Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Je kdo hujšal z Herbalife? Rezultati?

Je kdo hujšal z Herbalife? Rezultati?

Odgovor na objavo uporabnika
Tia239, 02.04.2023 ob 20:48

Jooj lahko prosim recept za shujašat. V smislu manj žri? Kako ste se lotila in koliko časa ste rabila, da ste izgubila 40kg? Sama imam po porodu še vedno 25kg viška in nikakor ne spravim dol.

In kapo dol za -40kg, bravooo. ??

Kako? Tistih 5x na dan se ne grem. Jem 3x na dan zajtrk,kosilo,vecerja. 3x tedensko fitnes,kaksna hitra hoja,tek. Ampak fitnes crosfit,da zasvicas. Jem vse ampak izdelke polnozrnate,pri kosilu si privoscim prilogo-ne vedno. Namesto prazenega krompirja kuhanega,zrezek je na vrocem zraku narejen ne v olju. Sladice,slane pregrizke redko,ce ze…sladico pri kosilu in vedno samo en koscek. Vse se da..cudeznih napitkov ni…

Ne uničuj si organizma s temi praški!

Odgovor na objavo uporabnika
Herbica, 25.01.2023 ob 12:44

Mene tut zanima. Res je drago. Ampak kar se tiče zdravja, vapam, tko da zdravje tu ne igra vloge. Bolj me zanima, ali se res shujša, a se obdrži shujšana teža? Kakšna je razlika med herbalife napitki, beljakovinskimi čokoladicami in na primer med proteini.si praški in proteinskimi čkoloadicami?

Razlika je ta, da so Herbslife iz bolj poceni in slabših virov beljakobin.

V bistvu oboje je isti sh… In jaz ko si znam napisat dieto in vem za kaj se gre .. ne moreš kar tako na pamet teh stvari jemat. Je treba vedet kdaj, koliko, zakaj. Odštet od skupnih dnevnih kalorij.

Iskreno, meni so te stvari ogabne. Ampak ker bi naj jedli 6x na dan, je lažje z dodatki. Ni pa optimalno..

Ker je čedalje manj ljudi, ki še verjamejo v ta faking herbalife, hočejo dobit svoje stranke na zvit način.

Meni ves čas pošiljajo na fb razna sporočila. Večinoma se začnejo: oprosti, ker te motim. Ali te lahko samo nekaj vprašam…..

No jaz to vse blokiram. Potem sem dobila pismo naslovljeno osebno na moje ime. Vabilo neki, da mi izračunajo moj telesni index, z neko napravo, koliko imam v telesu maščob, mišic itd….

To se je zgodilo, ko sem bila v najboljši formi. Takrat sem vsak dan pretekla 10-12 km zjutraj, popoldne po službi, pa sem hodila še vsak dan 1 uro v hrib. Imela sem popolnoma čvrsto telo, ful mišičaste noge, rit. Trebuh raven, skratka lepo oblikovano telo. Imela sem že od nekdaj malo več kg, vsak ki sem mu povedala koliko kg imam, nihče ni mogel verjeti, vsak je rekel, da bi mi jih dal ziher 10 kg manj. Očitno je moje telo res tako grajeno, da kažem manj kilogramov. Na izgleda sem imela pešečeno postavo.

No potem pridem tja v lj k njim v poslovne prostore. Začnem skupaj z enim tipom izpolnjevati nek vprašalnik. Potem prinese vago in me stehta in povem mu višino. Potem on neki na kalkulator računa in mi reče vaš indeks telesne mase je ne vem kok že, vem pa da je rekel, da imam 15-20 kg preveč. Da če sem za, da oni meni sestavijo jedilnik z njihovimi izdelki, ki pa so bili herbalife. Takoj sem mu povedala, da jaz kot športnica ne rabim prav nič shujšati, ker redno treniram, jem normalno hrano in nimam nikjer nič špeha! Da imam kondicijo, sem v top formi in se odlično počutim. On men spet, ja ampak vaš itm je zelo previsok, morate zaradi zdravja shujšati. WTF?! Ponovim, da ne hvala, naj dajo komu drugmu to priložnost, mene ne zanima. Ko je še nekaj hotel lapati, sem rekla hvala lepa, nasvidenje in odšla.

