Je to normalno?
Moški, star približno 30 let, urejen, privlačen, samozavesten, že nekaj let v službi, služi kar precej denarja. Hodi s žensko že par let, živita v skupni hiši. Po njegovih besedah je ona ena in edina ženska na katero je navezan in edina ženska do katere kaj čuti. Do tod vse vredu. Ampak on še naprej seksa vsako, katera mu da, pa tudi išče jih, tako da jih ma vedno še kakšne 2 na rezervi. Je izjavil, da je lahko pač srečen, da se ne naveže tako hitro na nobeno…
Kako lahko varaš nekoga, če do te osebe in edino do nje nekaj čutiš?
Ne razumeš se ti v moške zadeve. Dec, čeprav fukfehtar, lahko fuka marsikatere, nekaj posebnega čuti pa samo do ene. Če bi babe res obvladale moške, kot si domišljate ,bi to razumele. Ampak pojma nimate in zato ste vedno znova zmedene, presenečene ter užaljene. Ne domišljaj si, telica ženska, da poznaš svojega moškega, ker te bo po petnajstih leti presenetil. Zakaj te bo presenetil? Zaradi tvoje v babje čveke zaverovane neumnosti, da obvladate tipe, ker so menda čisto preprosti. Pojma nimate!
Mogoče je med njim in njegovo partnerico neke vrste “simbioza”. Njej je pomemben zunanji izgled in je vsa srečna, da ima urejenega, privlačnega in samozavestnega tipa, čeprav jo vara. Imaš ljudi, ki si kupijo drage avtomobile, čeprav potem komaj pridejo skozi mesec, ampak zanje je bistveno, da jih drugi vidijo s takim avtomobilom. Po domače temu rečemo “imidž”. :)) Zakaj se bogat in star moški poroči z mlado in lepo žensko? Saj oba dobro vesta, da on več “ne more” ali zelo slabo in bo ona sigurno imela še kakšnega ljubimca. Njej je všeč njegov denar, njemu pa njena mladost in lepota.
Sem ženska, poročena in pripravljena na plaz kritik zaradi odgovora. Z možem sva se po skupnih 15 leti dogovorila, da sva lahko občasno z drugimi (samo sex). Zakaj? – imava se rada, tudi spoštujeva se (skeptiki bodo rekli, da itak, da ne) .. vendar, najprej je mene začelo zanimat kako je s kom drugim, ker pred možem nisem imela drugih (vedno sem preveč komplicirala in sem morala s tipom hodit ful dolgo očitno predolgo, da bi se kej zgodilo .. le mož je dočakal), nato pa logično, da bi tudi on še s katero drugo poskusil … in čeprav sem ženska in mi je ob misli moža z drugo grozno .. lahko razumem, da smo ljudje težko monogamna bitja in zakaj bi živela/živeli v laži kot 75% parov, ki se varajo. Pač nisem naivna in dejstvo je, da ful parov vara, tako pa raje zaupam svojemu partnerju in občasno probava še s kom drugim, čisto zaradi nečesa novega. Ja, zato verjamem, da je moški lahko z drugo, čeprav svojo ženo ljubi… ker sem tudi jaz lahko.
ja komot se to dogaja…kaj točno naj bi blo zdej narobe s tem? če ona to ve, pa se ne strinja, naj ga pusti…če je z njim zarad imidža, pa nej trpi (je antilopa vse lepo napisala)…. normalno je pa tud to, kar je napisala (ne)zvesta-onadva sta se pa tko zmenla in v tem primeru ni nč narobe in sta oba zato še srečnejša 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.