Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Je še kdo tako zelo samotarski?

Je še kdo tako zelo samotarski?

Odgovor na objavo uporabnika
Ne razumeš, 17.12.2021 ob 05:13

Wh, 16.12.2021 ob 09:15

Evo mene!

Še manj kot ti.

Imam prijateljici, s katerima si pišem in se slišim kar pogosto.

Mamo.

Imam sicer družino, 2 otroka in moža,  zato ne čutim samote, Imam tudi službo.

Če ne bi imela družine, bi ves dan bila sama in tako je od vedno.

Sama sem od kar sem se rodila.

Tako je. Stara 40.

Imam pa zelo rada samoto.

Ljudje imajo radi zavavne ljudi. Če nisi zabavna, te pač skenslajo. Ne smeš pa bit tudi preveč zahtevna.

Ali eni ne razumete prebranega? Avtorica nima nikogar, v temi se oglašate tisti s prijatelji in družino!

Točno tako, pri enih imam občutek, da so se dejansko prišli pohvalit sem kako jim je fajn. Ne štekajo teme.

Jaz sem najprej narobe prebrala. Sem mislila, da sprasujes, ali je se kdo tako smetarski.

Imam dva precudovita otroka, tako da mi onadva izpolnjujeta praznino in osamljenost v zivljenju. Ne potrebujem nic drugega.

čudna samotarka: “Vidiš, če bi jaz šla sedajle na sprehod in se ne bi vrnila, ker bi imela nezgodo, ker bi me kap ali kaj takega, ne bi nihče opazil, da me ni več.”

Veš, preveč se obremenjuješ in to škodi tvojemu okrevanju, ga zavira, ali kako že pišeš, da si v bolniški. Če hočeš najti tisoč stvari, kaj vse se ti lahko zgodi, jih boš tudi našla. Lahko se sprijazniš, da si kot drugi ljudje, en človeček, ki bo nekega dne izdihnil, kot vse, kar se rodi. Življenje se vrti naprej, če si ali te pa ni, se mi zdi poje Smolar.

drage moje razocarane dame

Tu sem za vas..pisite mi..tudi jaz imam samo mamo ostali odnosi pa me obremenjujejo. Lazna prijateljstva..ce ste za tenis, badbinton ali karkoli samo da sem lahko jaz brez maske..

Ker…meni dobro ni…leta tecejo..vedno ranijo..

Druzimo se zavrnjeni ker samo mi se resnicno razumemo

srečnokekec, 17.12.2021 ob 18:37

čudna samotarka: “Vidiš, če bi jaz šla sedajle na sprehod in se ne bi vrnila, ker bi imela nezgodo, ker bi me kap ali kaj takega, ne bi nihče opazil, da me ni več.”

Veš, preveč se obremenjuješ in to škodi tvojemu okrevanju, ga zavira, ali kako že pišeš, da si v bolniški. Če hočeš najti tisoč stvari, kaj vse se ti lahko zgodi, jih boš tudi našla. Lahko se sprijazniš, da si kot drugi ljudje, en človeček, ki bo nekega dne izdihnil, kot vse, kar se rodi. Življenje se vrti naprej, če si ali te pa ni, se mi zdi poje Smolar.

Ne štekaš teme.

pred leti sem imela kolege, znance in družinske odnose. Imela sem prometno nesrečo in nekaj let nisem mogla več hodit, dobila vnetja, težave s srcem, alergije, bolečine v hrbtih, bergle več kot 1 leto … vsi so izginili. Nekateri so se mi posmehovali, drugi so me zasmehovali, eni žalili.

Posledica – sem sama, hodim sama okoli, do ljudi sem sicer odprta, vendarč e zasledim, opazim kakršno koli tovrstno početje, se zaprem in se umaknem. Tej ljudje, ki so bili del mojega življenja pred nesrečo, so me prizadeli iz dna srca in to je težko pozabit.

Sem osamljena? Ja. Sem samotarska? Ja.

Želim še kdaj biti tako prizadeta? Ne.

In presenetljivo – letos se mi je zgodilo nekaj podobnega, brez nesreče seveda. Opravjanje, poniževanje, žaljenje, zahrbtnost … brez meni znanega konkretneg razloga.

Tako da epilog draga avtorica – raje sem sama kakor da bi dovolila neki ženski, da bi me še kdaj tako prizadela kot so me ljudje v letošnjem letu in pred let po nesreči.

Sva že dva čeprav mislim ,da nas je več oglasi se mi

čudna samotarka, 17.12.2021 ob 19:17

Ne štekaš teme.

