Je to normalno?
Če bi lahko zavrtela čas nazaj bi tudi jst počakala kakih deset let. Vem da ne bi nič zamudila.
Pa občudujem tiste, ki so takšen karakter, da počakajo. Sam takrat ko te razganja od horomonov ti nihče ne more nič dopovedat, niti ne razumeš zakaj naj bi počakal. Mi je pa žal da nisem.
Saj sem prave užitke spoznala šele veliko let pozneje, vse ostalo je bilo brez veze.
Škoda da še niso izumili časovnega stoja((bi lahko marsikaj popravila)
lp nija
…oj,,mislim, da sicer je normalno, ampak,kak je pa zdržala?:)…se človek se more tut spolno razvijat, al ne?…Kdo je pa reku, da je treba sexsat s tistim, ki je kao tapravi??……pa punce, zaka vam je žal nečesa, kar ste takrat, ko ste delale, delale to z užitkom…se vas v to ni nihče prsilu, ali pač??…če ne bi takrat, ko ste, mogoč pol , čez 10 let, ne bi ugotovile, kak sex je pa pravi sex…čez naslednjih 10 let bo pa še boljši, ampak sam zato, ker boste lahk primerjale s trenutno zdajšnjim….ampak, to je samo moje mnenje…čauči
lahk je al pa tud ne. Če je ostala nedolžna zarad kakih svojih pretiranih strahov ali kaj podobnega pol ni, po moje no, če pa se je tko odločila ker pač pravi še ni prišel, pa ok, zakaj pa ne??
Kje pa piše, pr kerih letih je še “normaln” bit nedolžen, pr kerih pa ne več?! A veš, smo tolk različni, da za enga bo normalen če bo nedolžen še pr kwapavem, za kerga pa ne bo več, če bo še pr xy nedolžen… ajd. uživi pa ne sekiri se zarad kolegice!
To ni nič narobe, vsak človek doživlja te stvari na svoj način, odvisno, kaj mu je pomembno, enemu je seks brez čustev nesprejemljiv, drugemu pa so čustva manj pomembna in je seks pač le seks. Nič ni narobe, da stvari doživljamo drugače in ne bi se smeli temu čuditi, sploh pa ne sklepati o drugih po sebi! Živi in pusti živeti!
LP
Jaz pa ne razumem, zakaj bi nekatere od vas zavrtele cas nazaj in pocakale 10let…?? Moja izkusnja tem je, da je dober sex delno tudi stvar ”vaje”, vsak naslednji je boljsi in boljsi…zato sem prav vesela, da nisem predolgo cakala…tako dozivljam bozanske uzitke ze pri 21ih, medtem, ko jih bodo nekatere sele cez 10 let(verjetno pri nobeni, ne glede na starost, zacetne akcije niso tako polne uzitka kot kasneje, al ja?)
Ja, sploh mi ni zal, da ze nekaj let nisem vec devica!
No, ene pri 28-tih imajo dva otroka, 10 let ali pa vec potikanja po zavodu za zaposlovanju, moza, ki dela od jutra do vecera za mizerno placilo(ce imajo “sreco”). Lahko pa je ta moz celo nezaposeln in im aprobleme z alkoholom. Lahko je celo locenka.
Nekako teh dveh stvari ne morem povezati ravno kot nekaj merodajnega ali celo temo za razmisljat. Lahko kvecjemu pomislim na perverznost misljenja, ki je pogojeno s prevec casa za razmisljanje o drugih.
Forum je zaprt za komentiranje.