Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek je tole upravičeno?

je tole upravičeno?

Še v srednji šoli mi je nekdo enkrat rekel, da sem mu dolžna 10 SIT. Seveda sem jaz na to pozabila, kot sem pozabila, da je nekdo meni ostal dolžen 10 SIT. Ampak mi je dalo misliti, niti ne to, da pač je to banalen znesek, temveč da ljudje drugače gledamo na denar in da res ni lepo, da jaz pozabim, da sem nekomu nekaj dolžna, pa četudi gre za 1 SIT. Tako da si te stvari poskušam zapomniti in tudi vrniti oziroma rečem ljudem, naj me spomnijo, če bom slučajno jaz pozabila:)

Glede pijač in kosil ipd sem se tudi že zgrda naučila, da nekateri to “dobroto” enostavno izkoriščajo. Včasih nimajo, včasih pa se kar nesramno prištulijo. Me je pa to naučilo, da tudi sama bolj pazim na te stvari in če se recimo znesek deli, pač vsak da toliko, kot je pojedel/spil, prav tako pa me je naučilo, da če se odločim častiti, ne razmišljam potem, da je nekdo (namerno) naročil več.

Takšnih ljudi sicer ni veliko okoli mene, kdaj se slučajno zgodi, drugače pa se mi zdi, da se družim z normalnimi. Glede uporabe pečice se mi tudi zdi neverjetno, ampak OK, pač sprejmi to, navsezadnje si res uporabila njeno pečico in elektriko:)

Se boš morala pa sama odločiti, kaj in kako naprej.

jah glej..seveda je za razmislit..zato sem dala temo..
saj niso vsi taki skaterimi se družim.. ampak se je pa nabralo par takih primerov..
in če se pač malo boljše izarzim ali odjebat takega človeka,ker navsezadnje je samo pogled na njegov denar in po srcu niso slabi,so pametni,dobra družba,samo na področju denarja so malo ruknjeni in zdaj..ali to pomeni da bo slej ko prej kaj drugega pri njih narobe v odnosu z mano,ker če so na denarnem področju takšni se kaže tud drugje?

kakorkoli že.. meni so se zamirili in ne mislim met optavka več z njimi. pa če ostanem čist sama! boli me..

Sem zaposlena, ne fehtarim socialke kot ti.

Tudi jaz skozi tvoje poste rednamay opažam da res nimaš spoštovanja do denarja, sorry. Toliko enih kontradiktornosti v parih dneh, ampak ja saj vem, ne sprašuješ tega.

Sem zaposlena, ne fehtarim socialke kot ti.[/quote]

uuu in zdej s svojim kurčovim šihtom misliš da si boga za jajca prijela in da prispevaš za državo nevemkaj če tiste jebene davke odvedeš? dej odpizdi s takimi, je lepo napisala da zaradi določenih zdravstvenih težav ki jih ima pač ne more delat in pač prejema soco. In to zdej tebe mot? ne moti te npr romska družina ki dobi 10 socialk na eno 10-člansko familijo ampak te moti njena ušiva socialna ki je tok majhna tiste 200€ da ni omembe vredno?
newsflash moron, tudi jaz sem 1 leto črpal soco ko še nisem delal, danes pa zaradim jurja na mesec.
vsi termiti k se kle na njo nekej spravljate sram naj vas bo, punca ma tok poguma da prizna svoje probleme in zato se spuščate v njo? nobene razlike ni med vami in njo, tud vi mate po moje fajn probleme v lajfu, pa kakšne druge sorte, ampak ona jih prizna vi se delate pa “perfektne” na forumu.

pa sej ne moreš verjet..
pa kaj nihče ne gre na kavico kdaj?

skozi moje poste..

ja evo tole vam povem zarukanci debilni..
če dobim socialko sigurno si bom 30 evrov dala na stran zase in ali šla nekam ali si kaj privošla..ali kdaj platno za slikat ali kdaj kaviso ali kdaj sladoled ali kino..

mone buaste!
sigurno bom,ker sem cele dneve doma,in ne bom dopustila da zaradi tega moja duša propade in potem tukaj gor vidš poste kako se jim bo zmešalo!

