Je samozadovoljevanje tudi varanje?
Že parkrat sem dobil mojo punco, ko se je samozadovoljevala ob plakatu njenega najljubšega igralca. Običajno uporablja pripomočke, ki jih z mano ne, vem pa da jih ima. Ob tem sem besen in ljubosumen kot ris. Izgleda da res uživa in niti malo ji ni nerodno, niti slabe vesti nima, če jo zalotim, ker rada reče, da je to njej kot umivanje zob, nekaj vsakdanjega. Meni se zdi, da če toliko masturbira od mene ne dobi dovolj kar pa reče da ne, da je to drugi šport. Jaz pa imam občutek vsakič znova kot da sem prevaran, sploh ker gleda in misli na tipa iz plakata. Ona misli, da se obnašam nerazumno ampak jaz tako čutim. Ne morem pomagati!
Eh, to ni nič takega, jaz sem moški v srednjih leti pa imam ženo in ljubico pa še vedno mi paše da si sam sprostim, res kot je rekla ta tvoja drugi šport… me pa podžgejo lesbi nežni filmčki… in nič nimam manj rad žene ali ljubice..:)
Jaz bi si ji takrat pridružil, sigurne te ne bi zavrnila.. ORALA ji vedno paše, potem pa še ostalo..
ne rabim biti ljubosumen….
Tudi meni paše…, 14.01.2022 ob 10:15
Eh, to ni nič takega, jaz sem moški v srednjih leti pa imam ženo in ljubico pa še vedno mi paše da si sam sprostim, res kot je rekla ta tvoja drugi šport… me pa podžgejo lesbi nežni filmčki… in nič nimam manj rad žene ali ljubice..:)
Jaz bi si ji takrat pridružil, sigurne te ne bi zavrnila.. ORALA ji vedno paše, potem pa še ostalo..
ne rabim biti ljubosumen….
Tvoja zena povabi tvojo ljubico se na kosilo????
Ker ce ne ve za ljubico, mora bit fejst coknjena.?
Ljubosumen kot ris, 14.01.2022 ob 00:04
Že parkrat sem dobil mojo punco, ko se je samozadovoljevala ob plakatu njenega najljubšega igralca. Običajno uporablja pripomočke, ki jih z mano ne, vem pa da jih ima. Ob tem sem besen in ljubosumen kot ris. Izgleda da res uživa in niti malo ji ni nerodno, niti slabe vesti nima, če jo zalotim, ker rada reče, da je to njej kot umivanje zob, nekaj vsakdanjega. Meni se zdi, da če toliko masturbira od mene ne dobi dovolj kar pa reče da ne, da je to drugi šport. Jaz pa imam občutek vsakič znova kot da sem prevaran, sploh ker gleda in misli na tipa iz plakata. Ona misli, da se obnašam nerazumno ampak jaz tako čutim. Ne morem pomagati!
Kaj težiš mladič, no. Ona se samo “ogreva” nad plakatom zate, da ti potem ugodi v celoti.
ja itak da si prevaran.. tud ko ma tvojga tiča v sebi (ne le unga plastičnega-fak kaj si babe vse not ne tlačjo!) si predstavlja, da jo nafukava un s plakata. ma nisi mu do kolen, najdi si eno, ki si bo v sebi želela tvoj penis, tvoje ustnice na njenih in po vsem telesu, tvoje roke, kako drsijo po njenem telesu, ne pa eno ki si vtikuje plaatiko vase in fantazira o nekem nedosegljivem tipu. Stran od take, kaj bi bil ljubosumen na platiko in plakat!!
v bistvu je varanje ampak noben ni popoln, je pač nabita z erotiko in uživancijo, radostjo v življenja…, opazuj jo med akcijo po dogovoru seveda in ko jo začne trest…, tik pred orgazmom stopi v akcijo pa ji ti svojega porini not, laagano sportski.., tako boste vsi trije zadovoljni… ona, ti in tist na sliki..
Forum je zaprt za komentiranje.