Je še kdo tako zelo samotarski?
spletna prodaja, 19.12.2021 ob 10:20
Recimo nabaviš volno, tam 150g volne je 12€, kaj vem koliko takih klobk rabiš za pulover?
AJa, nabavit moraš še pletilke. In zdaj nekdo te mora naučiti štrikat. To bo trajalo, ure in ure. Kdor je probal, ve. Potem, ko znaš, bodo ure in ure šle za štrikanje tega puloverja. Ne samo ure, dnevi. In, če imaš potem srečo ta pulover prodaš za 5€. Čistilka pa stane 10€ na uro, če ti uspe eno v bližini najti. Če bo bolj dalj stran, bo še prevoz potrebno plačat.
Pa moraš imeti res srečo, da prodaš za 5€. Moraš že dobro štrikati,d a bo sploh kdo pogledal tvoj izdelek. Da bo še plačal, mora biti pa res fajn.
Lepa sončna nedelja, vreme prav kliče ven, v naravo. Zato me še bolj čudi, da ste vi popolneži na monu, da se ubadate z osamljeno čudaško samotarko in to v 7 strani dolgi temi.
Kako, da vas ne pritegne narava, sonce, da imate raje monovske osamljene čudakinje? A ni bolje it ven v naravo ali sami ali pa z vašimi prijatelji, parterji? Kaj vas tako privlači v tej temi?
Hja, tak je to. 50 let stara samska baba. Odpisana.
Kdo bi maral večno samsko staro babo? Dedca ne more več dobiti, ker če do sedaj ni bila v vezi, je ziher nekaj hudo narobe z njo.
Poročene ženske se itak ne bodo ukvarjale z eno samsko, ki bi jim po možnosti speljala moža.
Samskim dedcem ni zanimiva, mogoče kakemu 70 letniku.
Poročeni dedci pa raje gledajo po 20, 30 letnicah. Ne po starih babah.
Torej: nihče se ne bo s tako samsko staro babo ubadal.
čudna samotarka, 19.12.2021 ob 10:37
Oh jej no. Odprem temo za ljudi, ki so osamljeni, samotarski, sprašujem po njihovih nasvetih.
Potem pa pišejo o nekem štrikanju pa kvačkanju. Verjetno je to mišljeno, da se s pletilkami pa volno pogovarjaš?
Še pred manj kot sto leti, ko niso imeli elektrike, in je v izbi gorela ob večerih ena sama sveča, je en družinski član bral knjigo naglas, ostali pa so opravljali vsak svoje delo, npr. luščili fižol, krpali nogavice, pletli rokavice, izdelovali prte, trli orehe, popravljali čevlje.
Pa poglejmo čudno samotarko:
samska skoraj 50letnica, očitno brez otrok, očitno večno samska, torej povsem neprilagojena za življenje z moškim.
Pri 50ih je itak že povsem ovela. Mogoče so 50 letnice zanimive ločenim 60letnikom, ampak ne take, ki so večno samske.
Kot je videt ima bedno službo, če sploh kaj. Torej očitno brez neke prave izobrazbe. Pa očitno brez keša. Po možnosti v kaki najemniški sobici v nekem zakotnem bloku, po možnosti med čapci.
Kdo bi želel imet opravka z njo, če pa ni koristna?
pa poglejmo, 19.12.2021 ob 13:27
Pa poglejmo čudno samotarko:
samska skoraj 50letnica, očitno brez otrok, očitno večno samska, torej povsem neprilagojena za življenje z moškim.
Pri 50ih je itak že povsem ovela. Mogoče so 50 letnice zanimive ločenim 60letnikom, ampak ne take, ki so večno samske.
Kot je videt ima bedno službo, če sploh kaj. Torej očitno brez neke prave izobrazbe. Pa očitno brez keša. Po možnosti v kaki najemniški sobici v nekem zakotnem bloku, po možnosti med čapci.
Kdo bi želel imet opravka z njo, če pa ni koristna?
Si pristavil svoj lonček? Posebej piše, da ne išče tipa.
Je dlakocepska in zelo negativno naravnana!
