Je možno popraviti frufru na čelu? Frizerka si je dala duška
Prosim vas za pomoč:
Frizerka mi je danes preveč skrajšala frufru in se sedaj komaj pogledam, tako zelo mi je grozno. S sodelavko sva ugotovili, da je rešitev (razen da čakam skoraj cel mesec, da preraste) ta, da si na čelo potegnem s srede glave še nekaj pramenov in jih pač pristrižem, da bodo nekako “prekrili” te laske na čeli ki so prekratki. K sreči trenutni frufru ni pregost in bi mogoče to celo delovalo – kaj mislite?
Hvala za pomoč!
🙂 ne nisem…… jaz imam rada raven, poln frfru…..imam čisto ravne, tanjše lase…..če si recimo zvečer umijem lase….potem je naslednji dan tisti, ko je primeren za striženje…..fino gost glavnik moraš met, lepo počešeš lase….vzameš škarje ki dobro režejo……(kupila v dm ali müllerju…to se ne spomnim) in lepo postrižem….počesem….popravim….počesem….popravim…v bistvu pol ravnam…..pa kakšna dva dneva potem še malo kje popravim, če kaj slučajno ni ok….in to je to… 🙂 meni je to prav en način sproščanja….ko ga imam na novo postriženega….me kar prijatelji vprašajo, če je bilo spet preveč stresa :)…… evo…to je to….. 🙂
Če nimaš gostega frfruja, potem res ne bo nič narobe, če si nekaj las počešeš naprej in narediš novega, ker ni nikjer napisano kateri lasje pašejo spredaj in kateri zadaj.
Če boš pa pustila tako kot je in te kratkost res moti, si pa lase začasno spni s kakšno luštno špangico, zrasli bodo pa itak 1,2,3, lahko pa jih pa poskusiš oprat in potem posušit tako, da si lih mal bolj naravnaš, pa bodo daljši.
Pha raje , da se sami strižemo kot da te frizerka sfuša.
Tako je mene 2 meseca nazaj in še danes nisem prebolela kar mi je naredila. Groza!
Pa vsaka frizerka je po svoje tolk pametna, da glava boli. Vsaka ve najbolje in kritizira delo od prej. To mi gre na jetra še bolj kot pripravljenost frizerk na govorjenje,opravljanje in vrtanje in spraševanje osebka na stolu.
K frizerki it mi je kot k zobozdravniku. Neprijetno a ni kaj kot it.
po starih vražah se naj ne bi strigli sami, ker to prinaša nesrečo.[/quote]
dvajset let že to počnem…pa nimam občutka, da sem nesrečna…..ravno nasprotno :)))) ker vem, da sem sama svoje sreče kovač in da je odvisna v večji meri samo od mene….
Brikallll…..moj vrstni red priljubljenosti je: zobar, ginekolog, frizer…. 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.