Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Je tu kdo pravnik…

Je tu kdo pravnik…

… področje delovnega prava. Rad bi preveril, če si neke stvari tolmačim pravilno.

zihr si jih ne ☺
guglaj gov … plus ključne besed
itak pa je v SVN pravo samo za prometne prekrške in kurje tatove,.

guglam že celo popldne. Berem zakone in primere sodne prakse, pa konkretno za to ne najdem nobene obrazložitve ali primera.

opiši problem.

Z veseljem, vendar bi raje na ZS

V kolikor se vaš problem nanaša na individualno delovno pravo, ga na kratko orišite.
Brez natančnejšega opisa vam težko pomagam.

Zakaj pa potem Vi tu javno povprašujete o pravniskem problemu, problema pa nocete opisati?

Nakažite problematiko!

Eh, Boom, “pljuni” že (ta problem). Sicer pa na SČ glede delovnega prava svetuje Barca. In ostalega prava tudi.

Če ne pa so imeli v reviji Podjetnik nekega svetovalca za delovno pravo, ki vsak teden svetuje eno uro brezplačno in ga lahko pokličeš. Jaz sem imela pred leti potrebovala pomoč in sem poklicala, pa je bil kar “uproaben”. Ne vem pa, ali je še isti oziroma ali imajo še vedno ta “servis”.

Antilopa se ne upa javit? Seveda ne, ona je birokrat, ne pa pravnica.

Obrni se na kak sindikat oni se s tem precej ukvarjajo in poznajo “haklce”, ker delovno pravo je ena žlabudra, ki si jo lahko vsak razlaga po svoje in izid pravde je vedno negotov….
Pa saj je z vsem pri nas isto, ko prestopiš prag sodišča/iščeš pravico v zakonih 🙁

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Tako je, če želiš, ti ustvarim še kakšno birokratsko oviro….:)))

Tako je, če želiš, ti ustvarim še kakšno birokratsko oviro….:)))[/quote]

Saj ti verjamemo. Kaj ko bi se v službi raje izkazala? Samo predlog.

Tako je, če želiš, ti ustvarim še kakšno birokratsko oviro….:)))[/quote]

Saj ti verjamemo. Kaj ko bi se v službi raje izkazala? Samo predlog.[/quote]

Bojim se, da bi potem dobila še kak dodatek k plači. Že sedaj jim komaj sledim. :)))

Saj ti verjamemo. Kaj ko bi se v službi raje izkazala? Samo predlog.[/quote]

Bojim se, da bi potem dobila še kak dodatek k plači. Že sedaj jim komaj sledim. :)))[/quote]
Menda nimajo dodatki spet negativni predznak? 🙂

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Bojim se, da bi potem dobila še kak dodatek k plači. Že sedaj jim komaj sledim. :)))[/quote]
Menda nimajo dodatki spet negativni predznak? :)[/quote]

Ne vem, mogoče bi nam pripadal dodatek za stalnost na MON-u? :)) Kaj praviš?

Menda nimajo dodatki spet negativni predznak? :)[/quote]

Ne vem, mogoče bi nam pripadal dodatek za stalnost na MON-u? :)) Kaj praviš?[/quote]
Bojim se da si s tem predlogom malo prepozna. Ravno sedaj se dogovarjajo kako bodo take dodatke ukinili….
Se res nisi mogla tega prej spomnit? 🙂

Ne vem, mogoče bi nam pripadal dodatek za stalnost na MON-u? :)) Kaj praviš?[/quote]
Bojim se da si s tem predlogom malo prepozna. Ravno sedaj se dogovarjajo kako bodo take dodatke ukinili….
Se res nisi mogla tega prej spomnit? :)[/quote]

A ni MON privatni sektor? :))

saj tvoja plača je dodatek .. ker zaslužiš/delaš nič, kar bi se prodalo/plačalo

Se res nisi mogla tega prej spomnit? :)[/quote]

A ni MON privatni sektor? :))[/quote]
Aha, zato k mojemu in tvojemu komentarju vedno še kdo kaj doda…. 🙂

Je tu kdo zobozdravnik? Mi pride domov zobe preverit, pa kakšno plombo naredit po potrebi?

Je kdo tu mesar? Mi da kakšen šnicl zastonj?

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close