Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek je resnost res greh

je resnost res greh

Vem, da je tukaj ženski čvek, ampak rad bi slišal mnenje žensk.
Res nisem pretirano zgovoren in družaben in tudi lažnivec nisem, v celoti pa dovolj normalen moški srednjih let. Pri navezovanju stikov z ženskami mi je že najmanj pet žensk direktno ali indirektno povedalo, da sem preveč resen in me ne bi marale za partnerja. Zato bi rad vedel ali je resnost res tako strašno pomembna oziroma velika napaka ? Ali ostale lastnosti npr. delavnost, poštenje, odkritost, dobrotljivost,smisel za red in čistočo itd. res niso nič pomembne ?

Moj partner ima te lastnosti, ki jih naštevaš, pa mi to zelo odgovarja. Zna se seveda tudi pošaliti, vendar zame je resnost na prvem mestu.

Vse kar si napisal šteje!
In senko, resnost ni greh je pa živ dolgočas!
Dolgčas pa počasi in vstrajno ubija tako dušo kot telo!!!

Lep dan!

Hojla,

meni osebno je všeč, če je moški resen, vendar pa mora imeti tudi smisel za humor, da se lahko kdaj z njim tudi pohecaš. Otročji moški so prava muka. So od svojim mamic razvajeni in zato tudi nemogoči, na njih se ne moreš zanest; v bistvu je tako kot, da bi imel otroka.

Ne se preveč sekirat zaradi tega. Ko boš v ženski družbi le pazi, da ne zavoha tvoje sremežljivosti. Bodi sproščen, malo se pohecaj pa boš videl, da bo vse ok.

Senko, saj veš, da je zanimivo ali privlačno zavito darilo, čeprav je notri le kaj bolj skromnega na videz bolj privlačno od slabo zavitega ali celo podarjenega v kakšni slabi embalaži. Potrudi se, da bo ženska lahko spoznala tvoje prave notranje lastnosti, torej, da jo boš ob sebi “držal” toliko časa, da ji bo kapnilo, da le nisi tako pust in resen. Bodi bolj sproščen pa bo!

Resnost ali dolgočasnot? Lastnosti katere si naštel so odlične, samo če vse to nima nobenega smisla za humor je zame poden.
Moj mož ima vse kar si naštel, zna biti hudimano resen ko je treba. Drugače pa ima enkraten smisel za humor in življenje gleda z lepe strani kar me tako privlači pri njemu, da še vedno po 10 letih ensotavno moram biti blizu njega :)))))))))

Zakaj biti tako resen? Vem, da so trenutki ko moraš biti, samo drugače pa je zoprno gledati zraven sebe nekoga, ki se tako nosi kot da so mu že zjutraj pištolo prislonili na glavo da je vstal :))))))
Uživaj, sprosti se, življenje je prekratko da se človek vsaj pol dneva ne bi smejal!!!!!!!

Mojca

Žal je tako, da današnjim deklcam največ pomeni, da jih nekdo zabava, ker po mojem mnenju same niso sposobne, se zabavati.
In tako pričakujejo od moškega, da bo on postoril vse, da jim bo fajn.
In se nekako obesijo na moškega, ker ne znajo živeti brez nekoga, ki bi jih zabaval.

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

Smeh je tako prijeten, še lepše se je pa smejati v dvoje ,
zato ne glej tako resno v svet !

meni pa se zdi da je dekle s tem ko je rekla da si preveč resen mislila na to da si nekak preveč hitro in intenzivno zagrizel v vajino zvezo. mogoče pa le ni šlo za karakterno lastnost.
Meni se je zgodilo nakaj podobnega, pa zato tao razmišljam.
Lep pozdrav

Gospod Mavrični…po vašem mnenju torej današnje deklce apatično čakajo, da jih iz bednega dolgočasnega lajfa potegne ven en duhovit vitez in potem končno oživijooo?? To so bile nekako zgodbe filmov iz zlatih holivudskih let.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close