Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Je lepota v zrelih letih res razkošje?

Je lepota v zrelih letih res razkošje?

Zares si neumna.

Tista,ki je napisala,da ce bi ga dedcem lahko podaljšali za 5 cm bi vsi stali v vrsti ima PRAV.

Operirala sem si veke in sem zelo zadovoljna. Sem razmislala tudi o dvigu prsi,pa nekakk oklevam zaradi brazgotin.

Sem pa ze 2x sla na botox. To je tudi ok, zgledas bolj sveza.

In ne vem zakaj se oglasate tisti, ki nimate pojma o teh posegih? Doma pa jeste   verrjetno se z lesenimi žlicami!!

Zmešanke, pokapirajte že, da po rezanju in lomljenju in filanju niste nič lepše, kot ste bile pred tem. Stare ste ostale, vsak dan ste starejše. Nima veze , kakšne veke, joške, žnable ste si šle naredit, vaši vratovi postajajo še naprej vsak dan bolj puranji, vaše nadlakti mahedrajo okrog kosti , vaša kolena so iz dneva v dan bolj negledljiva……in še marsikaj ,…..ve pa , kako ste lepše, ko se greste operirat ali nafilat:):). Pa tiste kitajske face, pri vsaki z zategnjenimi očmi in lici ,ki jih bo glihkar razneslo :):):).

No, ve se kar slepite, svojih in drugih descev pač ne boste mogle. Jebi ga .

Odgovor na objavo uporabnika
Kritičen do neumnosti, 31.08.2025 ob 10:03

Zmešanke, pokapirajte že, da po rezanju in lomljenju in filanju niste nič lepše, kot ste bile pred tem. Stare ste ostale, vsak dan ste starejše. Nima veze , kakšne veke, joške, žnable ste si šle naredit, vaši vratovi postajajo še naprej vsak dan bolj puranji, vaše nadlakti mahedrajo okrog kosti , vaša kolena so iz dneva v dan bolj negledljiva……in še marsikaj ,…..ve pa , kako ste lepše, ko se greste operirat ali nafilat:):). Pa tiste kitajske face, pri vsaki z zategnjenimi očmi in lici ,ki jih bo glihkar razneslo :):):).

No, ve se kar slepite, svojih in drugih descev pač ne boste mogle. Jebi ga .

BEDAK!

Nogiraj dedca

NE,  stran z tak osmrdljivo staro prasico kot si pa ti, kurbetina inkontinetn. marš prasica levičarska.

PUNČKA SI OD  0 DO 15.

OD 15 – 23 JE MLADA.

OD 23 DO 30 NE MOREM REČT DA  SI STARA KER NISI.     AMPAK MLADA TUDI NE .

30+   JE STARO ZA ŽENSKO-  nisme rekel neuporabno in grdo. rekel sem staro.

če ti kaj ni prav se kregaj z bogom. nisem jaz delal sistema.

50+ bi morala biti  babica.  ti bi morala imet otroke pri 20.   tvoja hčerka pri 20. ti bi morala pri 40 biti babica,. z 10 let starim vnukom. tko bi moralo bit.

ti  leva faspitka lolčenka smrdulja ničvredna , ti toxična feminsitka boš uničevala druzine ja. prokelta prasica ničvredna.

samica 50+   JE STARA.  to je dejstvo.

in zakaj imenuješ mlado punco,  mlado prasico?    ahahaha

ej stara posranka pohcanka inkontinetna prasica si.  nič druzga. pohcanka si.

frocov že 15 let ne moreš imet. kakšen smisel ima zate sploh življenje???  nisi lepa, nihče te ne želi fukat. če želiš bit fukana mora šplačat mladiču da si sprazni jajca v tebi in povadi fukanje.

kaj ima družba od tebe??   nič nima.  samo sranje delaš.

imam pa jaz eno delo zate, kjer boš koristna.  spravi se pucat wc je. proleta levičarka ničvredna. mrš prasica  STARA UGABNA NAGNUSNA POSRANKA

Misliš, da sem res bedak?

Ali sem te dregnil v lepotno rano?:):):)

Babica, ne ga lomit, še če si daš glavo zamenjat, ne boš ne lepa, ne mlada. In nisi.

In je zelo žalostno, da ti misliš drugače :):)

Jaz sem bila in mlada in lepa.

Ti pa vprasanje ce bos star, lep nikoli,pameten pa tudi ne.

Zelo dobro preberi…..bila sem mlada in lepa. Poudarek na BILA.

