Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek je to vredno imena malica?

je to vredno imena malica?

Odgovor na objavo uporabnika
Darko106, 11.08.2025 ob 17:27

modrivrag, 11.08.2025 ob 17:19

Darko106, 11.08.2025 ob 17:11

Anonimno 10211, 11.08.2025 ob 16:53

Darko106, 11.08.2025 ob 16:26

Tisti, ki imajo tristokratnik polne riti bodo seveda dejali, da je dovolj, oni sami pa imajo premalo.

Če imaš moč vplivati na količino malice ali, če se gre za neko podjetniško menzo naredi sceno.

Koliko je pravično moraš sam vedeti ali si dobil dovolj ali ne za tisto, kar so te “kupili”.

Namreč ljudje ste, kot delavci prodani. Ste kupljeni sužnji. Zato se tudi omenja recimo DO PUST. Kajti nekdo ti nekaj DOPUSTI. Dopusti ti nekaj dni prostosti sicer si pa njegov. Delavec je novejša beseda dobe, ki je bila podana, da nadomesti sužnja, hlapca itd.

Ti najbolje veš, ko si tako deloven, da te mi futramo lenuha usmrdnjenega.

Ti vse kar bi bilo zmožno nafutrat so črvi, če bi te v zemlo dal, pa še to verjetno ne boš, če te bodo zažgali smet ogabno.

Torej praviš Đarmun, da ješ pa rad? Le delo ti ne diši.☝️?

Daj ti ogabnež zagamani raje povej kako nateguješ in kradeš drugim invalidom, ki si dejansko potrebujejo pomoč pa jim jo ti odžiraš, kot si samo ogabno napisalo te dni v odgovor nekemu forumašu:

——

modrivrag

08.08.2025 ob 02:35 zadnji odgovor 10.08.2025 ob 09:14

Čifo majmunić. Jaz imam to bolezen in še marsikaj zraven. Ne bom podrobnosti pisal na mon. Tudi inv. kategorijo imam zaradi tega. 15 let je že brez sprememb. Ti me kljub bolezni niti peš ne dohajaš. Počnem vse. Vozim občasno picikl, vandram po hostah, igram badminton, lovim ribe, streljam s compound lokom, kosim po strmini z nabrbtno lakserco, špricam po strmini vinograd in sadovnjak z motorko, ki ima polna okoli 30 kg, podiram drevesa za drva z motorko, žagam, kalam…☝️?.

—-

TOREJ PRASEC ČLOVEŠKI OGABNI MILAN O. IZ Piševcev , kot sam praviš si čisto NEINVALIDSKI ampak si prevaral invalidsko komisijo z nekimi papirji od dohtarjev, kjer so te profilno opisali kot reveža invalida, kako ti težko kaj zmoreš med tem ko se sam hvališ kaj vse zmoreš brez problema, kar ABSOLUTNO KAŽE NA TO, DA SI INVALDININE DELNE ALI CELOTNE NE ZASLUŽIŠ NITI TI NE PRIPADA po dejanskem stanju. In ti bi drugim o tem kdo jih futra in kdo namesto njih dela. GOVNO PO GOBCU TE NAMLATITI DA TI VSE ZOBE SE VN ZBIJE.

in takih prevarantov kot je modropolarni dihur z invalidko je na tisoce na plecih delovnih ljudi….na sihtu ne sme dvignit dveh kil doma pa ozivijo in nosijo 50 kg cel popldan, zato pa ima mmodropolarni debil siht kjer drek pociva, doma se pa raztrga….pri nas je  bil tak mandlc…bil v dolgotrajni bolniski in je kurbez prisel na idejo da bi pa on hodil ns siht, kjer bi se mu placalo na roke zraven pa se vlekel bolnisko, sem mu rekel…ce si bolan bod doma, ce si zdrav prid delat….jaz v vseh teh letih nimam niti dneva bolniske….me je pa gnus da moram rediti lenuhe kot je modropolarna driska…

nikoli več, 11.08.2025 ob 12:37

golaž. za 5 žlic notri pa 4 kosi mesa 2×2 cm. cena 9 €. to naj bi bilo dovolj za delavca?

Za malico je to dovolj. Za malico je dovolj kos kruha in jabolko.  Malica ni glavni obrok in kdor za malico poje preveč, ne more delati. V službi se dela, ne pa nažira.

