Je od vas kdo našel svojo ljubezen preko ona-on?
Sem potem ko sem se sprijaznila da bom sama da mi je vlak pač odpeljal. Moj moski z onaon je res dobra dušica in ga res obuzujem mi je vse kar je v njem in kar je vidno všeč na njem. Po vseh kurvirih psihičnih nešolanih ki se norca delajo iz brezposelnih diplomiranih…. Tudi taki so bili vmes ki zatajijo noseče partnerke za eno praznjenje jajc. Se zgodi ko se sprijaznis da boš samski. Nisem pa plačala članarine ko sem ga spoznala. Prej ko sem placevala nisem nasla nikogar tam gori.
Tri moje znanke so našle “pravo” ljubezen na OnaOn. Prva je svojo ljubezen po pol leta našla, kako še naprej hara po portalu. K drugi se je velika ljubezen preselila, ker sta začela načrtovati skupno življenje. Čez tri mesece ji je na vratih pozvonila njegova žena. Tretja, z dvema otrokoma, se je z veliko ljubeznijo z OnaOn po nekajmesečnem videvanju poročila in ustvarila sta še enega otročka. Ločila sta se po dveh letih.
Ne na onaon, ampak na teletextu slo1. Pošiljala sva si sporočila, nato izmenjala številki, se dobila in poročila. Še danes sva srečna in zaljubljena. Usoda ima včasih čudne taktike, saj sem ga pred tem že večkrat srečala, a mi nikoli ni ravno padel v oči, ko sem imela priložnost spoznati njegov karakter, pa sem se takoj zaljubila vanj.
Moj frend pravkar ločen sicer ves zjeban v glavi si išče srečo ko zapravlja keš na potovanjih pa nima nič od tega.
Prijavil se je na ona-on ne dolgo nazaj in odjavil. Ni bil resen in tam je iskal samo neko potrditev da lahko kero čim prej pojebe. Če ste ranjeni čim dlje stran od tega portala ker boste še bolj nesrečni. Moje mnenje
Svojega moža sem našla na OO. Bilo je pred 11 leti in še vedno sva skupaj. Poročena, z otroki.
Na OO je pofla da te kap, zato sem jaz zelo previdna pri tem da bi priporočala portal kar vse povprek.
Midva sva pač imela srečo, da sva našla nekoga resnega, marsikdo te sreče ni imel.
Je pa res, da sva si midva vzela čas za spoznavanje. V živo sva se srečala šele po mesecu in pol.
v dvomih, 02.07.2023 ob 12:48
Veliko oglašujejo srečne zgodbe jaz pa kar ne verjamem da je to možno. Vsak želi biti anonimen s svojimi ranami, a potem pa kar abrakadabra in vsi smo srečni? Jaz v te portale ne verjamem.
Točno to. Potrebovali bi bolj oseben pristop in več selekcije. Za kreiranje profila se moraš zglasiti nekje na pogovor, da te nekdo osebno izpraša, se pogovorita in po mojem bi že tukaj odpadla večina bleferjev, ki zapravljajo čas in energijo resnim. In ja, tudi žene ali partnerke teh, ki se želijo prijaviti na portal, bi morale biti o tem obveščene ali bi se celo morale s tem strinjati.
Ona-on, 02.07.2023 ob 12:55
Mogoče bi morali odpret res bolj resni portal za ljudi ki so resni in jim ni do avantur. Veliko je lažnih oglasov in potem ne pridejo na zmenke, pričakujejo manekenke ali manekene.
Jap, 02.07.2023 ob 14:51
Točno to. Potrebovali bi bolj oseben pristop in več selekcije. Za kreiranje profila se moraš zglasiti nekje na pogovor, da te nekdo osebno izpraša, se pogovorita in po mojem bi že tukaj odpadla večina bleferjev, ki zapravljajo čas in energijo resnim. In ja, tudi žene ali partnerke teh, ki se želijo prijaviti na portal, bi morale biti o tem obveščene ali bi se celo morale s tem strinjati.
AJoooj?
Jap, 02.07.2023 ob 14:53
Pa da ne bo pomote, nimam nič proti portalom za varalice in razne izkoriščevalce, ki te prosijo, da jim nakažeš denar. Ne, ne, kar imejte te portale, vendar menim, da imajo tudi bolj resni med nami pravico do svojega portala brez bleferjev in goljufij!
Resna u kolko?
40?
Ne se zajebavat no…
Forum je zaprt za komentiranje.