v mejah normale,..teh 20evrčkov bom ja dala pa če si ubiješ to u glavo al pa ne!
to samo kaže da se gibam okrog med ljudmi,grem na kofe,doživim stvari,grem na razstavo,sem spet med folkom,in to za borih 20evrov na mesec!

ne bom dovolila da zbolim zato,ker ni človeško!
in zato ljudje dejansko zbolijo,ker bit brez dnarja je hudo!
in marsikdo od vas tega ne bo razumel ker vam manjka izobraženosti in razgledanosti in prekleto dvomim da bi vi v moji situaciji pa bli doma ob kosu kruha pa nikamor nič in samo viseli ko pojoča travica!

za dušo je treba poskrbet in 20 evrov na mesec,matr božjo večjo žepnino dobi en najstnik kot jaz!
in ne bo se ta tema spet razvila o moj socialni problem ker se tako ne počutim in mi je življenje lepo!

enim tok manjka pet pik u glavi.. in vedno se pol najdejo da se usajajo..
koke kokadakaste polen riti vsega..

če se kdo še najde da kaj pametnega pove na eksplicitno njegovo izkušnjo prav,drugače pa za vas tele ta zadnje pametne kokoši nimam več besed.

amen

se nisem imela namena oglasiti in karkoli provocirati, ampak Rednamay na malo bolj kulturen način lahko poveš svoje mnenje. Upam, da se mi sedaj ne boš želela vse najslabše.

rednamay – čeprav si nova tule, ti ni treba biti žaljiva do vsakega, ki ima drugačno mnenje, kot pa ga imaš ti.
In 1raglja npr.ali pa kdo drug (vsaj večina rednih) niso taka žaljivi in ne obkladajo takoj ljudi z debilnimi zarukanci, ki se naj polomijo.
Razmisli malo in se malo umiri, pa čeprav je to tule virtuala!

Rednamay, ti si eno ubogo primitivno bitje, in bognedaj da kdo kaj reče proti tebi, pa čeprav ne zveni žaljivo. Enostavno ne znaš sprejemat kritike. Na zaČETKU, KO SI BILA ŠE ČIST NOVA TU GOR, SI MI BILA NEKAK VŠEČ ZDAJ PA VIDIM, DA SI EN NAVADN PRIMITIVNI OSEBEK, ki bi rad izstopal in bil glavni tu gor. Pa da te folk samo hvali pa pomiluje. Spelji se, si pokazala kdo si.

Barca in “bomba”, očitno imate eni pa res dvojna merila. Nekdo si lahko privošči vse, a drugi mora bit tiho nazaj.
Že odkar to berem 2, 3 dni sem zasledila da so nekateri (vključno z 1ragljo) res nesramni do ta nove. Nonstop se nekaj zapikujejo v njo, iščejo dlako v jajcih, provocirajo, jo žalijo a ko se pa ona brani nazaj je pa ona nesramna?
Bi se vam morala pustit? In potem ste prizadeti če vam nazaj postreže da ste “debilni”, oprostite ampak ste res, brez razloga se zapikujete v njo in jo žalite.
Daj bodi malo objektivna in nepristranska. In predvsem pravična. Beri malo nazaj komentarje kako so jo eni grdo žalili BREZ VZROKA. Normalno da se potem brani nazaj, halo kaj ste pa mislili da vam bo tiho in nastavila še drugo lice?

Malo berite teme za nazaj pa boste vidle kako so jo ene grdo žalile prve brez vzroka.

eh ja…

Kje sem bila jaz nesramna ti čokoladka? Ko sem napisala, da se je registrirala z namenom fehtanja?
Al sem ji folž? Sam ne vem česa bi ji bla, mrbit mladosti, pameti ji ne morm bit. Edino folž bi ji bila, kako se znajti na čim lažji način in zmuzniti, da ne bi bilo treba upnikom karkoli vračat. Tko, rednamay te puščam na miru.

Redna, vsaka ti čast. Si edina, ki manipulira tukaj z ljudmi. Žal te jaz ne kupim. Se pa zabavam in kapo dol, marsikomu tako nakladanje ne bi uspelo.

rednamay, tole sem našla v eni temi 2 dni nazaj. Sicer ni moj zapis ampak se mi zdi pa zelo realen in pameten zato ga kopiram še enkrat tukaj.