Če v teh letih človek nima nikogar, da ga lahko pokliče in prosi za pomoč, dejansko ni krivda v drugih, ampak v tej osebi, ki namesto, da štanca po forumu, potrebuje prst na čelu in globok razmislek o sami sebi!
Moja sestrična se je službeno preselila v drugo državo, v popolnoma neznano okolje in med neznane ljudi, ni znala niti jezika, tudi besedice ne. Po nekaj mesecih je pristala v bolnici. Prvo, preden je klicala rešilca, je klicala sodelavca, če lahko pride, da ji bo prevajal. Se je odzval brez vsake dileme in bil ves čas z njo v bolnici. V službi so se organizirali in ji nosili hrano. Živala je v najemu v stavbi, v kateri je živel tudi lastnik stanovanja, on in njegova žena sta ji pomagala, kar je potrebovala, brez da bi ju sploh prosila.
Jaz sploh ne morem razumeti, kako človek pride do točke, ko nima nikogar! Ko jaz potrebujem pomoč, jo dobim tudi od popolnih neznancev, če kdaj tako nanese.
dodajam še, 19.12.2021 ob 14:08
Je dlakocepska in zelo negativno naravnana!
Če v teh letih človek nima nikogar, da ga lahko pokliče in prosi za pomoč, dejansko ni krivda v drugih, ampak v tej osebi, ki namesto, da štanca po forumu, potrebuje prst na čelu in globok razmislek o sami sebi!
Moja sestrična se je službeno preselila v drugo državo, v popolnoma neznano okolje in med neznane ljudi, ni znala niti jezika, tudi besedice ne. Po nekaj mesecih je pristala v bolnici. Prvo, preden je klicala rešilca, je klicala sodelavca, če lahko pride, da ji bo prevajal. Se je odzval brez vsake dileme in bil ves čas z njo v bolnici. V službi so se organizirali in ji nosili hrano. Živala je v najemu v stavbi, v kateri je živel tudi lastnik stanovanja, on in njegova žena sta ji pomagala, kar je potrebovala, brez da bi ju sploh prosila.
Jaz sploh ne morem razumeti, kako človek pride do točke, ko nima nikogar! Ko jaz potrebujem pomoč, jo dobim tudi od popolnih neznancev, če kdaj tako nanese.
Pozabila si omenit komu vse je dala tvoja sestrična noge narazen.
Samotarka, prijavi se na Badoo ali pa Kupid. Tam je na stotine dedcev, ki prav prosjačijo za srečanje z žensko. Vsako žensko, grdo, debelo, staro, nikakvo, takoj oblaja vsaj kakih 500 tipov. Ni vrag, da se ne zmeniš s parimi za srečanje.
Res pa je, da je večina poročenih, ampak za čvek so pa tudi taki ok pa za kak seks tudi.
Daš danes oglas gor, jutri bo že 100 tipov navalilo. V enem tednu vsaj kakih 400, 500. Ne glede kako zgledaš.
imaš badoo, 19.12.2021 ob 17:24
Na Badooju bo tudi stara, debela, grda dobila tipa za seks. Če ima pa še kaj denarja, stanovanje, se ji bo pa takoj kdo prilimal v stanovanje. Sploh kak jugovič. Tako, da deca dobiti pa res ni umetnost.
ja res je
vecina decov podre vse kar ma noge
se kravo in kozo
bolniki ampk jbg
Na Badooju, Kupidu komot dobiš tudi moža. Jugoviči se ponujajo na polno. Takoj se ponudijo, da se priselijo gor v Slovenijo.
Ampak prevladujejo poročeni. Žene visijo na monu, zmerjajo osamljene samske ženske na monu, možje pa na spletnih portalih pecajo te osamljene samske ženske in jih fehtarijo za seks.
Ni čudno, da so poročene monklje tako nastrojene proti samskim ženskam.
Avtorica bi se morala vpisat na kak tak portal in namerno imet razmerje s kakim možem od kake divje monklje.
Meni se zdi super zabavno. Monklja zmerja tule samsko osamljeno avtorica. Mož te zmerjavke pa telovadi v dvoje z avtorico.