Je tako. Čurek cesarjev mali lažnivi toplovodar pedofl, ki je pritekla kot kuzlica za đarmunom, je tudi lenuh erste klase, enako kot đarmun.,☝️?

modrivrag, 11.08.2025 ob 21:22

Je tako. Čurek cesarjev mali lažnivi toplovodar pedofl, ki je pritekla kot kuzlica za đarmunom, je tudi lenuh erste klase, enako kot đarmun.,☝️?

hehe…evo ti kurbez socialkarski ko mas tk cez ljudi za govorit…kurba lena vleces invalidnino ki si jo pridobil z lazmi in ti bos komu kaj ocital…ti opisem moj delovnik zadnjih 10 let…ob 5h vstanem, ob pol sedmuh, sedmih sem na sihtu, delam do pol.petih, petih odvisno od dneva in guzve, konc meseca tud do sestih, malico preskocim, pol pa se doma ….in ti kurba lena lazniva bos lagal o meni?jebo te bog debil

Julij Cezar, 11.08.2025 ob 21:38

hehe…evo ti kurbez socialkarski ko mas tk cez ljudi za govorit…kurba lena vleces invalidnino ki si jo pridobil z lazmi in ti bos komu kaj ocital…ti opisem moj delovnik zadnjih 10 let…ob 5h vstanem, ob pol sedmuh, sedmih sem na sihtu, delam do pol.petih, petih odvisno od dneva in guzve, konc meseca tud do sestih, malico preskocim, pol pa se doma ….in ti kurba lena lazniva bos lagal o meni?jebo te bog debil

Pa jebote čuk čurek mali lažnivi, če si skoz na monu.☝️? Jaz sem na šihtu, vstajam pa res ne ob petih. Nikoli nisem, razen v vojski. Delovnika podrobneje pa enem monovskem zdraharskem lažnivem toplovodarju tipa čurek cesarjev,  res ne bom razlagal.☝️? Tako tako, tako ja.☝️

modrivrag, 11.08.2025 ob 21:51

Pa jebote čuk čurek mali lažnivi, če si skoz na monu.☝️? Jaz sem na šihtu, vstajam pa res ne ob petih. Nikoli nisem, razen v vojski. Delovnika podrobneje pa enem monovskem zdraharskem lažnivem toplovodarju tipa čurek cesarjev,  res ne bom razlagal.☝️? Tako tako, tako ja.☝️

jaz sem skoz na monu?spelji se ti kurba lazniva, lagal si o svoji ex zeni ki si jo pretepal, lagal si o svoji invalidnosti, lazes zdaj….daj malo zacni govorit po resnici….resnica te bo osvobodila ne pa laganje in pisanje pod žnj niki na monu…res si invaliden modri drekac….se najbolj v puhli buci….kkurba lazniiva invalidska bos ocital darku in robiju da sta socialkarja?…mrs kurbez laznivi…ce kaj mrzim ste to lazni invalidi in izkoriscevalci bolniske

Julij Cezar, 11.08.2025 ob 22:15

jaz sem skoz na monu?spelji se ti kurba lazniva, lagal si o svoji ex zeni ki si jo pretepal, lagal si o svoji invalidnosti, lazes zdaj….daj malo zacni govorit po resnici….resnica te bo osvobodila ne pa laganje in pisanje pod žnj niki na monu…res si invaliden modri drekac….se najbolj v puhli buci….kkurba lazniiva invalidska bos ocital darku in robiju da sta socialkarja?…mrs kurbez laznivi…ce kaj mrzim ste to lazni invalidi in izkoriscevalci bolniske

Čurek mali toplovodarski. Ja, skoz si na monu, podnevi kot cesarjev čurek. Ponoči kot video čurek ruski navijač.☝️? Si največji lažnivi primitivni gravž na monu.

Čurek toplovodar, đarmun, kura, robi…. to so sami taki, ki živijo kot čučkov bik na gmajni. Nebodigatreba porabniki kisika. ☝️?

Debeluhi itak vedno jamrate, da je premalo, pa pretiravate v količini. To je po predstavah debeluha, v resnici je gotovo normalna porcija. Za normalnega človeka dovolj, za pogoltne ga požeruha pa 50l golaža s tono mesa ne bo dovolj. Mnogo raje pojem mini okusno porcijo kot ogromno, pa brezvezno

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close