Je na tem forumu SPLOH kdo od vas, ki vsaj malo razume pravno fikcijo
Hahaha, 29.08.2021 ob 15:26
A bejž no, si osamljen? Ni nikogar, ki kaže iskan potencial? Kaj pa Robi? Oba verjameta pravljicam.
Kaj se morate vedno nepismeni in brezobrazni oglašat na pisno vprašanje?
Potem gre pa tele vprašat, če sem osamljen, ker vprašam od pravne fikcije. SVAŠTA res SVAŠTA kva je šolstvo naredu …
V nasi drzavi se suzenjstvo ni pricelo z virusom Corona-19. Ampak ze mnogo prej. Najvecji suznji so zenske. Hkrati so pa najbolj zascitene. Brez zensk in transporta bi gospodarstvo obstalo. Problem je ker se sploh ne zavefajo kako jih delavska mafija izkorisca. Najprej jim zrihta sluzbo, cez nekaj let sledi se pa stanovanje. Zato se pa nikoli ne pritozujejo. Tudi ce morajo delat petek in svetek. Druzino pa ko jebe.
Dobra razmišljanja, 29.08.2021 ob 15:34
Mislim, da sem nekje zasledila en tvoj zapis o tem. Da se loči človek kot človek in pravica osebe v okviru poklica, dejavnosti. Za primerjavo si dal študenta. Če sem zgrešila, me popravi.
Primerjav sem podal že več pa zapisov tudi.
Ja tudi v poklicih takšnih, kot jih današnja družba pozna obstajajo pravne fikcije ali drugače, drugega kot pravne fikcije v teh poklicih sploh ni.
Res je, tudi študent je pravna fikcija. Ne samo študent, tudi dijaki in drugi.
Robi567, 29.08.2021 ob 16:05
Malo je takšnih, ki razumejo, ker so preveč izobraženi, natančneje rečeno indoktrinirani.
Podobno je, ko se človek rodi svoboden in gol in ga družba že ob rojstvu označi za Kristjana, Muslimana, Budista…..Človeka dejansko vse pravne in religiozne fikcije v imenu svobode naredijo sužnje.
Dobro razmišljaš.
Ironija, 29.08.2021 ob 18:08
Ko pa Darwin nekoga označi za nepismenega, potem pa veš da je vrag vzel šalo.
Ponovno en tak, ki po kruh hodi k mehaniku…
Ne zna odgovoriti na vprašanje ali pa bi samo pokazal, da ne ve pa bo vse drugo komentiral samo tistega ne o čemer sprašuje tema.
Forum je zaprt za komentiranje.