Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek je možno priti iz Kopra v Portorož brez vinjete

je možno priti iz Kopra v Portorož brez vinjete

Zanima me, ali je možno priti iz Kopra v Portorož brez vinjete in kako?
hvala za odgovor

seveda greš na vatocesto na semedeli in v predor, saj za ta del ceste vinjeta ni obvezna in potem se pleješ vse do portoroža je opcija tudi da grež čez hrib mimo bolnice izola, ampak zakaj bi šla, če greš lahko po avtocesti čez predor.

https://www.24ur.com/novice/slovenija/od-20-marca-dalje-skozi-markovec-brez-vinjete.html

Peš:)

Lahko tudi plavaš …

Če si ti študentka, je treba take fakultete na katerih študirate nujno in takoj zapret! Nujno! Iz Kopra v Portorož prideš pa peš, pa ne rabiš vinjete. Trola!

Ne potrebuješ vinjete, za ta del ac ni potrebna.

Če si ti študentka, je treba take fakultete na katerih študirate nujno in takoj zapret! Nujno! Iz Kopra v Portorož prideš pa peš, pa ne rabiš vinjete. Trola!
[/quote]
Gospodična izobražena študentka – podarjam ti nekaj vejic, ki jih, prosim, vstavi v tvoj intelektualni esej: , , ,

[/quote]
Ne morem peš, ker imam ene stvari za peljati. Sicer pa, nisem študentka, sem kar tako napisala, sem ena kmetica iz Gorenjske. Zadovoljni, tisti, ki ste nesramni. Držite se vprašanja, prosim.

[/quote]

In zakaj bi morala 16 km peš? Zato ker si si ti, ki si še naziva trol ne zaslužiš, to umislil?

??????????????????

Seveda je mozno.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close