je kdo gledal intervju krek-možina
robi567, 13.09.2021 ob 21:15
(https://www.facebook.com/stoplaznivimmedijem/videos/284120740203553)
Upam, da spremljate.
Sem poslušal nekaj časa žensko ki razlaga o zakonih , aktih, odlokih itd. na videu, katerega link si podal.
Saj upanja nisem izgubil, ampak preprosto zaenkrat ne najdem besed s katerimi bi vam prebil bariero razumevanja, da ukaze sprejemajo vojaki in ne ljudje. Ljudje, ljudstvo, narod niso vojaki in njim se ne poveljuje niti ne ukazuje.
Kako naj vam povem, da bi spoznali, da pisani zakoni,ki jih pišejo lahko lažniki, manipulanti,…v sistemu, ki je krivičen, zavodljiv, ki ne strmi k enakosti ampak k neenakosti pod svobodnim soncem in po ter v svobodi?
Ljudje si nismo enaki in s tem imamo neenakost. Ne potrebujemo pa neenakosti pri zakonih in v svobodi.
Kot v zablodi se mnogi pozivajo na zakon. Tudi sam jih omenim, ko v lažni igri gledam kako lažnika in krivičnika v njegovi lastni igri premagati. AMPAK ker imam svobodno voljo lahko iz igre izstopim vsak trenutek in rečem DOVOL!
Naj se igrajo tisti, ki se želijo igrati, jaz pa se ne bom, če mi do igre ni več. Sploh, če mi škoduje.
Zakon, ki ni spisan se lahko spiše ali dopiše. Če iščete svobodo v pisanem zakonu potem se zavedajte, da zakon lahko spiše besede, da vam svoboda ne pripada. Se boste potem odpovedali svobodi?
Ne omenjam brez razloga zbudite se.
Noro resnično noro je to, da VSI poznate rek, papir vse prenese AMPAK razume ga pa malo kdo.
Darwin733, 13.09.2021 ob 23:03
Sem poslušal nekaj časa žensko ki razlaga o zakonih , aktih, odlokih itd. na videu, katerega link si podal.
Saj upanja nisem izgubil, ampak preprosto zaenkrat ne najdem besed s katerimi bi vam prebil bariero razumevanja, da ukaze sprejemajo vojaki in ne ljudje. Ljudje, ljudstvo, narod niso vojaki in njim se ne poveljuje niti ne ukazuje.
Kako naj vam povem, da bi spoznali, da pisani zakoni,ki jih pišejo lahko lažniki, manipulanti,…v sistemu, ki je krivičen, zavodljiv, ki ne strmi k enakosti ampak k neenakosti pod svobodnim soncem in po ter v svobodi?
Ljudje si nismo enaki in s tem imamo neenakost. Ne potrebujemo pa neenakosti pri zakonih in v svobodi.
Kot v zablodi se mnogi pozivajo na zakon. Tudi sam jih omenim, ko v lažni igri gledam kako lažnika in krivičnika v njegovi lastni igri premagati. AMPAK ker imam svobodno voljo lahko iz igre izstopim vsak trenutek in rečem DOVOL!
Naj se igrajo tisti, ki se želijo igrati, jaz pa se ne bom, če mi do igre ni več. Sploh, če mi škoduje.
Zakon, ki ni spisan se lahko spiše ali dopiše. Če iščete svobodo v pisanem zakonu potem se zavedajte, da zakon lahko spiše besede, da vam svoboda ne pripada. Se boste potem odpovedali svobodi?
Ne omenjam brez razloga zbudite se.
Noro resnično noro je to, da VSI poznate rek, papir vse prenese AMPAK razume ga pa malo kdo.
jao darwine zdj bi pa že lohk ti ustanov eno društvo. kuga ti pomaga če pa vs cajt laptaš v prazn. dj mar energije od sebe. zbobnej isto misleče na kup. a je tolk težk? al raj sm nakladaš v prazn.
Darwin733, 13.09.2021 ob 23:21
Po čem sklepaš da nakladam v prazno?
kuga da ne nakladaš model. že 2 let skup goniš v prazno. ta cajt bi pa lohk ustanovil eno društvo in se aktivno postavu fašizmu. šou na ulice. ali pa ustanovu stranko. ti si le lažn prerok. le laptal bi delu pa ne.
cain, 13.09.2021 ob 23:25
kuga da ne nakladaš model. že 2 let skup goniš v prazno. ta cajt bi pa lohk ustanovil eno društvo in se aktivno postavu fašizmu. šou na ulice. ali pa ustanovu stranko. ti si le lažn prerok. le laptal bi delu pa ne.
Ne odrekam ti pravice, da imaš tako mnenje, kot si ga zapisal.
Naj bo pravo ali ne pa ne bom komentiral, saj ne vidim smisla, da bi ga.
Darwin733, 13.09.2021 ob 23:27
Ne odrekam ti pravice, da imaš tako mnenje, kot si ga zapisal.