čudna samotarka, 16.12.2021 ob 08:22
Je še kak samotar tu? Ste samo samotarji ali tudi osamljeni?
Jaz oboje. Sicer sem od nekdaj samotarka, ampak ne pa vedno osamljena. Zadnje časa pa sem osamljena.
Recimo zadnje leto: en obisk, en kolega, ko smo šli nekaj popit, recimo slaba urca. Pa jaz sem parkrat šla obiskat mamo. To so vsa moja letošnja druženja. Z drugimi ljudmi se nisem dobivala. Kaj to, še po telefonu nisem skoraj z nikomer čvekala. Z mamo ter dvema kolegoma. TO je vse.
Pred časom sem vendarle imela nekaj družbe, kolege, prijateljev pa ne. Ampak zadnji dve leti večinoma na bolniški in so me totalno skenslali. Tako, da je družba povsem izginila. Ne rabijo me več, ne zanimam jih več. Za nekatere sem mislila, da so skoraj prijatelji, ampak sem se hudo motila.
No ja, kot otrok sem bila tudi samotarka. Do male šole itak nisem imela stikov z drugimi otroci. TU pa tam samo s setrično in bratrancem. To parkrat na leto. V mali šoli se potem nisem znašla z otroci. V OŠ tudi ne. V OŠ so me zasmehovali, zaradi revščine. Pa učiti sem jih morala, pomagati pri učenju. Ampak za družbo pa me niso hoteli. Po OŠ nisem z nikomer obdržala stikov. V SŠ malenkost bolje, ampak tudi nisem obdržala stikov z njimi. MOžnosti, da bi se po pouku, ob vikendih družila z njimi, itak ni bilo (daleč stran, brez javnega prevoza, brez denarja za recimo it skupaj v kino). Tudi po koncu SŠ izgubila stike.
Na faksu je malce bolje kazalo, sem imela par kolegic, ampak potem so se poročile, ni bilo več interesa za druženje. Tu pa tam še kak mail in to je to. Ena, s katero sva si bili najbolj blizu, se potem niti ni več odzivala. Sem še napisala po par letih voščilo za RD, novo leto… ni bilo odziva pa sem nehala. PObude za srečanja pa itak niso padle na plodna tla.
V času študija sem našla tudi neko društvo, hobi, kjer smo se super imeli. Družili smo se ogromno, fajn ekipa. Ne samo društvene zadeve, ampak res je bilo tako kot, da smo prijatelji. POtem pa so se ostali poparčkali, ena samska ženska ni bila več primerna družba. Naša skupina je razpadla. Eni so opustili hobi, eni še prakticirajo, jaz sem ga že pred 10 leti skenslala. Potem spet drugje probala, ampak nisem več našla kake ok ekipe. V mojih letih so pač vsi poparčkani, imajo familije in kaj jim bo ena samska ženska za družbo? Ne rabijo.
V glavnem samotarim že leta in leta. Saj imam veliko hobijev, obiskujem razne tečaje, ampak vse to solo. Za recimo kak šport, kjer sta potrebna dva (recimo tenis), ni šans, da koga najdem. Sicer sem bila še do nedavnega aktivna v nekih društvih, ampak to se je nehalo, ko so se pojavile moje zdravstvene težave, postala sem jim neuporabna. In zdaj sem res brez enega samega človeka, ki bi ga lahko poklicala in počvekala z njim.
Še kdo tak?
Kaj ste kaj storili, da bi se spermenili?
Jaz sem drugače pred leti hodila na skupinsko terapijo pa na posamezno. Razen prazne denarnice ni bilo učinka.
Meni pa to odgovarja. Ne pase mi vec vecja druzba, samo obcasno se dobim s kolegom na kavi, najraje pa prezivljam cas sam. Vcasih sm bil dober sogovornik, poslusalec, oseba za nasvete. Ocitno sem se prenaposlusal tujih problemov in sem se odmaknil od vseh. Ni drame, ni problema. Uzivam v miru, stran od vseh.
Forum je zaprt za komentiranje.