“vidim da si še dokaj frišna tu gor in naj ti dam nekaj dobronamernih nasvetov.po tvojih postih sodeč se vidi da si dobra dušica, v redu oseba, poštena in odkrita.ampak povem ti da se ODKRITOST na tem forumu ne obrestuje dobro.prej kot pozitivne boš dobila negativne in žaljive komentarje predvsem iz strani neregistriranih.čeprav tudi registrirani niso izjeme kot vidiš.če pišeš kako lepo ti je v lajfu,oh in sploh in da imaš vsega dovolj,te bojo popljuvali da lažeš in provociraš ali pa te bodo iz foušije dobesedno potolkli.
če pišeš iskreno o svojih težavah tako kot ti(mimogrede občudujem tvojo iskrenost in pogum)te bodo spet popljuvali da ne znaš z denarjem, da si lena,da cuzaš državo ipd.skratka nikoli ne bo odziv pozitiven razen v redkih primerih.na 10 odgovorov boš dobila morda 1 lepega in vzpodbudnega.ali vsaj nežaljivega.ker na tem forumu je toliko zlobe da je zlepa ne boš našla kje verjemi mi.
zato ti svetujem da tu gor ne pišeš podrobno o tvojih osebnih stvareh oziroma vsaj ne o eksistenčnih in zdravstvenih problemih ker se eni ljudje prav naslajajo ob tem. pomoči ali nasveta pa ne boš dobila pametnega..če se želiš komu bolj zaupat se pogovorita prek ZSja.verjamem da se boš hitro prekalila tu gor in poštekala da je večina folka zlobnega.želim ti vse lepo v življenju,iskrenost in poštenje ki ga imaš pa raje goji v realnem življenju do ljudi ki jih poznaš in so ti prijatelji.tam se ti bo to obrestovalo,tu gor pa nikoli.
Lep pozdrav in lepo soboto ti želim”

ooooo raglja..kar si pa tole gor napisala ta zadnje..

čestitam,si zjebala eno 26letnico,ki čist nbenmu nič noče,
ti in samo ti in nihče drug.

ker mi vsak pof””” post mečeš naprej da fehtam.
res čist vsak post odkar sem tukaj,tukaj sem pa 4 dan.

nič od nikogar ne bi nikoli vzela,nič pisnla
ampak jovo na novo sem samo eksaktno ti spravljaš name da obrneš na kocu temo da se prikaže da sem na socialki in da vsi vsak dan jovo na novo vejo eno in sito.

samo ti in nihče drug.

lepo se imejte

ti ta nova se pa nč ne sekiri.si še nova pa ne veš jst pa kako smo kak mesec nazaj postavli tole ragljo ragljasto na laž.sm bla zravn.se je nekje hvalila kako dobr zgleda pol je pa en reku nej sliko svojo gor objav.se je začela vn vadit da to pa ne lahko se pa s kom dobi na kofetku.pa sem se najdla jest k sm jo povabla na kofetek d jo vidm č je res tok huda pa lepa kokr se hvali.pa se je spet začela vn vadit pa lepo potuhnla.haha.smo jo razkrinkal poleg tega da je že ornk v letih,je ena celulitasta grdavša.sam tok da če ti taka luzerka k je tko fuka lačna k ona kej reče se ti res ni treba sekirat ker je sama vsa boga ti povem novinka.bogi njen desc č ga sploh ma pomoje blj mal fukata k je tok potrebna da nemorš verjet ta regla.v vsaki temi bi se sam o kurbariji menla.ja sej praujo da so najbl perverzni glih uni k fuka stradajo.

