Je to mogoče???
Dobr dan.
Je to mogoče? Da dnevi tako hitro minevajo?? Da ..smo že tolik stari?
Da..nas forsirajo z familjo..z ….nam pa čas brzi…bzzzz
Kdaj je pravi čas..za….druzino..otroke…???
Pa še nekaj…zakaj se otroci in starši nikoli ne razumejo…ko otroci odrastemo? Oz. se zelo redko…kaksna druzina razume med sabo?
lep dan
Tina
Tina , mi tu smo mal nori , pa si zato dobila napačen vtis o naši starosti.V glavnem smo vsi čez 30 , nekateri čez 40 . Pa tako že vsi imamo družine in , verjemi , zelo uživamo z njimi !
In še to : nikakor ne drži , da se starši ne bi razumeli z otroci. Pri nas ( imam 17-letnico in 10-letnico) se fino razumemo , tudi z “zetom” dobro furam – posebno , ko mi da eno roko v kuhni pa ko me pelje plesat (je bil v državni rep. za latinsko-ameriške :))
Torej , malo dobre volje in pripravljenosti za kompromise z obeh strani – pa gre !
Ja , čas pa res beži !
Pa nič hudega ! Saj sama vidiš , da se znamo še vedno zabavati !
Družina pa – ko boš čutila , da si za to pripravljena !
lp a.
Živjo,
imam 22 letnega sina in prav dobro shajava drug z drugim. Recimo včeraj je na svojo pobudo peljal svojo šestletno sestrico v cirkus.Zraven pa sta vzela še njegovo punco. Ti povem, so zgledali tko lušn Happy family.
Je pa res, da se s svojo mamo sicer dobro razumem, ne prenesem pa , da se stalno vtika v moje življenje, ga hoče kontrolirati (ona pravi, da bi samo rada pomagala), da hoče vedet za vsak moj korak. To me pa res nervira.
LP,Kaja
Tina je mogoce..dnevi letijo,brzijo..
seveda da se staramo vsako leto smo starejsi..a vazno je kolko si star po srcu..ne po emsu…
kdaj je pravi cas za ustvariti druzino..hja sama najbolj ves..ti in tvoj partneer..nihče drug..casovno zelo tezko reci..Ko je to to potem že ves..,ce se še sprasujes..sigurno ni pravi cas..v te odlocitve te nihce ne sme porivati..ali celo,da bi ti branil..
glede razumevanja..pa samo ena misel..
KAR SEJES TO ŽANJES::zato premisli!!
Pa veliko srece!
Pozdravljena Tina,
Dobrodosla med nami! Najbrz te je zavedel Primoz z napovednikom, kjer ni jasno napisano, da je to forum neresnih izgancev iz “Srednjih let”, pa nic zato. Vse je tako kot je napisala Andrejka in drugi pred mano. Mi smo vec ali manj generacija tvojih starsev, ki so nas ta resni forumci oznacili za “prfuknjence”. Ce nas vzames za take, bo tudi tebi lepo na tem forumu.
Ker nas je zivljenje nekaj naucilo dajemo tudi nasvete. Z njimi moras ravnati kot soncna ura, ki steje le soncne ure, oblacnih in temnih ne presteje…Madonca, sem ze v filozofiji… Moj oseben odgovor na tvoje vprasanje je:
Ko mine dvajset, si ze malo okusil zivljenje, si poln nade, upanja, idealov, isces ljubezen in sreco, vse je cool in high ter ladjica te nosi sem in tja, dokler nekje ne pristanes….
Ko mine trideset si resnejsi in manj idealisticno gledas na svet, posvetis se ustvarjanju na vseh podrocjih, predvsem v sluzbi, druzini, druzbi…
Pri stiridesetih zacnes razmisljati kot ti v prvem stavku…
Kdaj je cas za druzino morata odlociti skupaj, soglasno, brez vsakih izsiljevanj in “botrov” iz strani..Na tebi je pa, da pravilno ocenis s srcem in razumom, ce je partner ta pravi, da bos skupaj z njim lahko vozila kocijo skozi zivljenje. Za to pa ga moras nekaj casa poznati… Ni lahko, odlocitev je usodna, zato prej dobro premisli.. Pa se to, tudi dva revna kot cerkvene misi sta lahko v zivljenju srecna bolj kot tisti, ki ne vedo kam z materialnimi dobrinami.
Kar se pa tice otrok upostevaj Perlo: Kaj bos sejala, to bo zraslo! Pri nas se zaenkrat krasno razumemo (hci 23, sin 17),sodim po tem, ker se oba najlepse pocutita doma..
Pa vso SRECO pri odlocitvi ti zeli
Pepi
Forum je zaprt za komentiranje.