Je kdo že bil v restavraciji Hiša Fink v Novem mestu?
Lej, eno je članek novinarjev ( sponzoriran z obiskom in prehrano zastonj). Tripadvisor bo že bolj realen:
Za Novo mesto je to res gostišče, ki je verjetno najnovejše kar se prenove in prevetritve tiče; ni pa nek kulinarični presežek v primerjavi s konkurenco – meni osebno sta naprimer boljša Vila Podvin v Radovljici in pa Boheja v Novem mestu.
Je pa lepo, da senekdo na tistem koncu še trudi in da ni samo čevabdđićana, picerije in burekana.
Lej, eno je članek novinarjev ( sponzoriran z obiskom in prehrano zastonj). Tripadvisor bo že bolj realen:
Za Novo mesto je to res gostišče, ki je verjetno najnovejše kar se prenove in prevetritve tiče; ni pa nek kulinarični presežek v primerjavi s konkurenco – meni osebno sta naprimer boljša Vila Podvin v Radovljici in pa Boheja v Novem mestu.
Je pa lepo, da senekdo na tistem koncu še trudi in da ni samo čevabdđićana, picerije in burekana.
[/quote]
No, no, včasih je treba ocene dejansko prebrat. Kot prvo, 10 jih je bistveno premalo, da si ustvariš sliko, kot drugo – ocena, ki jim je zbila rating, se sploh ni nanašala na hramo – po mnenju ocenjujoče je bila odlična, problem je imela drugje, in kot tretje, tripadvisor je out. Google Maps daje restavraciji oceno 4,8, torej eno najvišjih. Ocen je 45.
Ergo, s to restavracijo ne moreš zgrešit.
No, no, včasih je treba ocene dejansko prebrat. Kot prvo, 10 jih je bistveno premalo, da si ustvariš sliko, kot drugo – ocena, ki jim je zbila rating, se sploh ni nanašala na hramo – po mnenju ocenjujoče je bila odlična, problem je imela drugje, in kot tretje, tripadvisor je out. Google Maps daje restavraciji oceno 4,8, torej eno najvišjih. Ocen je 45.
[/quote]
Za primerjavo, omenjena Boheja ima oceno 4,4, kar pomeni, da gre za povprečno restavracijo. Ocena je podana na podlagi 140 mnenj.
[/quote]
No, no, -jaz pišem tudi na podlagi lastnih izkušenj praznjenja njihovih krožnikov v decembru 2018 :In še enkrat: kot napisano: za tisti konec super, niso pa nikakor nek presežek za tudi kar visoke cene, se pa trudijo it nekaj novega.
No, no, -jaz pišem tudi na podlagi lastnih izkušenj praznjenja njihovih krožnikov v decembru 2018 :In še enkrat: kot napisano: za tisti konec super, niso pa nikakor nek presežek za tudi kar visoke cene, se pa trudijo it nekaj novega.
[/quote]
Tvoje menje statistično predstavlja zelo majhen odstotek in ga odstotek zadovoljnih povozi. Torej s tvojimi brbončicami očitno nekaj ne bo v redu, sploh ker svetuješ restavracijo, kjer je preseček krompirček iz vrečke.
Tvoje menje statistično predstavlja zelo majhen odstotek in ga odstotek zadovoljnih povozi. Torej s tvojimi brbončicami očitno nekaj ne bo v redu, sploh ker svetuješ restavracijo, kjer je preseček krompirček iz vrečke.
[/quote]
Mene žal nobena na ožjemnovomeškem koncu ne prepriča kot vrhunska – Me pa od slovenskih napirmer poleg že omenjene Vile Podvin še gostilna Jakob Franc, pa Domačija Novak Sadinja Vas, Oštarija dolenjske toplice, pa Pr Martinet’ pri Grosuplju napirmer……
Zdaj se pa pojdi nadrajsavat drugam, moja sporočila pa pusti pri miru.
Nabor top restavracij 2018 po izboru foodijev, strokovnjakov in spletnega glasovanja: https://recepti.over.net/znani-zmagovalci-the-slovenia-restaurant-awards
Najboljših 50 regijskih restavracij v Sloveniji:
(razvrščeni po abecednem redu)
Ljubljana z osrednjo Slovenijo (Gostilna As, Gostilna Čubr, Gostilna Mihovec, Gostilna na Gradu, Gostilna Skaručna, Gostišče Grič, JB restavracija, Restavracija Cubo, Restavracija Strelec in Sushimama),
Severna Slovenija (Ančka, Danilo – gostilna&vinoteka, Dvor Jezeršek, Gostilna Krištof, Gostišče Milka, Hiša Raduha, Pr Matičku, Restavracija 1906 Bled, Skipass, Kranjska Gora, Vila Podvin),
Južna Slovenija (Domačija Novak, Gostilna Rakar, Gostilna Repovž, Gostilna Šekoranja, Gostilna Vovko, Ošterija Debeluh, Pod skednjem – Posestvo Pule, Restavracija Grad Otočec, Restavracija Oštarija, Restavracija Tri lučke),
Vzhodna Slovenija (Galerija Okusov, Gostilna Francl, Gostilna Rajh, Gostilna Šiker, Hiša Denk, Kungota, Pavus Grad Tabor, Restavracija Mak, Restavracija Sedem, Rožmarin, Vila Herberstein),
Zahodna Slovenija (Domačija Majerija, Gostilna Mahorčič, Gostilna pri Lojzetu, Hiša Franko, Hiša Torkla, Nejka in Uroš Klinec, Ošterija Klinec, Restavracija Dam, Restavracija Kendov dvorec, Restavracija Pikol).
Forum je zaprt za komentiranje.