Luba duša, v Božjih rokah si.

Jan plestenjak, 17.12.2021 ob 19:17

drage moje razocarane dame

Tu sem za vas..pisite mi..tudi jaz imam samo mamo ostali odnosi pa me obremenjujejo. Lazna prijateljstva..ce ste za tenis, badbinton ali karkoli samo da sem lahko jaz brez maske..

Ker…meni dobro ni…leta tecejo..vedno ranijo..

Druzimo se zavrnjeni ker samo mi se resnicno razumemo

Dober komad https://www.youtube.com/watch?v=I832_AQtiNw

Draga čudna samotarka!

Veš, vsi smo po malem čudni. Vsi imamo težave, take in drugačne.

Kot prvo ti želim, da se pozdraviš in si dobiš službo. Potem bo vse boljše in vse drugače.

Kar se tiče stikov in prijateljstev, pa si je treba tudi sam pomagati. Po navadi je tako, da kar daješ, tudi dobiš. Ne sicer vedno in ne tako kot pričakuješ, nekaj pa le dobiš. Jaz sem na stara leta obnovila nekaj prijateljstev iz otroštva in osnovne šole. Večkrat se pokličemo po telefonu in poklepetamo. Prijeten je občutek, da je nekomu mar zate.

Vse dobro ti želim in srečno

yori, 17.12.2021 ob 20:00

pred leti sem imela kolege, znance in družinske odnose. Imela sem prometno nesrečo in nekaj let nisem mogla več hodit, dobila vnetja, težave s srcem, alergije, bolečine v hrbtih, bergle več kot 1 leto … vsi so izginili. Nekateri so se mi posmehovali, drugi so me zasmehovali, eni žalili.

Posledica – sem sama, hodim sama okoli, do ljudi sem sicer odprta, vendarč e zasledim, opazim kakršno koli tovrstno početje, se zaprem in se umaknem. Tej ljudje, ki so bili del mojega življenja pred nesrečo, so me prizadeli iz dna srca in to je težko pozabit.

Sem osamljena? Ja. Sem samotarska? Ja.

Želim še kdaj biti tako prizadeta? Ne.

In presenetljivo – letos se mi je zgodilo nekaj podobnega, brez nesreče seveda. Opravjanje, poniževanje, žaljenje, zahrbtnost … brez meni znanega konkretneg razloga.

Tako da epilog draga avtorica – raje sem sama kakor da bi dovolila neki ženski, da bi me še kdaj tako prizadela kot so me ljudje v letošnjem letu in pred let po nesreči.

Yori, upam, da si ok?

Pri meni nezgoda, k sreči ni bila tako huda kot pri tebi, vseeno pa tudi okrevanje v letih, ne samo mesecih.

Posmehovali, poniževali? Katastrofa od ljudi. Meni so se preprosto umaknili. So pa provociranja v stilu, pojdi tja gor na oni hribi, pridi sem to pa to opravit… ko točno vedo, da ne morem. In da boli provociranje.

Ja, ko je človek na tleh, vidiš kdo  je prijatelj. No, pri meni so vsi poniknili.

Držim pesti zate in hvala, da si se oglasila.

čajni kolutići, 17.12.2021 ob 20:19

Draga čudna samotarka!

Veš, vsi smo po malem čudni. Vsi imamo težave, take in drugačne.

Kot prvo ti želim, da se pozdraviš in si dobiš službo. Potem bo vse boljše in vse drugače.

Kar se tiče stikov in prijateljstev, pa si je treba tudi sam pomagati. Po navadi je tako, da kar daješ, tudi dobiš. Ne sicer vedno in ne tako kot pričakuješ, nekaj pa le dobiš. Jaz sem na stara leta obnovila nekaj prijateljstev iz otroštva in osnovne šole. Večkrat se pokličemo po telefonu in poklepetamo. Prijeten je občutek, da je nekomu mar zate.

Vse dobro ti želim in srečno

Hvala za lepe želje. Ja, zdaj mi je bistvo to, da se pozdravim in da potem dobim boljšo službo. To, kar imam sedaj oz. pred bolniško je res obup.

Žal sem se naučila, da še zdaleč ne drži, da kar daješ, to dobiš nazaj. To vsekakor ne drži. Ljudje, ki sem jim pomagala, jih tudi obiskovala v bolnici, ljudje, ki so me stalno kaj rabili… vsi ti so me odpikali, ko nisem bila več koristna.

