Je samozadovoljevanje tudi varanje?
Šnelca_783, 14.01.2022 ob 10:18
Tudi meni paše…, 14.01.2022 ob 10:15
Eh, to ni nič takega, jaz sem moški v srednjih leti pa imam ženo in ljubico pa še vedno mi paše da si sam sprostim, res kot je rekla ta tvoja drugi šport… me pa podžgejo lesbi nežni filmčki… in nič nimam manj rad žene ali ljubice..:)
Jaz bi si ji takrat pridružil, sigurne te ne bi zavrnila.. ORALA ji vedno paše, potem pa še ostalo..
ne rabim biti ljubosumen….
Tvoja zena povabi tvojo ljubico se na kosilo????
Ker ce ne ve za ljubico, mora bit fejst coknjena.?
Mogoče ima njegova žena kakšno umsko motnjo, da se tega ne zaveda.
Kako se ob tem počutiš si že sam opisal. Tudi razumem te lahko zakaj je temu tako. Sedaj pa nasvet za naprej. Pogovori se z njo. Razloži ji kako se ob tem počutiš in skušajta najti skupno rešitev. Če se rešitev ne najde pa razmišljaj o tem, da najdeš osebo, ki te s svojimi načini samozadovoljevanja ne bo motila.
Najbolj normalno, 14.01.2022 ob 23:50
Ne biksaj ga. To so čisto normalne, življenske zadeve. Jaz si pred vsakim sestankom ali kakšno pomembnejšo zadevo zaradi kater bi lahko bila pod stresom, pomagam sama. Mojega takrat ni pri roki, pa tudi če bi bil, to ni isto.
Ja, jaz tudi… ?
tu ni problem v njenem samozadovoljevanju ampak v tvoji nesigurnosti, in posledičnih občutkih… ali drugače povedano, se ne počutiš tako, zaradi njenega početja, ampak zaradi svojih “kompleksov”.
Tako za moške, kot za ženske je samozadovoljevanje, nekaj drugega, kot sex s partnerjem.
Priporočam, da se vpeljeta igrače tudi v vajin skupen spolni odnos, in da se ti spoprijateljiš z njimi… ravno tako, ko jo zalotiš, pri samozadovoljevanju, se ji pridruži….
Forum je zaprt za komentiranje.