je res nemogoče?
Čist možno, da je zelo lepa. Njega lahko osrečuje že to, da mu ona ne teži in lahko še naprej to skrivnost drži zase. In tudi to, da je v na videz srečni zvezi, mu daje občutek, da ga družba bolje sprejema. Vprašanje pa je, kolk je ona srečna. Je pa res, da je tudi veliko zvez, kjer se ne vara, pa to še ne pomeni, da odnos za oba dobro funkcionira. Veliko je dejavnikov, ki so pomembni. Manj kot je izpolnjenih, manj časa bo zveza trajala.
robi- v vsem se strinjam, razlož mi, kako prepoznat v štartu tako osebo, ki fura dvojni lajf…če boš napisu, da je to nemogoče, se bom na žalost spet strinjala….to je blo pa bistvo te teme, ki sem jo odprla….
nek. sam.- zanimivo razmišljanje…če mene osebno vprašaš, neb mogla bit nikol v življenju z nekom, ki je že oddan, po možnosti še ma otroke in fehta drugje….niti s takim, ki še ni poročen, pa bi vedla, da ma punco….s tabo osebo tko veš ka te čaka…če nardi eni, bo tud drugi…vse ostalo je pesek v oči…
Problem je v tem, da če ve hočete ekskluzivo, tudi moški lahko pričakuje, da si mu vedno na voljo kajne? Se ti zdi to fer? Nenazadnje, vedno ko ga zavrneš, zaradi kakršnihkoli razlogov, potem to njemu da pravico da vzame drugje ali ne? Kak se ti to zdi, se ti zdi fer? Verjetno ne, ve ženske bi pač rade pravico, da same zavrnete, če vam slučajno ni ali pa je menstruacija, pač ga pofafaj, če ne morš seksat, in če rečeš ne, kaj to pove tipu, meni bi povedalo, da me ne ljubiš, torej lahko grem drugam ali ne? Kaj pa, če ga ženska ki jo ljubi ne privlači vseeno pa jo ma od srca rad, ali lahko drugje seksa, zakaj ne, ker ste se tako odločli, tebi je monogama zveza pač naravna, komu drugemu pa je čudna, kdo si ti da določaš kaj je prav in kaj ne.
Ti hladnokrvneži, nedostopni moški, vas že v prvi fazi pritegnejo. Bolj ko je dec zagret, bolj ko se bo trudil okoli tebe, bolj se ti bo zdel sluzast, odvraten, odbijajoč. Naslednja postaja je torej, spremenit hladnokrvnega jebivetra, v poštenega, zvestega, iskrenega družinskega človeka. Well, good luck with that.
Ženska intuicija. 🙂
Če je ženska naivna, neumna ali kakorkoli že, potem tega ne bo opazila.
Še posebej, če imata nek površinski odnos, kot sostanovalca.[/quote]
Če pa ni naivna, pa marsikomu delje zatežena, težka in posledično težje najde primernega partnerja. Za neko resno zvezo je danes pač tako, da v večini primerov, če že pride, pride pozneje, ker otroci dlje rabijo, da odrastejo, kot včasih. Veliko jih prej že obupa, ker mislijo, da ljubezen pride kar sama po sebi.
Problem je v tem, da če ve hočete ekskluzivo, tudi moški lahko pričakuje, da si mu vedno na voljo kajne? Se ti zdi to fer? Nenazadnje, vedno ko ga zavrneš, zaradi kakršnihkoli razlogov, potem to njemu da pravico da vzame drugje ali ne? Kak se ti to zdi, se ti zdi fer? Verjetno ne, ve ženske bi pač rade pravico, da same zavrnete, če vam slučajno ni ali pa je menstruacija, pač ga pofafaj, če ne morš seksat, in če rečeš ne, kaj to pove tipu, meni bi povedalo, da me ne ljubiš, torej lahko grem drugam ali ne? Kaj pa, če ga ženska ki jo ljubi ne privlači vseeno pa jo ma od srca rad, ali lahko drugje seksa, zakaj ne, ker ste se tako odločli, tebi je monogama zveza pač naravna, komu drugemu pa je čudna, kdo si ti da določaš kaj je prav in kaj ne.[/quote]
Taka pričakovanja so strup za neko resno zvezo in popolnoma nerealna, ker ne dopuščajo nobenega odstopanja. Da jo uresinčiš, potrebuješ na drugi strani robota, ki bo sprogramiran popolnoma po tvojih željah.