Tako, da bom iskala nove ljudi in zdaj ne bom več tista, ki kar naprej daje. Ker potem se nalepijo izkoriščevalci. Je pa problem, ker sem introvert, ker sem nedružabna, ker ne zaupam ljudem. Od nekdaj sem imela težave s spoznavanjem.

Sem rada sama. Oz. družbe ne rabim nujno. Prav tako introvert. Ampak…delam v službi obkrožena z ljudmi. Vsak dan. Da nisem najbolj priljubljena oseba me sploh ne moti. Ker sem rada v družbi iskrenih ljudi…ja težko je najti vsaj enega. Eno kolegico sem skenslala,ker me je klicala le ko je kaj rabila. Ja taki časi so…

Rabis psihiatra oz. Nekoga ki te bo znal spravit na pot da bos družabna že tukaj vidim da se za stvar ki ti nekdo nekaj napiše bolj negativno se že razpizdiš moraš biti tudi na kritike pripravljena drugače se bos težko iz tega izvlekla pa l.p

Pepi157, 17.12.2021 ob 21:07

Rabis psihiatra oz. Nekoga ki te bo znal spravit na pot da bos družabna že tukaj vidim da se za stvar ki ti nekdo nekaj napiše bolj negativno se že razpizdiš moraš biti tudi na kritike pripravljena drugače se bos težko iz tega izvlekla pa l.p

TI pa res nimaš pojma. A sploh veš kaj je psihater? Ne, ne veš. Drugače ne bi o prihatru pisal. Misliš, da ima avtorica psihozo, shizofrenijo ali kaj takega? To  zdravijo psihatri.

Kaj mi greste tepci, ki kar tako povprek opletate s psihatri, na živce. Takoj človek vidi, da pojma nimate.

Ce zelis daj kontakt in se lahko pogovarjamo 🙂

Seveda, 17.12.2021 ob 21:33

Ce zelis daj kontakt in se lahko pogovarjamo 🙂

Ne. Raje jamram in se smilim sama sebi. To mi daje  orgazmično mazohističen občutek pomembnosti.

čudna samotarka, 17.12.2021 ob 21:36

Ne. Raje jamram in se smilim sama sebi. To mi daje  orgazmično mazohističen občutek pomembnosti.

Res je, smiliš se sama sebi! Bodi samotarka in ne najedaj ljudi brez zveze. Ali ti kdo brani, da se zapreš v kočuro in pokukaš enkrat na leto ven!? NIHČE!

Kako zelo se najdem v vaši zgodbi pri meni popolnoma enako nihče ne pokliče ne napiše smsa nič od nič nekaj časa se trudim a mi vedno rečejo morš razumet da nimamo časa pol sem raja sama z namišljenih prijatelji ko bo mami umrla takrat moj telefon ne bo več vedel kaj je zvonjenje bo šel v smeti

070469963 ? nisi sama… tudi jaz sem osamljen… da ne bo pomote…ne iscem partnerke… iscem prijatelja/prijateljico… neko povezanost, prezivljanje prostega casa… toliksne globine osamljenosti, kot sem jo dozivel letos… ne pomnim…

Valerija490, 17.12.2021 ob 21:46

Kako zelo se najdem v vaši zgodbi pri meni popolnoma enako nihče ne pokliče ne napiše smsa nič od nič nekaj časa se trudim a mi vedno rečejo morš razumet da nimamo časa pol sem raja sama z namišljenih prijatelji ko bo mami umrla takrat moj telefon ne bo več vedel kaj je zvonjenje bo šel v smeti

Tudi, ti imaš samo mamo? Si ena redkih, ki je razumela to temo. Lepo, da si se ogasila.

Anonimno 2545, 17.12.2021 ob 21:46

070469963 ? nisi sama… tudi jaz sem osamljen… da ne bo pomote…ne iscem partnerke… iscem prijatelja/prijateljico… neko povezanost, prezivljanje prostega casa… toliksne globine osamljenosti, kot sem jo dozivel letos… ne pomnim…

Če bi rabila žigola bi se raje plačam

http://oglasi.svet24.si/oglas/zasebni-stiki/on-isce-njo/zabava-za-dame-031-376-216-/21.354GL?e=1

Ne hvala. Raje sem sama.

A samo eno leto? Potem ni tako hudo. Če je samo eno leto, se ti bo kmalu obrnilo na bolje. Želim ti vse dobro.

Hja, eni so prišli v temo žaliti. Drugi so se prišli hvalit s partnerji, prijatelji. Največja motenka je pa začela z mojim nikom pisat. Če ji to osmisli njeno bedno življenje pa naj to počne. Zakaj pa ne.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close