Je… ti pralne stroje
Jutranja rosa, 09.08.2025 ob 13:33
Pa itak moraš dihat s pralnim strojem, moški pač date prat. Že ko slišiš centrifugo, veš da lahko cote vržeš proč.
Tako pa pametni stroji, pa moramo goljufat… dolivat vodo, skrajšat pranje, da mi na 90 melje tri ure, zmeša se mi.
Ma daj pa sam še to napiš da mate ženske pranje v genih. A smo se za to boril…
Jutranja rosa, 09.08.2025 ob 14:13
Hhhaha ne, sam bolj z občutkom damo prat, vi vse kot, da švasate.
No ja saj tud meni zaide črna nogavica med belo pranje, pa rolica toalet papirja v pralni stroj. Si že vidu kdaj kaj pol nastane?
Ne. Ker vem da rolca nima kaj iskat med perilom 😀 Imam pa med košem za cunje in pralnim strojem sam par metrov, pa čist vsako rundo kakšen štumf zgubim. Sicer ga najdem, ampak ostale cunje se gredo že ringelšpil v tem času. Jp, tud danes.
lloyd, 09.08.2025 ob 15:56
Ne. Ker vem da rolca nima kaj iskat med perilom 😀 Imam pa med košem za cunje in pralnim strojem sam par metrov, pa čist vsako rundo kakšen štumf zgubim. Sicer ga najdem, ampak ostale cunje se gredo že ringelšpil v tem času. Jp, tud danes.
Da bi dal vsaj en krompir na dan, za babo, bi bilo pa predrago?
Ja, saj vem. Na koncu leta pride cela vreča. Je pa že kar strošek.
tako pralni kot sušilni stroj mam od mieleta. Sušilca nekje 8 let pralni dobrih 5 let oba tam iz dnesa ponudbe. Ne prav tla, pikič višje.
Sušimo na nižjo temp ter po končanem sušenju dodamo še neki prepihovanja..suši za odtenek dlje oblačila pa taka kot prvi dan. Nobenega krčenja itd
Pri pralnem stroju sem v nastavitvah izbral maksimalne nivoje vode, ter maksimalno število izpiranj, čeprav je že tovarniško blo dokaj dobro izbirano. Pere ne pretirano dolgo, ajde bombaž s predpranjem je izjema, oblačil ne uničuje, z vodo tudi ne skopari
Forum je zaprt za komentiranje.