Je nivo komunikacije in razmišljanja na MON-u tipična slika današnje družbe…
Tule je še ok v primerjavi s starševskim čvekom. Tam šele vsakega popljuvajo.
Ja, na žalost je to odraz naše družbe.
Vsak, ki odpre temu, bo tarča seciranja, vedno bo kaj narobe. Če bo ženska rekla, da pričakuje od tipa, da da pol za stanovanje, če bo rekla, da ima svoje stanovanje bo veljala za prevzetno. Če bo pri starših doma pri 30+ bo pijavka, če bo živela na svojem bo preveč samovšečna, če je pri 30+ samska je imela prej kup tipov, če bo rekla,d a sploh še ni imela fanta jo bodo popljuvali kako je čudna, če bo rekla, da se ukvarja s športom beži pred nečim, če se ne ukvarja je lena, če hodi v službo je karieristka, če ne hodi je lena…
Mi je pa zanimivo kako se eni kažejo kot strpni, kot razumevajoči. Zraven pa recimo ženski, ki pravi, da lahko živi brez moškega, da nima neke potrebe po njem, dopovedujejo, da je z njeno psiho nekaj narobe. Pa ženski, ki pravi, da ne želi imeti otrok, dopovedujoe, da si vsak normalna želi otroke in jo analizirajo ka se ji je nekoč hudega zgodilo.
Ali pa moški,če pri 30+ živi še pri starših je pa sploh grešni kozel. Če pa ženska reče, da ji ni do moških, ki živijo še pri starših jo pa tudi popljuvajo.
ŽM čvek, da bi bil tipičen odraz današnje družbe? Hm, ne bi rekla; obstaja n profilov ljudi v družbi, ki niti ne vedo, da mon obstaja, za bolj točno oceno bi morali imeti res dober reprezentativen vzorec družbe tukaj. Lahko pa povem, da ne tem čveku komunikacija ni tako slaba v primerjavi s starševskim čvekom.
Če tistih, ki imajo spolne fantazije, sploh ne omenjamo 🙂
Je pa ni odraz. Vsekakor kot anonimnež poveš več kot osebno. Se pa strinjam, da nekateri pri tem nimajo prave meje in se pokažejo v najslabši izdaji. Tega me je pa dejansko rahlo strah – ti ljudje so namreč verjetno tudi med mojimi znanci, prijatelji, sosedi, sodelavci.
Saj živiš tudi v reali in lahko opazuješ, kako se ljudje odzivajo, razmišljajo in obnašajo. Ni pomembno ali je tipična slika ali ne, ker je nehvaležno peščico pisočih po forumih označevati za celotno populacijo. Bistveno je, da se približuješ tistim, ki oddajajo prijetno energijo in se oddaljuješ od tistih, s katerimi si ne želiš preživljati svojega dragocenega časa:).
Forum je zaprt za komentiranje.