Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Je to res?

Je to res?

Pozdravljeni. Sosed mi je povedal,da če hočeš peljati kosovni material,sam z osebnim avtomobilom, da moraš imeti s seboj plačano zadnjo položnico za odvoz smeti, da lahko odložiš kosovni. Ali kdo ve, kako je s tem? Hvala za odgovor.

Ko sem na ljubljanski odpad pripeljala staro tuš kabino, so me samo prijazno usmerili, kam točno odložiti material, nič drugega.

Senza, hvala Vam za odgovor. Bom peljal jutri na Vič na deponijo. Hvala.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 8726, 13.02.2022 ob 12:54

Pozdravljeni. Sosed mi je povedal,da če hočeš peljati kosovni material,sam z osebnim avtomobilom, da moraš imeti s seboj plačano zadnjo položnico za odvoz smeti, da lahko odložiš kosovni. Ali kdo ve, kako je s tem? Hvala za odgovor.

Ne. Pri nas na  deponiji Dob pri Domžalah samo poveš naslov bivanja, zabeleži registrsko, pa te spusti. Nobenega odrezka ne rabiš. Odlagam pa seveda lahko samo občani tako.

osebne podatke jim poveš. Mislim da ima vsako gospodinjstvo 2 – 3 krat na leto free.

Kranj moraš pokazati položnico.

Drugace ti lahko poklices snago oz komunalo in ti enkrat na leto brezplacno odpeljejo ne vem tocno kolk kubikov odpadkov…

Ne vem koliko traja da pridejo samo ne rabis se nic matrat

V Lj na Barju preverjeno ni treba. Sem kar nekajkrat peljal tja v zadnjem letu in te samo usmerijo v kateri kontejner glede na to, kaj imaš za stran.

Hvala Vam za odgovore.

Pri nas v Zasavju(H), pa nedeljo pred 1. ponedeljkom v mesecu odložiš kosovne odpadke na zbirno mesto pri zbirnem otoku za odpadke. Imamo pa tudi lokacijo za več kosovnega odpada. Se pravi, da lahko 12x na leto oddajamo.

Odvisno, kam pelješ.

Mi v zbirni center zelenega odreza npr.ne moremo pripeljati brezplačno, ker nimamo doma kante za biološke odpadke, je treba pokazati račun. Tisti, ki jo imajo, lahko pripeljejo nekajkrat letno.

Lahko pa brezplačno pripeljemo v glavni zbirni center, na del za kompostarno, tja vozimo od pomladi do jeseni skoraj vsak teden. Kompostnik doma je premajhen za odpad vrta 300 m2, sadovnjaka nekje 25 dreves in dvorišča še kakih 200m2.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close