Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Je konec oktobra sploh še dovolj toplo za kopanje?

Je konec oktobra sploh še dovolj toplo za kopanje?

Bi šli na Djerbo, pa gledamo vreme, in je tudi samo 25 stopinj včasih. Je kdo bil konec oktobra in je bilo ok za kopati? Brskalnik sem uporabila, pa nisem našla želene informacije.

Ah, zdaj sem pa našla. Celo temperature za leto nazaj. Samo 25 stopinj. Se mi zdi kar malo malo :(. Se nam splača iti, glede na to, da naj bi bili 4 dni hotelu?? Ali bi bilo bolje februarja?

Bolje sedaj kot februarja

Živjo

Kje se da še kej kopati konec oktobra? Ampak tako, da je res lepo urejena plaža, lahko pa tudi bolj na ,,divjih plažah,,, samo da so res primerne?

edera

[youtube]abqZU5OVkKk[/youtube] Nikoli obupati 5 sekund pred čudežem ( Maginja Blinkita)

Ni res,jaz sem bila na Djerbi zadnjih 14 dni v oktobru in je bilo vreme, nikoli pod 27c.Zraven smo imeli dolg rokav ampak niti enkrat ga nismo oblekli!Morje je kar toplo,čisto…

Bil v Tuniziji pred mnogo leti (sicer ne na Djerbi) in smo se v zacetku novembra kopali, ne da bi nas ravno zeblo v vodi (gotovo je imela vsaj 23 stopinj). Verjetno je sicer odvisno od leta, vendar naceloma ne bi smelo biti problema.

Verjetno je pa potrebno vreme za to in dolg rokav?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close