In kaj bi hotela zdaj? Čudež, saj vem. Ampak čudežev ni. Verjeti v pravljice je pa lepo, res lepo :):).

Mene  ne poznaš, po tvojih vpisih lahko le sodim, da  te narava s pametjo ni najbolj obdarila. Vidiš, ko bi te, bi bila danes vsaj pametna, ko že mlada in lepa nisi več…….

In take ste vse ve, ki ste prepričane, da kirurgi delajo čudeže…..saj jih, a ne za vas.

oči, 26.08.2025 ob 08:28

Operacija kože na očeh ni draga. En regres pa jo imaš :). Včasih celo na napotnico to lahko dobiš. Ker ne vpliva samo na videz, vpliva tudi na vid.

Dvig prsi pa osebno ne bi šla, če ni res ekstremno (recimo po veliki izgubi kg ipd.). Če te motijo malo povšene prsi, misliš da te brazgotine ne bodo? Plus je kar hudo boleča in te za kar nekaj časa “iz obtoka” spravi. Če pa razmišljaš o vsadkih pa sploh premisli. Niso večni. Jo je treba ponovit. Plus malo se pouči o posledicah, ki jih imajo ženske kar v velikem številu po tem posegu. O tem se premalo govori.

Dvig prsi niti slučajno ni boleč.  Samoplačniške storitve pri nas zagotavljajo kar dober tretma po operaciji, protibolečinska zdravila in ostalo.

Vsadki niso potrebni, razen če ženska ne želi večje košarice kot jo je imela prej.

Je pa res, da je koža na povešenih prsih stanjšana in zato se brazgotine okoli bradavic še kako občutijo.

Tudi pri faceliftu ne gre brez posledic, ampak katerih ženske ne govorijo rade oziroma sploh ne govorijo.  Lahko problematične brazgotine, zadebelitev le-teh, še bolj pa je problematično kadar se poškodujejo živci v podkožju.  Prihaja lahko do neobčutenja določenih predelov obraza ali raznih zategov v lasišču…

Skratka, te zadeve niso brez posledic, le govori se o tem (javno) ne.

Poslušaj sebe. Če nimaš denarja prišparaj najprej za prvo operacijo, potem še na drugo.  Kot so ti že svetovale, za veke lahko dobiš tudi napotnico.  Za obraz ti močno priporočam obrazno jogo, ampak čudežev na vekah ne boš dosegla z njo. Prsi se ti bodo lepo dvignile in utrdile z rednim plavanjem. Glede na to da se dosti gibaš probaj še to. Pomagajo pa tudi razne vaje.

Meni bi bilo v vsej tej situaciji bolj zaskrbljujoče kreg z možem v povezavi s skupnim fondom denarja. Sta sploh dorekla čemu je namenjen? Ga je kdo od vaju že koristil? On za nov avto? Jaz na tvojem mestu ne bi vložila niti evra več vanj, odprla bi si svoj varčevalni račun in nalagala tam. Bi mu jasno povedala da dokler se ne dogovorita za kaj je fond namenjen, ne vložim niti evra več.

Sramotno od moža je to da te ne podpre ter da se moraš dodatno zadolževat čeprav imaš denar v skupnem fondu.

Bi pa dodala da z leti se znaki staranja res bolj poznajo, zato je še kako pomemben zdrav način življenja. Sem sodi tudi redna vadba. Ženske delamo pogosto napako da se fokusiramo na aerobne vadbe, vaje za moč pa kar pozabimo.

Pogovorita se o tem, čemu je namenjen ta fond. Hkrati tudi ti premisli, če bi ti bilo ok, da ga mož porabi za to, da si gre nasaditi lase na plešaste dele lasišča. Bi se ti zdelo neumno, ker ti je tudi tak všeč? No, potem tudi ti lahko razumeš njegovo reakcijo .

Andreea Banica. Romunska pevka stara 47 let. Izgleda kot raketa.

Simona76, 28.08.2025 ob 18:08

Tudi veke se, da masirati. Vprašaj, ga, če greš lahko na masažo obraza in dojk?

In masaža bo skrčila centin odvečne kože na očeh? Mislim daj ne se smešit no. Sploh veš kako izgledajo povešene veke? Odvečna koža je to. Kako za boga milega masiraš to? 😀

Človek je toliko star kot se počuti in sprejeti mora spremembe v svojih sposobnostih ter v preoblikovanju telesa. Ohlapnejše oprsje je posebnost, ki jo žel ne zna vsak ceniti. Za čas gibanja si nadeni športni modrc in ne kompliciraj zaradi sprememb. Vprašaj moža, če je zadovoljen s spremembami na tvojem telesu.

samica 50+ JE STARA. to je dejstvo  50+ JE STARO ZA ŽENSKO.