1. tud herba ma specialne jedilnike pa zdravnike notr ki so supervizorji nikjer nepise da mors v enem tednu shujsat glih kontra vsak mentor tuki nauci to ni cez noc, zahteva trud disciplino, klik v glavi da se odlocis pa zacnes, izdelki vsebujejo tocke s katerimi preprosto napredujes do visjih nagrad, tak financnih kot pocitnic….in tud vse je certificirano pa ce noces no problem se ne sil, doben dobenga ne nateguje sam dela se na uspehu, tistih ki ga rabjo Lp

na ta nacin se nedela vec , na body scanu se zmeri s tanito telesno sestavo nardi se analiza, pol prezentacija normalnih vrednosti in odstopanj, dobis sejk + PDM (dodatne beljakovine) za probat, ce ti ni no problem lahk se pa vedn vrnes, mentor jasno pa glasno rece je se dost ljudi ko to nucajo, ponuja se itak sam najbolse ce noces hvalalepa

tud kava pa kruh sta iz praska sestavlena, so pa v sejku hranilne sestavine , voda z alojo stici crevesno sluznico , caj je odvajanje od kofeina + da energijo, Lp

je ze blo potrjeno z rezultatom da je herba velik bolsa pa nudi tud poslovni biznis uporabnikom, pa vse je po nacrtu prehrane, 80/20 jest raznoliko hrano proteini so gradnili telesa + nenasicene mascobe, main problem je to ko doben noce probat vsi so sam slisal

Jaz poznam 2 ženski, ki sta konkretno shujšali s herbalifom. Ena 30+ kg, druga 25.

Obe bi shujšali tudi brez tega stanja, če bi jedli kot sta in športa kot sta.

In ko sta obe začeli normalno jesti sta se zredili. Tista s 30+ jih je dobila nazaj 20. Druga pa ene 15. V resnici sta tako se zmeraj ene 10 v minusu.

Ampak oni dve sta vsak dan hodili v hrib vsaj pol ure in se odrekli sladkarijam ter večerji.

Sedaj ena hujša brez hl, druga pa se je vrnila na hl. Ne vem kako gre tistindrugi. Prva pa je zgubila 12 kg brez hl.

Je ugotovila, da je vse en velik nateg.

Samo enkrat sem poskusila Herbalife. Ledvice so me bolele za znort … Tega sigurno ne bi jemala.
Če si pametna, boš prosila zdravnika za napotnico za dietetika. Z njim bosta postavila načrt in spremljala rezultate. Ne bo šlo iz danes na jutri, ampak s pravilno uravnoteženo prehrano in rekreacijo boš lahko na zdrav ničin izgubila kilograme.

Izogibaj se samooklicanih ljudi, ki preko FB-ja oglašujejo, da boš z njihovo pomočjo shujšala. Imajo narejen en tečaj, pa že delajo na tem področju.

ne vem, zakaj bi ljudje plačevali za to, da shujšate? Shujša lahko vsak brezplačno! U bistvu lahko še prišparaš. Pa sej ste ljudje z možgani in pametjo. Vsak obrok manj količinsko poješ (vsak lahko poje za en obrok, toliko hrane kot je njegova pest) V prehrano – manj žri, vključiš še vsaj 3-5 na teden 1 uro miganja in je stvar rešena.

Pa po 18. ure ne jej.

To je eden najbolj enostaven in najcenejši recept za shujšat. Uspelo je že mnogim!

Poznam dve punci, ki ravno veselo pijeta te praske vsak dan. Nisem vprasala, ce pomaga, ker v te stvari ne verjamem in me niti ne zanima. Ampak jaz, bi za ta denar raje sla v fitnes, kupila online vadbo ali kupila kak pripomocek za domaco vadbo. Pa pol ure na dan, pol ure. Shujsas, ojacas misice in sklepe, in imas nekaj od tega, predvsem zdravje. Ce pri tem popazis vsaj malo na hrano, si zmagal. Pri napitku recimo da shujsas, nimas pa nobene moci, ker za to ne naredis nic, vprasanje kako je z zdravjem na dolgi rok…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close