Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Je kriv otrok ali učiteljica?

Je kriv otrok ali učiteljica?

Imamo prvošolčka. Je naš edinec in se mu vsi res veliko posvečamo. V šoli nas razredničarka kar naprej opozarja na njegovo obnašanje. Vsega imam že dovolj. Čudim se, da v šoli ne morejo obvladati svojih otrok. V vrtcu mi niso omenjali kakšnih posebnih težav, zdaj pa ima učiteljica pripombe skoraj na vse. Pravi, da ne zna počakati v koloni, da se med delom ukvarja z drugimi stvarmi, da hitro udari, da ruši disciplino … Se je lahko v enem letu tako spremenil? Tako sem jezna, da bi šla najraje kar k ravnatelju. Sploh pa gredo danes otroci prehitro v šolo in se od njih preveč zahteva. Naj omenim, da je moj otrok bister in da lepo sodeluje, če se lepo dela z njim. Doma mu posvečam veliko časa, z njim se ukvarjam predvsem jaz. Če je po njegovem, je zelo priden in vodljiv. Če bi mu učiteljica pustila, da pove, kar ve, bi dal mir, sem prepričana.

Samo nekaj stavkov, ki te izdajajo. Samo toliko, da bos drugic napisala boljsi prosti spis.

Tako sem jezna, da bi šla najraje kar k ravnatelju.

Naj omenim, da je moj otrok bister in da lepo sodeluje, če se lepo dela z njim. 

Ta stavek je pa cesnja na torti: Če je po njegovem, je zelo priden in vodljiv.

Če bi mu učiteljica pustila, da pove, kar ve, bi dal mir, sem prepričana.

Hahaha, ni slab poskus, a zgoraj našteti stavki, na katere te opozarja juhca se kuhca, so bili res malo preveč. Ampak lej, itak bo cel kup ljudi nasedlo in začelo bo letet perje, tako da, uživaj. Drugič se pa vseeno malo bolj potrudi. Morda namig, prevzemi malce krivde, recimo morda pa res kaj ponagaja, ker ga moti, da ni vedno prvi in edini, saj je od doma navajen večje pozornosti. 

Če bi to bil film, bi pisalo, da je posnet po resničnih dogodkih.
Ja, take imamo v šolah, pa ne le enega, temveč večino.
Nevzgojene, razvajene, vajene biti vedno prvi in edini.
Saj jih v šoli gledajo le devet let, starši pa jih imate celo življenje. Prav vam je.

Je potrebno otroka poducit, da ne more biti vse po njegovem.

Helikopterska mati. Se mi smili uciteljica, ki se mora z njo in njenim sonckom ukvarjati. Ajoj.

Spet zgodbica…

Ma nehajte že!

Žal je vedno več otrok, ki so edini vnuki po možnosti po obeh straneh in kup odraslih ne ve, kaj bi takemu otroku stiščalo v rit in kako bi ga animiralo. Tak prestolonaslednik potem pade na trda tla, ko pride v šolo, pol pa vsi v jok in na drevo pa učiteljico terorizirat.

Ok, ta provokacija je pa res prozorna. Najemajo vedno slabše pisce.

Ko bi vi vedeli, kakšno neznanje imajo učitelji, bi zelo razmisli, če bi ga vpisali v šolo.

Problematičen je otrok, ki ima tudi problematičo mamo. Zgodaj so se začeli problemi in samo še slabše bo.

Odgovor na objavo uporabnika
direkten, 23.05.2024 ob 10:03

Ko bi vi vedeli, kakšno neznanje imajo učitelji, bi zelo razmisli, če bi ga vpisali v šolo.

Znanje že imajo in usposobljeni so prav tako – za učenje normalnih otrok. Odkar pa ste si izborili, da morajo v normalne šole hoditi tudi vsi prizadeti, s sto in eno motnjo, ki vsaka zahteva svoj pristop k delu, so pa učitelji res postali popolnoma neuporabni, saj niso izšolani za ukvarjanje z vašimi avtisti in indigo sončki. Pošljite jih v šole, ki so prirejene za njihove potrebe. Tam boste imeli učitelje, ki imajo za vaše potrebe dovolj znanja.

