Je lahko bivši spet moj?
V bistvu sploh ne vem,kaj točn je moj problem,me pa vsen zanima mal vaše mnenje. S fantom sva po 5mesecih zveze lanskega maja nehala z njegove strani,kao da nisem še pripravljena na resno zvezo (motilo ga je,ker sem precej hodila s frendicami po žurih).Jaz sem stara 21,on 26. Kaj sem imela,sem spoznala šele,ko sem to zgubila. Nisem se ravno klečeplazila,sem pa večkrat poskušala nazaj, a se fant boji da bi (spet) kej zaj… Stvar je pa taka,vedno kadar se vidiva,nekaj imava. Ponavadi ne greva do konca,se je pa tudi to že zgodilo.Ta teden sva se videla po skoraj treh mesecih,sem si mislila,da bova tokrat pa res le frenda, a se je vse ponovilo. Ne vem kam to pelje. Saj v bistvu sem ga prebolela, a še vedno potihem upam da bova spet hodila. Odkar sva nehala,sem se tudi dobivala že z nekaterimi fanti,a vse jemljem z rezervo in se nočem spuščati v kaj resnega,ker še vedno potihem upam na bivšega… Tudi on se je v tem času že dobil s kakšno,a kaj več ni imel. Najbolj smešno je,ko si to tudi vse poveva. Imela sem namen prekiniti že vse stike z njim, a to mi nikakor ni uspelo. Saj mogoče imam že sama odgovor na vse,ker res ne vem če kam to pelje, ampak naj povem,da sem ga prebolela,tako da me ne izkorišča,me pa ta negotovost muči že skoraj eno leto.
Kako ga naj dobim nazaj ali naj ga povsem pozabim?
Hvala za vaša mnenja!
Hm, jaz nisem zagovornik zvez, ki ko se končajo, …po nekem času spet pridejo skupaj..no, če sta si usojena,ok…samo,zdi se mi,da res več ni to- to, ker je vedno neka “razpoka” v odnosu…to govorim iz lastnih izkušenj.
Samo moje mnenje!! Je pa res, da če se imata rada, če sta za skupaj, se bo to slej ko prej videlo. Najprej pa se pogovorita.
Bacek, sem vesela zate- čestitam!:)
LP-Nadine
Forum je zaprt za komentiranje.