Vem kaj govorim, govorim iz lastnih iskušenj saj imam sosedo 50+ JE STARA in samo 1 otrok pa izgleda izrabljena…

Anonimno 2730, 01.09.2025 ob 12:11

Vem kaj govorim, govorim iz lastnih iskušenj saj imam sosedo 50+ JE STARA in samo 1 otrok pa izgleda izrabljena…

In potem čudenje zakaj je toliko moške osamljenosti. Zakaj jih ženske več nočejo. Mislim kdo pri zdravi pameti bo dal najlepša leta enemu oslu, mu rodil otroke, vzgojil te otroke, skrbel za njegovo nesposobno rit….zato da bo 25 let za tem iz kavča s svojimi povešenimi jajci in kocinami iz nosu bevskal da zgledaš izrabljeno. Ker te je izrabil :). Mislim vsak dan bolj razumem zakaj so ženske raje same.

JEBAT GA ja kaj pa je, TAKO PAČ JE – RESNICA BOLI – ampak tako je, kaj čemo pomagati ?

Anonimno 2730, 01.09.2025 ob 13:56

JEBAT GA ja kaj pa je, TAKO PAČ JE – RESNICA BOLI – ampak tako je, kaj čemo pomagati ?

Koga boli? Pametne ženske že ne :). Dedce k ga morjo na roke žlajfat al pa plačevat zato da se jih kkšna dotakne….to pa verjamem da boli. Sploh mončke, k se bojijo s čem bodo to plačevali k mamica ne bo več za njih skrbela.

zakaj bi bila razkošje? staranje je nekaj naravnega in lepa ženska je tudi kot starejša še vedno lepa le na drugačen način ane.. preveč ste obsedeni z mladostjo a le ta traja kratek čas v drugače dolgem življenju..

Zartrose, 01.09.2025 ob 16:46

zakaj bi bila razkošje? staranje je nekaj naravnega in lepa ženska je tudi kot starejša še vedno lepa le na drugačen način ane.. preveč ste obsedeni z mladostjo a le ta traja kratek čas v drugače dolgem življenju..

Tole je res. Zdaj je čas za drugačno lepoto, ne za napeto kožo in visoko stoječe oprsje. To – če je opazno – deluje kvečjemu tragikomično, ker izdaja človeka, ki se nikakor ne more sprijazniti sam s sabo.

Drugo so zadeve, ki imajo smiselne funkcije in ki so morda s starostjo popustile ali te ovirajo. Zmeren popravek tega je verjetno smiseln – a žal – glede na opisano reakcijo – imaš nespoštljivega moža s katerim boš imela težave. Razen če se uspeta normalno človeško pogovoriti in priti do skupnega mnenja.

Torej direkten odgovor – jaz bi vztrajal, da prideva do skupnega stališča – s katerim bi oba lahko živela. Čeprav nihče ne bo dobil točno tistega kar hoče.

V zrelih letih, 25.08.2025 ob 23:46

Stara sem 55 let, življenje jemljem precej realistično. Ne obremenjujem se s staranjem, vem, da so gube in spremembe na telesu naraven proces. Sem aktivna, rada hodim, pazim na prehrano in se trudim, da ostajam vitalna. A kljub vsemu mi je vedno bolj v napoto dvoje: povešene veke in dojke. Pri obojih gravitacija dela svoje. Ne gre le za videz, ampak tudi za gibanje in počutje. Zato sem se odločila, da grem na posvet k plastičnemu kirurgu. Vse mi je natančno razložil, poseg se mi ne zdi pretiran in odločitev bi sprejela takoj, če ne bi naletela na odpor doma.

Operacija je samoplačniška. Sama nimam dovolj denarja, da bi jo plačala, zato sem pomislila, da bi ga vzela iz skupnega fonda, v katerega oba z možem redno prispevava. Ta denar ni nikoli namenjen ničemur točno določenemu, bolj kot neka rezerva. Sama od tam še nikoli nisem nič vzela. Tokrat bi bilo prvič, ker se mi zdi, da bi to res izboljšalo moje življenje.

