Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek je res nemogoče?

je res nemogoče?

Mene pa zanima kakšen je rezultat tlele?
In pa kam je zginil Gostič………………….

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

mater sami poznavalci testov 🙂 se vidi da ste bli na veliko certificiranih preverjanjih, ja 😀 haha, NOT

Zlezel ti je v tvojo preširoko rit, pravkar mi javlja, pravi da je signal ubog, ker je tolko motilcev signala aka špeha 😉

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Tisti, ki nosijo maske in jih nonstop menjujejo, sploh ne vedo in se ne zavedajo, čigava mnenja pišejo, ker so zmedeni, se še iščejo in sploh ne vedo, kdo in kaj so. In potem mislijo, da to tudi drugi počnemo. No saj tu in tam se že najde še kak, ampak to ni point.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Jst sem že šov na to varianto enkrat za zajebancijo in mi je prišlo nekaj čez 140. Waw, ful sem inteligenten zdej.

Itq ja, tist test, ki traja pol ure, da ga grem 5krat zapored reševat. Si grem raje kak film pogledat…

Jap, ti res dokazuješ tole, da še nikoli nisi bila, če ne bi vedla da si bolj povprečna po IQju, maš pač druge kvalitete za uspešno kariero, beri BJ in podobno. Ampak glej, vsakemu svoje, samo jaz se ne bi hvalo s tako ”kariero” pa čeprav je dobro plačana, ti pa privoščim 😉

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Ti moraš pokazati nam, nihče drug tukaj si ne upa trditi, da je tako “pameten” kot ti. Seveda si tudi tu v povprečju, zraven snobovske, seveda spet izrazito narcisistične opazke, da si pa ti spet nimaš kaj početi s temi ljudmi, ker si višja liga za njih.

IQ namreč nima veze z značajem človeka, ima pa čustvena inteligenca, kjer tudi ravno ne blestiš, kar samovšečnost je vase zazrtost le na lastne potrebe, medtem ko je pri ČI v ospredju občutek za soljudi, empatija, razumevanje, sposobnost vživljanja v situacije drugih, premišljenost v izgovarjanju besed itd…

Egomania Full Documentary on Narcissism
https://www.youtube.com/watch?v=94Uie7UCdOU

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

reševanje na netu je brezpredmetno Sadni…….

Kje pa, niti slučajno, zato duhovniki veljajo za zelo razgledane, ki obvladajo kar nekaj tujih jezikov.

o, šit, kera globoka od markota :))))
matkič je pa glihkar ugotovil, da se je spet nategnil s svojimi izjavami o temah, o katerih nima pojma. ja, je težko v lajfu, če je edina stvar, k jo znaš naredit, naložit winse…

Ti moraš pokazati nam, nihče drug tukaj si ne upa trditi, da je tako “pameten” kot ti. Seveda si tudi tu v povprečju, zraven snobovske, seveda spet izrazito narcisistične opazke, da si pa ti spet nimaš kaj početi s temi ljudmi, ker si višja liga za njih.

IQ namreč nima veze z značajem človeka, ima pa čustvena inteligenca, kjer tudi ravno ne blestiš, kar samovšečnost je vase zazrtost le na lastne potrebe, medtem ko je pri ČI v ospredju občutek za soljudi, empatija, razumevanje, sposobnost vživljanja v situacije drugih, premišljenost v izgovarjanju besed itd…

Egomania Full Documentary on Narcissism
https://www.youtube.com/watch?v=94Uie7UCdOU%5B/quote%5D

Matjažko, a se spomniš tiste uporabnice Princeske izpred dveh let ali več? Tista nas je tudi nasmejala s temo o jajcih. :))

če te vpraša “kaj je suha južina” in ne ve kemijskega simbola za kisik in podobno… potem se nimaš kaj pogovarjat. o ničemer.[/quote]

Lahko ti reče, da mu zmanjkuje kisika in te povabi na zrak, da se bosta razgledala za suhimi južinami.