kaj ste bedni ej se mi smilite da imate tako bedna in dolgočasna življenja da na forumu sledite eni x osebi dobesedno vsak stavek ki ga napiše. ena zgoraj, kako pa to veš da se z mamo ne zastopi? jaz to prvič slišim, nisem še brala, torej v detajle slediš in prebiraš vse njene poste da to veš?
če bi imela doma popolno življenje te ne bi zanimala ena x oseba ki je niti ne poznaš tako v detajle. zato se vprašam kdo je sedaj bolj čuden, ona ali vi ki ste zadnje 3 dni ves svoj čas in vaše bedno življenje posvetili njej? ona se pa nič ne ubada z vami, vi pa toliko z njo?
glede fehtarjenja pa samo toliko, 3 osebe so ji že ponudile denar same od sebe čeprav ni nikogar nič prosila, pa ni hotela vzet. nekdo ki fehta potem tudi to vzame in ne zavrne, se vam ne zdi?
rednamay, sploh ne repliciraj tem ubožcem saj niso vredni tvojega odgovora, kaj ne vidiš kako jih zanima tvoje življenje da berejo vsako tvojo besedo ki jo napišeš. prav sledijo ti hehe. MANIJAKI! ker imajo svoje lajfe žalostne, sledijo drugim hehe

Bi bilo bolj prav, če bi se rednamay zamislila nad seboj, kakšna je, kako se obnaša do drugih, da ji računajo uporabo pečice, en kofe in bog ve, česa še…

Rednamay: ne glej kakšni so drugi – glej, da boš ti boljša!

dfgh..

točno to je poanta..kar si sama napisala..

jaz samo zdaj imam problem,ker kako se odjavim,da bom tudi jaz lahko klepetala vsak dan z drugim nickom,ker halo nasankala sem se ko opica,da sem se registrirala,ker tole govno od ljudi je res ama res tok hudo,da sem res potočila solze.
pa ne nisem neka bedna kura,k cmera,ampak tok kolikor so se pa name spravil je pa res za skozlat.

samo zato,ker če si registriran sledijo vsak tvoj post in to je naravnost psihopatsko.
zjebal so me do kraja.

nč hudga jst bom pod drugimi nicki gor prhajala..

dve stvari ljudje:
prvič: kako se odhjaviš da nisi več registriran????

drugičč..
zamislte se nad sabo,nekdo ki je bil iskren,takšen kot je in pošten,(pa ne bom nakladala) da ga nakoncu dobesedno oberete do kosti..ne samo da ne debatirate na teme ampak se dobesedno zažirate vame.. taki ste ljudje??
katastrofa do kraja!
res za zjokat..

kako se odjavim da nisem več registrirana??? anyone??

O sebi je napisala prav vse dovolj jasno, da je plitka kot stari pekač. Hoče pa slišat, da jo folk povzdiguje in hvali. Po moje je ena zaplankarca, ker stalno tiči na netu in monu sledi vsak post.

Kako pa to veš, če nič foruma in njenih postov ne spremljaš? LOL

Načeloma te ljudje ne napadajo, če pišeš normalno in ne obkladaš vsakega, ki misli drugače kot ti, z debilom.

Sama sem tule že okrog 10 let in ves čas z istim imenom in razen redkih posameznikov se ljudje ne zažirajo vame.

Tako da premisli še malo o tem, kako pišeš, ker tvoj stil pisanja je prepoznaven tudi če boš pisala z drugačnim imenom.

ok super..

kako pa to odjavo nardim?

Načeloma te ljudje ne napadajo, če pišeš normalno in ne obkladaš vsakega, ki misli drugače kot ti, z debilom.

Sama sem tule že okrog 10 let in ves čas z istim imenom in razen redkih posameznikov se ljudje ne zažirajo vame.

Tako da premisli še malo o tem, kako pišeš, ker tvoj stil pisanja je prepoznaven tudi če boš pisala z drugačnim imenom.[/quote]
no tole pa ne bo držalo kar ve vsak ki je na monu vsaj 1 mesec. Ja napadajo te brez vzroka, v vsakem stavku iščejo dlako v jajcu in spreobračajo besede ker so zlobni. Če se prav spomnim so prav tebe 2 meseca nazaj fino vlačili tu gor da zagovarjaš pedofile, se spomniš?
Redke izjeme so ki res nikoli ne žalijo. Gunnar recimo ali pa Kityka ali pa Etera. Tudi Jon je ok.
težava pri ta novi pa je bila ta da je bila preveč naivno odkrita in je povedala preveč iskreno o sebi. Samo to je bil problem.

Ampak ti si pa tud ena cvetka: Lahko 100 x spremeniš nik, izdajajo te napake. Vedno ene in iste v vseh tvojih postih.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close