Če pa dobro pomisliš, pa verjetno tudi tebi ne bo vedno do tega, kar bi ona želela in se lahko že kar takoj razideta.
govorim le, kaj se men zdi prav in fer….če te ženska pač 1x zavrne, ti to ne daje pravice, da jo greš prevarat….če te pa redno zavrača, pa ne vidim razloga, da je ne pustiš in se goniš po mili volji…. če jo maš iz srca rad, se skušaš z njo pogovorit in rešit zadevo, v nasprotnem primeru se obrneš in jo prevaraš….sj ni tle problema….problem nastane, ko se vam to ne zdi nč narobe… a ni bolš, da se potem zmeniš za odprto vezo? oba vesta na čem sta…. kdo sm jst da obsojam? nikogar ne obsojam, govorim iz lasnega stališča česa ne prenesem….zato tudi odprtje te teme…
Idealni moški ne obstajajo za vas. Razvajene punčke ne boste tega nikoli sposobne dojet. Zapletate se z butli, se opečete, potem pa še ostali moški nasrkamo zaradi tega. Kar od enkrat vam uspe razvit teorijo, kako vsak drug moški, pa vsaka četrta ženska vara. Aja, v tej fazi se ranjena dušica, že spremeni v plemenito feministko. Pa ko moški prevara žensko je prasec, ko pa ženska naredi podobno, je pa dec kriv, ker se ni izkazal v postelji. Ampak da bi se pogovorile z njim o tem pa ne, a ne, raje na forumu malo pojamrate, pa se bodo zadevice že uredile same od sebe.
Rezultati ugotovitev so odvisni od naših sposobnosti prepoznavanja laži, prikrivanja, izmikanja, telesne govorice….
Na samem začetku je to še toliko težje, ker osebe ne poznamo in zato nimamo primerjave, če se je oseba kaj spremenila in njeno obnašanje.
Če ga sprašuješ okrog njegovega življenja, občutkov…In opazuješ kako se obnaša in reagira. Ali mu je o čem težko govoriti in zakaj…..Če imaš občutek, da nekaj skriva, je to že razlog za sum, ki pa ga lahko preveriš, če vprašaš koga drugega, ki to osebo pozna ali pa izrabiš svoje detektivske sposobnosti. 🙂
Problem je v tem, da če ve hočete ekskluzivo, tudi moški lahko pričakuje, da si mu vedno na voljo kajne? Se ti zdi to fer? Nenazadnje, vedno ko ga zavrneš, zaradi kakršnihkoli razlogov, potem to njemu da pravico da vzame drugje ali ne? Kak se ti to zdi, se ti zdi fer? Verjetno ne, ve ženske bi pač rade pravico, da same zavrnete, če vam slučajno ni ali pa je menstruacija, pač ga pofafaj, če ne morš seksat, in če rečeš ne, kaj to pove tipu, meni bi povedalo, da me ne ljubiš, torej lahko grem drugam ali ne? Kaj pa, če ga ženska ki jo ljubi ne privlači vseeno pa jo ma od srca rad, ali lahko drugje seksa, zakaj ne, ker ste se tako odločli, tebi je monogama zveza pač naravna, komu drugemu pa je čudna, kdo si ti da določaš kaj je prav in kaj ne.[/quote]
Taka pričakovanja so strup za neko resno zvezo in popolnoma nerealna, ker ne dopuščajo nobenega odstopanja. Da jo uresinčiš, potrebuješ na drugi strani robota, ki bo sprogramiran popolnoma po tvojih željah.
Če pa dobro pomisliš, pa verjetno tudi tebi ne bo vedno do tega, kar bi ona želela in se lahko že kar takoj razideta.[/quote]
Hmmmmm, kaj pa če meni ni vsak dan za furat ”resne zveze”??? A ne bi potem morala razumevajoča ženska to razumet in pustit da vsake tolko jaz ”nerobotsko” naredim kaj po svoje, ker mi je pač tak, brez da bi potem ona, maščevalno želela naredit enako… Ampak ni to, da smo v monogami zvezi SKOZ, ravno sprogramirano? Če bi bilo naravno, ne bi noben varal 😉
Ženska intuicija. 🙂
Če je ženska naivna, neumna ali kakorkoli že, potem tega ne bo opazila.
