Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Je tu kaksen mehanik ali kdo, ki se spozna na avtomobile

Je tu kaksen mehanik ali kdo, ki se spozna na avtomobile

Ima vw, starega 8 let. (Dizel, 2.0 motor)

Ko sem ga  pred 8 leti kupila sem z enim tankom prevozila cca 1100km. Lani pa se je ta stevilka zmanjsala najprej na cca 950 km  zdaj pa ze na 650. Avto dela normalno, servis je bil opravljen pred 3 meseci ( olje, filtri). Avto ima prevozenih 270.000 km. Se komu sanja kaj bi bilo. Vozim se ze 8 let na isti relaciji

menjalnik je treba menjat…

Priporocamo tudi nove filtre, predpraznike in brisalce. Fajn bi bilo ce se na novo preoblecete sedeze…

Vam povem…. Bo delal ko urca.

Ko urca.

AVSPUH LAGRI SO HIN.

Odgovor na objavo uporabnika
Crna vdova, 04.01.2022 ob 19:27

Ima vw, starega 8 let. (Dizel, 2.0 motor)

Ko sem ga  pred 8 leti kupila sem z enim tankom prevozila cca 1100km. Lani pa se je ta stevilka zmanjsala najprej na cca 950 km  zdaj pa ze na 650. Avto dela normalno, servis je bil opravljen pred 3 meseci ( olje, filtri). Avto ima prevozenih 270.000 km. Se komu sanja kaj bi bilo. Vozim se ze 8 let na isti relaciji

Imam popolnoma isto težavo…

Pred enim letom sem tankal za 80€ in prevozil 1030 km, sedaj pa za isti znesek prevozim samo še 610 km..

Menjal sem že ležaje na izpušni cevi in filter na levi prednji zavori…

Zamenjati lambdo sondo.

Ščistiti injektorje.

kak tank pa imas? tiger 2, M72, ce imas T34 ta zna bit kr pozeruh, da o abramsu spolh ne govorim, sam ta im itak plinsko turbino

Če mi daš noge narazen, ti vse razložim v čem je težava.

Na ohišju oz. ščitnikih zobatega jermena piše koda motorja.

Sporoči kodo in ti morda lahko kaj več povem kaj bi lahko bilo narobe.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close