Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek je mario res mario

je mario res mario

Kolegica mi je rekla, da baje Mario Galunič sploh ni rojen kot Mario ampak je imel ob rojstvu drugo ime.

Prvič sem to slišala.

Je morda res?

Me zanima.

Res je! Njegovo pravo ime je Marica Hrdalo.

V resnici je Berto.

No, res ni Mario Galunič.
Je Živko Galomič.

“manki boj” (monkey boy) kao Luka Tuljak, naš šef.

Taj glumac se je rodio kao žena, a posle si vbrizgavao muške hormone kao kod oralnog seksa – progutao je ovoliko sjemena, da se preobrazijo vanjski na muškarca, a nikako nije muškarčina, nego pederčina.

… je njegovo “pravo” ime Marjan.

Govori in piši slovensko!

V tebe naj se vtakne Primož, ki nas posiljuješ s tujim jezikom v katerem nikakor nimaš pravice pisati na forumu ne da bi pravilno sproti prevedel v slovenščino. Enako velja za vse ostale, ki se tu važijo kako dobro jim teče npr. angleščina.

TU JE SLOVENIJA!

V tebe naj se vtakne Primož, ki nas posiljuješ s tujim jezikom v katerem nikakor nimaš pravice pisati na forumu ne da bi pravilno sproti prevedel v slovenščino. Enako velja za vse ostale, ki se tu važijo kako dobro jim teče npr. angleščina.

TU JE SLOVENIJA![/quote]

Dosadna si!!

[/quote]

ofca!!!

ja res ni mario krščen je bil miha pederolski

TU JE SLOVENIJA![/quote]

TOLE PA DIŠI NA N A C I O N A L I Z E M !!!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close