Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Je od vas kdo našel svojo ljubezen preko ona-on?

Je od vas kdo našel svojo ljubezen preko ona-on?

So, so, ampak leta nazaj. Časi se spreminjajo. Za moškega je danes to izguba energije in časa.

Ja, z možem sva se spoznala na enem od teh portalov, cca 10 let nazaj. Ne vem, če sem jaz tudi zanj, ampak on je moj sanjski moški 😉 je pa res, da sem sanjala o prijetnem, stabilnem, zanesljivem partnerju in ne o čem drugem 😉 skratka, da se. Moraš pa po mojem imeti kar srečo. Pa možgan vklopljen, ko chatas. Recimo, da narediš malo analize, kako potekajo vajini pogovori. Če ga vsaj pol časa zanimaš ti, je to eden od dobrih znakov. Itak, da ga scekiras na netu. Če ni nobene žene in otrok, je tudi dober znak. Če pa trdi, da je ločen, pa net poln srečnih slik z njegovo “bivšo” pa roke stran. Preveč zgodovine, četudi je mogoče res zgodovina. Ampak dvomim, da bi nekdo, ki ni več v zvezi pustil vse srečne spomine v virtuali. Ko prestane te teste, pa v živo, na eno kavo, da vidiš, če gre organsko skozi. Jaz sem šla po 5 na krog. V tretjem krogu je prišel na kavo moj mož in od takrat nisva nehala hoditi na kave. In verjamem, da tudi ne bova nehala 😉

Odgovor na objavo uporabnika
Jap, 02.07.2023 ob 17:35

Popay363, 02.07.2023 ob 17:19

Kolega je že 3 leta par s partijo iz ona/on..

Tisti, ki vas bilo kdo na suho nategne preko virtualne itak pojma nimate o življenju in si z vami nima človek v nobenem pogledu kej pomagat v reali.., v bistvu ste še za pijačo dolgočasni,, če ne pogruntate nategne..  kaj šele za življenje…

Človeka preveriš enostavno.., osebna izkaznica vidna preko ekrana, podatki.., pol  če je simpatija, srečanje v živo in skenirnje osebne izkaznice s podatki iz virtualne..

Se prej pa obvezno klici par dni do polnoči.., če že naletite na možnega kandidata..

in spet je x pametna oseba omenila hribe.., adijo pamet.. Prehodil sem julijske in kamniške Alpe, sicer z bivšo in družbo in razen prijaznega pozdrava, ni sans za kaj več.. in tisti ki v hribih iščejo partijo, lahko najdejo gor samo gamsa, da mu pomagajo  preden pobegne.. ..

Škoda časa do takrat, ko že pride do srečanja v živo oziroma razkrinkanja in normalnega človeka, ki ima službo ob 7h se pač ne kliče ob polnoči. To počno psihopati in control freaki. Ampak pozabljam, da tisti, ki zagovarjate to, ste itak stalno tukaj na forumu in ne cenite časa. Kaj naj bi si z vami kdo pomagal, če cele dneve blejete po forumu?

Če ti neznanca kličeš že po 18 uri,  recimo zarad oglasa, da neki prodaja… si dejansko psiho, po 20 še vecji psiho, po 22 uri pa manjak..

Ne nluzi… Nikjer nisem  napisal da sploh lahko neznanca  kličeš brez predhodnega dogovora..  To je mišljeno za slisanje, če sta morebitna kandidata res samska in sta si nakazala neke simpatije.. .. In seveda vikendi… Ker tist ki je v vezi, ni sans da se v tem terminu pogovara, 2 minuti. Stvar preprosta da bolj ne more bt.

Ok tam do 20.30 sploh zdej ko je daljsi dan meni ni nic takega… ok mogoc mal cudno ce je pol 9 ampak ce si resen ni problema…

Enkrat me je en klical ob pol 12… ?

Budala. Prav neotesan, tikal, ponudba pod pas…

Glupi seljo.

Sva se spoznala na ona-on. Več kot 10 let srečna skupaj.

Popay363, 03.07.2023 ob 07:36

Če ti neznanca kličeš že po 18 uri,  recimo zarad oglasa, da neki prodaja… si dejansko psiho, po 20 še vecji psiho, po 22 uri pa manjak..

Ne nluzi… Nikjer nisem  napisal da sploh lahko neznanca  kličeš brez predhodnega dogovora..  To je mišljeno za slisanje, če sta morebitna kandidata res samska in sta si nakazala neke simpatije.. .. In seveda vikendi… Ker tist ki je v vezi, ni sans da se v tem terminu pogovara, 2 minuti. Stvar preprosta da bolj ne more bt.

Smiri živce pa malo manj tiste morske trave iz konzerve, ker ti grize mozak 🙂

@ He he

hmm., zelo miren po lepem vikendu na morju in moreš si misliti, nobene morske trave iz konzerve.. , kaj praviš kako je to mogoče…, lipe..

HAHAHAHAHAHAHAHAHAH

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close