavo. Ne fem, če so vas prenaročili ali ste pozabili iti?

Moje zdravje lepo prosim, kako je?

test353, 17.12.2021 ob 13:04

Moje zdravje lepo prosim, kako je?

Tako kot so vam že povedali. Veste vse kaj se dogaja. Nič novega. Ne moreva iti od glave do pete. Na stopalu imate trdo kožo.

Pomembno za vas je, da si v blokec pišete vrednosti tlaka, da čuvate svoje sklepe. A boste zdaj še enkrat vprašali?

Nikomur ne zaupate, meni tudi ne. Prav je tako. Ker je samo zdravnik tisti, ki mu lahko zaupate.

Hvala za vaš odgovor:) Točno tako je.

Zdravje.

Kako glede zdravja in odnosov?

Hvala. Vse dobro želim.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close