Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Je samo zame rojstni dan muka?

Je samo zame rojstni dan muka?

podajam roko!
vsi moji vedo, da tega nocem in se tega drzijo.
za tridesetega sem od vseh sorodnikov dobila kuverto z zepnino, letalsko karto in vsem organiziranim za en teden pariza (moja se otroska zelja), za stiridesetko sem jih (spet samo sorodstvo) nenapovedane sprejela v razcapani trenerki, ker sem delala za diplomo in so se oglasili na kavi (vse so prinesli s seboj-narezek, pijaco in pehtranovo potico namesto torte)-to so naredili zanalasc, ker so vedeli, da ne maram praznovanja haha.
druzenje je trajalo dve uri, kratek cvek s komplet familijo na kupu in to je to.

imam sreco, da tudi moj sovrrrrazi to.
praznujemo samo otrokov RD, pa se tega samo v okviru sorodstva-kar pomeni 2-3 urni obisk. tudi dete (6 let bo) ne mara tega; ne v vrtcu, ne doma, tako da…
ocitno nas je vec taksnih!

Če ne maraš, praznuj na malo … Naj postavijo tisti mlaj, ti pa naredi golaž ali prigrizke, pa nekaj pijače, torej žurka npr. od 19.00 do 23.00. Konec.

Boš pa že naredila tisto žurko sploh, če imaš pomočnike!
Saj ni treba, da ti postavijo mlaj , dosti lepša je velika rožica!
Zavedaj se da je to poseben, samo tvoj dan in da taki dnevi niso vsak dan v življenju!
Bodi srečna, da sploh lahko praznuješ.Zavedaj se, da marsikdo 50.leta sploh ne doživi!
Zato se veseli in praznuj v krogu domačih in prijateljev.Organizacija danes pa tudi ni noben problem.Narediš seznam povabljenih, napišeš vabila, izbereš dobro gostilno in muzkontarja in žurka se lahko prične.Na denar boš pozabila, na super žurko pa nikoli.Verjemi.Nanjo te bodo spominjale lepe fotografije in še kak video.
Pa še to :Ali veš, da jih ima danes že vsaka smrklja 50?
Želim ti lepo praznovanje!

Vsem sem pojasnil da ne želim mlaja in če ne razumejo je pač tako . So ga pripeljal iz jeze sem ga razžagal na vozu da se bojo zapomnili za vedno da moja beseda  ne je NE. Verjetno sem s tem dejanjem izgubil  tistih  par prijateljev . Bom vidu kako bo  če me bojo še poznal

Avtorica bo kmalu 60, bi bilo zanimivo vedeti, če bo spet žurka za okroglo obletnico.

Tudi jaz ne maram praznovanj roj. dni…Ko sem imela 50-tko, sem vsem jasno povedala, da ne mram nobenih lutk z mojo sliko pred hišo, da ne mislim okraševati dvorišča in da ne maram nobene budnice (tule na vasi so prav obsedeni s tem). Hotela sem se samo lepo naspati in se zbuditi v objemu svojega moža…lepo v miru in v prijetnem okolju. Vsi so spoštovali mojo odločitev in mojo željo, brez, da bi se kdo užalil. Zato sem vesela, da imakm takeljudi okrog sebe (prijatelje, sosede, sodelavce).

Čeprav praznovanj ne maram, sem ji vseeno povabila na ta dan šele  ob 10. uri na torto, kavico, pijačko, pa prigrizek. So prišli in smo se imeli fajn…lepo mirno, brez kakršnekoli rabuke. Žurka za vse, še za sorodnike je bila pa čez dva dni…

Pa sem preživela tudi to…

Hehe jaz sem ze celo leto vsem govorila, da bom 51. Nimam popolnoma nobene zelje praznovat s sodelavci. Mal so cukasto gledali kako so lano sfalili mojo okroglo. Naredila bom piknik z vsemi, ki mi nekaj pomenijo in jaz njim in tja prideta 2 sodelavca in to je to. Sosedje pa itak ne vejo tocnega datuma in ne bo nobenega mlaja, sem ze prepovedala. Koook so mi bedni tisti panoji pa roze pa to dajo najgrse fotke javno ob cesto da vsi vidijo. Ziva groza! Ko zenska rodi, mora bit storklja pred hiso…groooznooo! Dons mora bit vse javno al kaj

hihih.. jaz praznujem le rd in novo leto.. in se pustim razvajat za svoj rd.. drugače sem jaz tista, ki rada razvajam in crkljam, a za rd se pustim drugim hihi..

zgleda da nas je peščica ki ne maramo praznovanj …

Odgovor na objavo uporabnika
Ne hvala mlaj !, 10.08.2025 ob 23:24

zgleda da nas je peščica ki ne maramo praznovanj …

Zdaj bo kmalu imela mlaj že za 60, hahaha!

Ker sem celo življenje revna kot cerkvena miš in ne morem nikoli vrniti daril za rojstni dan.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close