Jaz ti verjamem, da jih nisi. Vem pa, da so na tem forumu nekateri, ki imajo “čarobne kugle”. Tistim pa ne moreš do živega, ker vedno vedo “več” kot ti. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

to je že ko vrtec…ne jst sm bol pametn- ne jst sm…ne jst sm pa res…ha ha…. mislim…. jst sm sam hotla povedat, da če je IQ nekoga ocenjen na 160 recimo, človek pa ne zna med ljudmi normalno funkcionirat, zame pač ni inteligentn…. poznam primer, ko ma tip full IQ ocenjen s temi testi ( ne vem kolk točno, ga pa lahko kdaj vprašam, če bo prilika), ampak je len, nč se mu ne da delat, faxa se mu ni lubl končat, šihta si ne najde, kr mu je vse bedn, kolegov nima nobenih, punco je mel, pa še to eno k se je zarad depresije zdravla, višek zgovornosti je že, če ga kdo kej vpraša in reče več kot samo “ja” al pa “ne”….tak osebek lahk ma zarad mene celo Menso čez, pa je v normalnem lajfu debil od debila, ne glede na vse njegove ocene testa…to sm hotla povedat…če prej ni bla jasna poanta…

ne, matjažko, niti slučajno mi ni treba. 🙂 ampak ti dovolim da se mečeš po tleh in sliniš od togote. 🙂

sami šalabajzarji neizobraženi. tle že vejo fantje, kako je v resnici.

Zlezel ti je v tvojo preširoko rit, pravkar mi javlja, pravi da je signal ubog, ker je tolko motilcev signala aka špeha ;)[/quote]

Preširoko rit? Pa Matkič…………………kak si vedo? :))………………Daj samo povej zakaj to počneš. Ne bit zdej taki no. ……….;)

p.s.: Res me zanima – v čem je fora?

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Vidiš dokaz kako si manj inteligentna, on je pač ”pred našim časom” zato je tak, ker je preinteligenten in se mu ne ljubi ukvarjat s takim low lifom kot si recimo ti in ostali………….. enako meniš ti za moške, samo v mičkeno manj drastični obliki, on ma svoje standarde ki so previsoki za 99% ljudi, ti pa pač zoožiš to ”samo” na moške in potencialnega partnerja, rezultat pa je, da sta oba do neke mere nesrečna, samo da je on bolj pameten 😉

Je pa bila lepa. Kar je zelo pomemben atribut za marsikaterega moškega pri ocenjevanju njene vrednosti. 🙂
Zato ima več možnosti, da dobi moškega, kot ena manj lepa, pa čeprav z višjim EQ.

če bi bil forum od mense še javen, bi prav dala link. dejansko ne moreš verjet, da je to kao cvet inteligence in so tam zbrani ljudje, ki bi morali bit v prihodnosti vodilni na področju R&D, obnašajo se pa ko čreda baboonov, čisto iste fore

če bi bil forum od mense še javen, bi prav dala link. dejansko ne moreš verjet, da je to kao cvet inteligence in so tam zbrani ljudje, ki bi morali bit v prihodnosti vodilni na področju R&D, obnašajo se pa ko čreda baboonov, čisto iste fore[/quote]

Povprečneži so vedno imeli nadpovprečne za čudne/neumne ipd. 😉

Tvoj okvir je pač omejen, ne se sekirat, saj bo, neguj svoj lajf in se ne ubadaj z Menso ker jim nisi niti daleč ampak si par svetlobnih let ZA njimi.

Je pa bila lepa. Kar je zelo pomemben atribut za marsikaterega moškega pri ocenjevanju njene vrednosti. 🙂
Zato ima več možnosti, da dobi moškega, kot ena manj lepa, pa čeprav z višjim EQ.[/quote]

Res je, drugi vedno najprej opazijo zunanji izgled….dokler ne spregovori. :))

Zato ima več možnosti, da dobi moškega, kot ena manj lepa, pa čeprav z višjim EQ.[/quote]

Res je, drugi vedno najprej opazijo zunanji izgled….dokler ne spregovori. :))[/quote]

Saj ko odpre usta, ji morš del sebe not porinit, pa je mir za naslednjih 10 min 🙂

Antilopa spomnila si me na to pesmico haha 😉

https://www.youtube.com/watch?v=fpZW_-GcDs4

reševanje na netu je brezpredmetno Sadni…….[/quote]
Samo en kolikor toliko kredibilen IQ test obstaja na netu. Ki valda ni plačljiv. Vsi plačljivi so nategancija.

Antilopa spomnila si me na to pesmico haha 😉

https://www.youtube.com/watch?v=fpZW_-GcDs4%5B/quote%5D

Adi je zakon. :))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close