Hitro, hitro imej se dva otroka. Če ni že prepozno in si ga dinca že uničila. Ubogi otrok.

Zagotovo ima prav učiteljica.

Je navajenost, da se čas in pozornost nameni samo njim. V razredu pa je to potrebno deliti s 25. Se bo naučil..

Prav ima otrok, učiteljica bi ga morala poslušati in ubogati JOKE! ?

tu pač ne preneseš, da si zafrknila z oplojevalcem in sonček ni nadarjen in genialen, nima empatije in težko predeluje frustracije neuspeha. težka bo. dajte ženske, ki želite otroke biti bolj izbirčne. ne kar ta prvega pezdetka pobrat in se pustit oplodit. potem pa tu jamrate v nešteto takih in podobnih tematikah. pika ,amen.

Odgovor na objavo uporabnika
Pomoć prosim, 22.05.2024 ob 23:19

Imamo prvošolčka. Je naš edinec in se mu vsi res veliko posvečamo. V šoli nas razredničarka kar naprej opozarja na njegovo obnašanje. Vsega imam že dovolj. Čudim se, da v šoli ne morejo obvladati svojih otrok. V vrtcu mi niso omenjali kakšnih posebnih težav, zdaj pa ima učiteljica pripombe skoraj na vse. Pravi, da ne zna počakati v koloni, da se med delom ukvarja z drugimi stvarmi, da hitro udari, da ruši disciplino … Se je lahko v enem letu tako spremenil? Tako sem jezna, da bi šla najraje kar k ravnatelju. Sploh pa gredo danes otroci prehitro v šolo in se od njih preveč zahteva. Naj omenim, da je moj otrok bister in da lepo sodeluje, če se lepo dela z njim. Doma mu posvečam veliko časa, z njim se ukvarjam predvsem jaz. Če je po njegovem, je zelo priden in vodljiv. Če bi mu učiteljica pustila, da pove, kar ve, bi dal mir, sem prepričana.

Ne vem ali je kriv vaš otrok ali učiteljica. Vem pa da pri mojem očetu sem bil vedno kriv jaz in nikoli učiteljica.

Danes sem svojemu očetu zelo hvaležen za trdo vzgojo.

Tomaž Gorec http://www.tomazgorec.si http://www.zasluzek.org https://www.facebook.com/Potovanja.Podjetnistvo/

Samo nekaj stavkov, ki te izdajajo. Samo toliko, da bos drugic napisala boljsi prosti spis.

Tako sem jezna, da bi šla najraje kar k ravnatelju.

Naj omenim, da je moj otrok bister in da lepo sodeluje, če se lepo dela z njim.

Ta stavek je pa cesnja na torti: Če je po njegovem, je zelo priden in vodljiv.

Če bi mu učiteljica pustila, da pove, kar ve, bi dal mir, sem prepričana.

K temu dodajam še: “Čudim se, da v šoli ne morejo obvladati svojih otrok.”

Koliko se ti res ukvarjas z otrokom, ne vemo.

Iz zapisanega pa vemo, da otroka nisi aucila, da se stoji v koloni, da se med poukom dela in da se ne tepe drugih otrok!

Da bi tvoj mojega udaril, bi ti take napela, da bi se bliskalo in ce bi ga udaril se enkrat, bi ti poslala policijo na vrata.

Res si glupača.Pomoje imaš tako razvajeno dete,da seveda, če ni po njegovem, potem  je pa katastrofa.Ni samo tvoj otrok tam,da bodo samo njega poslušali,tko kakor doma,so še drugi otroci,ki tudi hočejo kaj povedat.Kakšna glupača,čisto boš pokvarila svojega pamža.Treba ga je učiti kako se obnaša, med drugimi otroci.Kar pojdi k ravnatelju, naj ti še on pove, kako je treba vzgajati otroka.

Glede na avtoričin zapis, sklepam da gre ali za motnjo pozornosti (kar bo zahtevalo odločbo) ali pa za razvajenega otroka. Vsekakor se otrok ne obnaša primerno v skupini.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close