Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Je kdo v reali prijavil mobing?

Je kdo v reali prijavil mobing?

Veilko se govori o mobingu, tudi na monu. Pa monovci potem takoj, da ja to je treba prijaviti.

Pa je kdo od vas dejansko prijavil mobing? KOmu? In kako se je končalo?

V reali namreč večkrat slišim, tudi doživela že, teror v službi. Ampak ponavadi ljudje s sklonjeniemi glavami vse požro. Kdor je pogumnejši, da odpoved in gre drugam. Da bi pa koga za vrat zagrabili zaradi mobinga, ker bi to kdo prijavil, o tem pa ni slišat.

Moja sodelavka ga je, imela je 2 priči, ki sta bili pripravljeni pričati tudi na sodišču.  Prijavila je pisno kadrovski s kopijo maila na direktorja. Končalo se je z odpovedjo njenega nadrejenega, s tem so sicer pometli pod preprogo, so pa tudi rešili situacijo.

Uf, tole pa korajžno, da si je upala in da je dejansko bil kdo pripravljen pričati v njeno korist. Večinoma je tako, vsaj zdi se mi, da sodelavci nikakor ne bi pričali proti mobingu. Tako, da bravo tudi za priči. Pogumno.

Jaz pa izvajam mobing nad vodstvom :))

Mene je sodelavec za rit prijel. Sem prijavila in dobila odgovor, da sem ga napacno razumela in da sem prevec obcutljiva. Ne vem sicer kako lahko narobe razumes, ce te prime za rit, a to je to. Sem se mu izogibala dokler nisem nasla boljse sluzbe.

ne pozabit, da je to prljavi Balkan in ne razviti zahodni svet. 

Saj nisem fukjen. Pa da 30 let čakam na končni epilog. Hvala.

Ja po enem letu sem prijavila.

Potem sem sele dozivela hujsi pekel. Ni bilo kaj kot dat odpoved.

Ne. Razmišljam pa o civilni tožbi – duševne bolečine in materialno oškodovanje. Že samo to, da se ta grozna ženska pojavi na sodišču pod obtožbo mobinga, bi mi pomenilo vsaj malo zadoščenja.

Ampak že nekaj časa samo razmišljam o tem. 🙁

če imaš priče se da, pa tudi npr, če dobivaš grožnje po elektronski pošti, se tudi upošteva. Pa dokazila o mobingu moraš imet za vsaj 6 mesecev. Pa dobrega odvetnika.

Pa tudi sam moraš imeti živce, ni to kar nekaj,ampak se da, se pa obravnava prednostno.

Vso srečo!

Odgovor na objavo uporabnika
Jozica974, 25.02.2022 ob 16:38

Ja po enem letu sem prijavila.

Potem sem sele dozivela hujsi pekel. Ni bilo kaj kot dat odpoved.

Ti kar verajmem, po mojem je v večini primerov tako, da se ljudje bojijo, da bo potem še slabše.

Poznam. So se poravnali za zelo lepo odškodnino. Moraš pa imeti zbranih čim več dokazov (piši si dnevnik) in ne pričakuj, da bodo sodelavci (razen bivših) pripravljeni pričati.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close