Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Je možno priti do službe pri 55 tih?

Je možno priti do službe pri 55 tih?

Ali bolje se vdati v usodo in živeti s podporo ? Sem pa ekonomistka.

jaz je pri 52 letih ne morem dobiti…poniževanja,posmehovanja itd vez nimam tko,da verjetno bom prej dočakala smrt kot službo…pač tko je

Na minute si plačana na vroči ali vedeževalski liniji. Saj ni treba povedati koliko si stara in tudi ni treba biti vedeževalka. Jaz sem tako delala nekaj časa, ker sem lahko delala od doma.

Tezko. Je pa vedno mozno iti na svoje. Poznam zenske i so zacele s ciscenjem, lahko zacnes prodajati izdelke, de si kaj podjetniska. Imas se 10 let do penzije, prevec da bi kar ostala doma .

Lahko greš za varnostnico. Ni bohvedi kaj, je pa plača. Pri 55 si tudi že zaščitena, da ne stojiš recimo cele dneve v trgovinah, imaš višji dopust. Trenutno jemljejo povsod.

Nikoli ne obupaj, tudi jaz nisem. Pri 56 letih sem dobila službo, in ne kar eno, pisarniško za sicer bogo plačo, a jo imam in cenim. Je za določen čas in mi ves čas podaljšujejo. To je sicer stresno, ker ne vem kdaj bo konec, a manj kot prej, ko službe sploh imela nisem. Srečno tudi tebi,

Tudi jaz sem ostala pri 52 brez službe,že eno leto jo iščem,pa nič.Sicer trije razgovori,vendar ko vidijo kolk si star,kljub izpolnjevanju vseh pogojev nimaš nobenih možnosti.Vez nimam.
Tudi jaz nimam več nobenga upanja,da pri mojih letih še dobim službo.

Je možno, dobiti službo varnostnika. Ful iščejo. Mladi nočejo delati tega.

Pri teh letih je menda lažje dobiti službo, kot seks 🙂

Jaz sem jo dobila, po 4 letih intenzivnega iskanja. Res pa je, da zaradi letnice rojstva na CV nisem bila na veliko razgovorov.
Dobila sem jo na podlagi prostovoljskega dela v času brezposelnosti. Tako sem si širila poznanstva, mnogi so me spoznali kot dobro, vestno delavko, me priporočali, če je kdo iskal delavce…in na koncu so se mi “karte poklopile.”
Delo sem dobila sicer za določen čas, 1 leto, ampak nikoli se ne ve kako se bodo stvari obrnile.

Če ima človek zdravje in voljo vse gre,znanka je dobila kot telefonistka,in je več kot zadovoljna.

Je možno priti do službe pri 55 tih?

Ne vem sicer kako mladi in stari v naši firmi hodijo v službo. Pridejo pa. En je star 60 let,pravi,da pride vsak dan peš.

Kako je mogoče, da je delovna stara generacija raje doma, kot d abi šla za varnostnike? Kot kakšni razvajeni sončki..

Lej niso vsi za vse. Enim pač ne paše špegat skozi okno in kvačkat.

Trenutno se v Sloveniji išče okoli 600 varnostnikov. Jaz bi raje na tovornem vhodu dvigala rampo, kot pri 55 tih živela od socialne. Ampak kot pravi eden pred mano, nismo vsi za vse. Kako priročen izgovor je lahko ta stavek.

To pomeni, da ni revščine. V državi, kjer se 80 tisoč brezposelnih raje doma v rit brca, kot d abi karkoli delali, lahko govorimo celo o tem, da je brezposelnim lepo.

Tudi, če varnostnike iščejo, ne verjamem, da bi vzeli 55 letno žensko in jo zaposlili kot varnostnico.

A čisto v vsaki temi moraš kazat, da si defekten? Seme smrdljivo, ničvredno, se boš ti norčevalo iz ljudi, k,i nisi za nobeno rabo nikjer.

Bolj bo resnica, da ste polarni socialci raje doma, kot d abi šli delat. lepo vas mati slovenija futra.

Bi. verjemi da bi. Nimajo izbire, ker mladega folka ne dobijo za taka dela.

Motiš se, kar nekaj jih je preko zavoda zdaj na izobraževanju za NPK, ki ti ga zavod plača, če imaš realne možnosti za zaposlitev. Saj pravim, enim pride vse prav kot izgovor.

Jap, našli vodo 1000 izgoivorov, da ni treba delat.

Ne blodi o meni defekt retardirani, porrkamadona, da te v zavodu niso naučili vsaj osnovnih manir in spoštovanja ljudi, pa to ni res. Enkrat pljuvaš in zmerjaš upokojence, drugič vse ostale, pezde gnilo smrdljivo, a samo za sebe nisi sposobno skrbet.

Ne blodi o meni defekt retardirani, porrkamadona, da te v zavodu niso naučili vsaj osnovnih manir in spoštovanja ljudi, pa to ni res. Enkrat pljuvaš in zmerjaš upokojence, drugič vse ostale, pezde gnilo smrdljivo, a samo za sebe nisi sposobno skrbet.
[/quote]

Jaz za razliko od tebe, cmera ločena, sem.

Nimam spoštovanja do lenuhov, to pa res ne. In ti si navadni socialni lenuh brez izobrazbe, ki sredi delovnega dne doma kuha knedle. Lepo vas slovenija ujčka, gamad lena.

Motiš se, kar nekaj jih je preko zavoda zdaj na izobraževanju za NPK, ki ti ga zavod plača, če imaš realne možnosti za zaposlitev. Saj pravim, enim pride vse prav kot izgovor.
[/quote]

No, saj se je začelo govortit o tem, da bo končno konec vsaj delno poniževanja ljudi in silit vsakega za vsako delo, ne da slepega napotijo za voznika kamiona, ženske napotujejo v erotične salone za maserke in podobne kozlarije.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close