Še posebej, če imata nek površinski odnos, kot sostanovalca.[/quote]
Če pa ni naivna, pa marsikomu delje zatežena, težka in posledično težje najde primernega partnerja. Za neko resno zvezo je danes pač tako, da v večini primerov, če že pride, pride pozneje, ker otroci dlje rabijo, da odrastejo, kot včasih. Veliko jih prej že obupa, ker mislijo, da ljubezen pride kar sama po sebi.[/quote]
Seveda težje najde partnerja, ker jih je večina moških varalic in so zato naivne ženske bolj iskane. 🙂
Če je ob tem dobra gospodinja, ki mu lepo streže, je pa že idealna, ki jo moški brezpogojno ljubi. 🙂
nič ni sprogramirano…zaenkrat se še vsak sam odloča o svojem statusu veze….če ti ni do resne veze, se pač ne spuščaš v te zadeve…sj je simpl… na moment ti je, na moment ti ni…torej ženska ob teb ne bo nikol srečna na dolgi rok in obratno…. razn če najdeš tako, ki je istega mnenja…ostale boš prizadel s svojim razmišljanjem in posledično dejanji
Torej, je najbolje tudi to, da ti najdeš takega ki bo mu ok, da tebi kdaj pa kdaj ni za seksat ko njemu je al kak? Ker druge boš ti tudi prizadela, ali pač druga ženska, zakaj se na to nič ne pomisli, ali ni tudi to slabo? Pa pač potrpi tip, zakaj ženske ne bi malo potrpele kdaj pa kdaj?
Ne bi enako lahko dejali za žensko ki ji ni seksat ko njenemu dragemu je, da bolje da se ne odloči za resno zvezo? zakaj bi ona bila nekaj več, kot moški, mi moramo potrpet, one pač ne ali kako?
ja fak no…logično, da skušaš najt osebo, ki te razume…ženski kdaj ni,pa tud če moškemu kdaj ni, ni s tem nč narobe…razn če se to večkrat dogaja…pol pač je….ne vem, zate največji problem očitno predstavla, če ženski 1x ni do sexa…ja pa kaj…ji bo pa drug dan mogoč 3x….boš že preživel…. tud ženska če je normalna bo razumela, če teb kdaj ni….noben ni tu v prednosti, gre sam za različno dojemanje situacije….teb se vset podre če 1x ne dobiš, eni pa to razumejo in ne delajo pompa…
A pa ti razumeš, da če tipu pač je enkrat za nategnit drugo kot si ti? Verjetno ne… zanimivi dvojni standardi. Ne da je to meni največji problem, govorim o tem, kako je tebi samoumevno to kar je tebi, drugim pa je lahko samoumevno kaj drugega, kdo ima prav? Seveda po tvoje ženska, torej ti, če tebi ni 1x je ok, če pa tip 1x drugo nategne, pa ni ok, zakaj že, ker si tako določila, ker tebi čustva tak nalagajo, moškim pa kaj druga nalaga da ni ok, če ti 1x ni za seksat, zakaj je to slabo, vaš način pa dober. To je tista vaša napaka in nezmožnost razumevanja moškega, češ moški naj razume, jaz pa ne bom, ker ne rabim in ker je tak prav in ker me drugače nima rad.
gostič- ne, jst te razumem ka želiš povedat… ne razumem pa, zakaj bi tak človek sploh bil v vezi z osebo, ki ga ne razume….. sj nism rekla, da vse ženske razmišljajo kot jst… najd tako, ki je tvojga mnenja…. problem nastane, kr se mešamo med samo namest istomisleči in nasprotnomisleči…če bi v štartu vsi odvrgl začetne maske, se bi lažje našl….
Bilokej druga se imenuje čustvena navezanost na drugo osebo, nenormalno seksaš pa s partnerjem, ki to sploh ni v pravem pomenu besede.
V tem se skriva tudi odgovor na tvoje začetno vprašanje, ker če zgradiš zvezo na čustveni povezanosti potem bo tudi seks štimal in ne bo potrebe po varanju, ko/če pa ta vidik zapostaviš in se greš s partnerjem le “telovadbo” se pa hitro pokaže manjko, ki si ga hočeš potešit drugje.
Težava je edino to, ker ljudje iz različnih razlogov, ne poznamo dovolj sami sebe in svojih potreb in posledično izbiramo “napačne” ljudi o čemer je pisala tudi ribica na začetku.
Forum je zaprt za komentiranje.