Ko sem možu povedala, kaj si želim, je odreagiral zelo ostro. Rekel je, da so to neumnosti, da sem stara in naj se s tem sprijaznim. Zasmehoval me je, češ da z operacijo ne bom mlajša in da imam dojke pač takšne kot jih imajo ženske v mojih letih. Na koncu mi je celo prepovedal, da bi denar iz skupnega fonda uporabila za to. Zaradi tega sva se hudo sprla in od takrat je doma napeto.

Zdaj se vrtim v dvomih. Po eni strani si res želim posega, po drugi strani pa nočem še bolj zaostriti spora. Vprašam se ali sem res neumna, ker želim nekaj zase, prvič v vseh teh letih. Ali je v zrelih letih skrb za lepši videz res razkošje, ki ga partner ne razume? Kaj bi naredili vi, bi vztrajali pri svojem ali popustili zaradi miru v hiši?

Pizda zaradi enih joškov, ki so prinesli toliko zabave v vseh teh letih, se dva fuknjenca kregata.

Ženske , nekatere ženske nočejo ali ne morejo sprejeti preproste resnice, da ,kakor so prešle iz obdobja otroštva preko zgodnje mladosti, poznejše mladosti ,zrele dobe, zdaj pač prehajajo v staro obdobje.

Je vseeno, kako jim poskušaš razložit, kakor vidimo v dopisu avtorice te teme ji niti lastni mož ni uspel dopovedati, da je pač stara kolikor je. In nič manj. Čeprav bi si dala namontirati nove joške, porezat dala pol očesa, nafilala usta z bog ve čim…..ne bi bila nič, ampak res čisto nič mlajša ,kot prej.

In s tem povezano , seveda, nič lepša, kot je bila prej.

Za koga bi se rada “naredila” lepšo? Njen mož je očitno zadovoljen, da je, kakršna je in tudi tako realističen, da ji posredno pove, da tudi,če bi se ona cela preoperirala, bi on , če bi že mislil, veliko raje naskočil zares mlado ,lepšo. Če razumem njega, nima teh namenov.

Torej, za koga bi bila ta in druge ženske rade “lepše” ? Ker, pravega efekta NI! Let vam ne more zradirat nobena operacija.

Tu berem večkrat , kako krasna  da  je Helena Blagne…ojoj, ojoj.  Krasna , od daleč, z goro šminke ,ki zakrije vse posege, a še vedno stara. Ona je samo primer.  Sli Neda Ukraden….groza, oseba daleč nad 70, kakih 75 in se pojavi kot 40letnica. Spaka, ljudje, ne lepota. Da o kaki M.M. ne govorim:):).

Anonimno 3469, 31.08.2025 ob 18:16

Nogiraj dedca

NE,  stran z tak osmrdljivo staro prasico kot si pa ti, kurbetina inkontinetn. marš prasica levičarska.

PUNČKA SI OD  0 DO 15.

OD 15 – 23 JE MLADA.

OD 23 DO 30 NE MOREM REČT DA  SI STARA KER NISI.     AMPAK MLADA TUDI NE .

30+   JE STARO ZA ŽENSKO-  nisme rekel neuporabno in grdo. rekel sem staro.

če ti kaj ni prav se kregaj z bogom. nisem jaz delal sistema.

50+ bi morala biti  babica.  ti bi morala imet otroke pri 20.   tvoja hčerka pri 20. ti bi morala pri 40 biti babica,. z 10 let starim vnukom. tko bi moralo bit.

ti  leva faspitka lolčenka smrdulja ničvredna , ti toxična feminsitka boš uničevala druzine ja. prokelta prasica ničvredna.

samica 50+   JE STARA.  to je dejstvo.

in zakaj imenuješ mlado punco,  mlado prasico?    ahahaha

ej stara posranka pohcanka inkontinetna prasica si.  nič druzga. pohcanka si.

frocov že 15 let ne moreš imet. kakšen smisel ima zate sploh življenje???  nisi lepa, nihče te ne želi fukat. če želiš bit fukana mora šplačat mladiču da si sprazni jajca v tebi in povadi fukanje.

kaj ima družba od tebe??   nič nima.  samo sranje delaš.

imam pa jaz eno delo zate, kjer boš koristna.  spravi se pucat wc je. proleta levičarka ničvredna. mrš prasica  STARA UGABNA NAGNUSNA POSRANKA

A v realnem življenju tudi hodite naokol in se pogovarjate sami s sabo? Si mrmrate v brado o feministkah jezni na cel svet? Sem pa tja se začnete po cesti dret na nikogar posebej in vse hkrati?

Opusti misel na štetje let in se usmeri v potrebe svojega duha in telesa.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close