Naj bo pravo ali ne pa ne bom komentiral, saj ne vidim smisla, da bi ga.
viš da le lenobno bluziš kolkr si dolg in širok. tle se napihuješ kuga je vse narobe s tem svetom. da bi dvignu rit pa kj aktivnga naredu. to pa že ne. nš prerok pa že ni tak. ni delavc. on je glavca.
pa ti pojasn to kk to da že 2 let skup nakladaš do zdj nis pa naredu ništa da bi popravu svet? lažn prerok. ni druzga.
cain, 13.09.2021 ob 23:30
viš da le lenobno bluziš kolkr si dolg in širok. tle se napihuješ kuga je vse narobe s tem svetom. da bi dvignu rit pa kj aktivnga naredu. to pa že ne. nš prerok pa že ni tak. ni delavc. on je glavca.
pa ti pojasn to kk to da že 2 let skup nakladaš do zdj nis pa naredu ništa da bi popravu svet? lažn prerok. ni druzga.
Daj pri sebi razčiščuj
Cain je bio prvorođeni sin Adama i Eve, što ga čini prvom osobom koja se ikada rodila. Poput svog oca Adama, postao je poljoprivrednik i obrađivao zemlju. Biblija nam ne govori mnogo o Cainu, ali u nekoliko kratkih stihova otkrivamo da je Cain imao ozbiljan problem upravljanja bijesom. Nosi nesretnu titulu prve osobe koja je počinila ubojstvo.
Darwin733, 13.09.2021 ob 23:32
Daj pri sebi razčiščuj
Cain je bio prvorođeni sin Adama i Eve, što ga čini prvom osobom koja se ikada rodila. Poput svog oca Adama, postao je poljoprivrednik i obrađivao zemlju. Biblija nam ne govori mnogo o Cainu, ali u nekoliko kratkih stihova otkrivamo da je Cain imao ozbiljan problem upravljanja bijesom. Nosi nesretnu titulu prve osobe koja je počinila ubojstvo.
jao model spet bluziš nna kubik. kuga ima to veze obračaš temo. ti se raj izjasn al pa pojsn ta misteri .. kk to da že po tolkmu cajtu nis udaru po miz dvignu guzico in reku zdj bom pa jst naredu red. dost mam tega. nek bom naredu in spremenu ta svet. čist simpl vprašanje. kukr je 1+1 =
odgovor. bot deca. zakuga po vsem tem cajtu nis nč naredu? narod te čaka.
cain, 13.09.2021 ob 23:36
jao model spet bluziš nna kubik. kuga ima to veze obračaš temo. ti se raj izjasn al pa pojsn ta misteri .. kk to da že po tolkmu cajtu nis udaru po miz dvignu guzico in reku zdj bom pa jst naredu red. dost mam tega. nek bom naredu in spremenu ta svet. čist simpl vprašanje. kukr je 1+1 =
odgovor. bot deca. zakuga po vsem tem cajtu nis nč naredu? narod te čaka.
Pravi učitelj ne sledi učencem ampak učenci sledijo njemu.
Pravi učitelj ne išče učencev ampak oni ga poiščejo.
Če nisi iskal pravega učitelja in mu nisi sledil, potem ne veš, kaj ta je počel, storil in učil.
Na slepo nekaj zatrjevati ob tem pa ne poznati resnice je ugibanje. Ugibanje za točno sodbo pa zagotovo ni pravi temelj.
Darwin733, 13.09.2021 ob 23:43
Pravi učitelj ne sledi učencem ampak učenci sledijo njemu.
Pravi učitelj ne išče učencev ampak oni ga poiščejo.
Če nisi iskal pravega učitelja in mu nisi sledil, potem ne veš, kaj ta je počel, storil in učil.
Na slepo nekaj zatrjevati ob tem pa ne poznati resnice je ugibanje. Ugibanje za točno sodbo pa zagotovo ni pravi temelj.
kkšno razočaranja. totaln lažn prerok. jao darwine. jz sm pa mislu da boš naš plamenonosec. si pa le še en blefer več k bi laptal naradu neb pa nč za nov dan. 🙁
cain, 13.09.2021 ob 23:46
kkšno razočaranja. totaln lažn prerok. jao darwine. jz sm pa mislu da boš naš plamenonosec. si pa le še en blefer več k bi laptal naradu neb pa nč za nov dan. 🙁
Nisem ti ata nisem ti mama.
Ko se sprašuješ in povzdiguješ nad dela drugega in jih ne priznaš, na svoja se ozri in na njih se opri.
Darwin733, 13.09.2021 ob 23:51
Nisem ti ata nisem ti mama.
Ko se sprašuješ in povzdiguješ nad dela drugega in jih ne priznaš, na svoja se ozri in na njih se opri.
pa čak mal. ti ves cajt goreče po forumih dežuraš. pa normalno da se pol vprašam kk to da pa nč ne spravš pol skupej. vs ta pravičniški žmoht k odkriva nepravice. ja zakuga pa pol nč nisi naredu? ja za kj? k si le lažn prerok.
cain, 13.09.2021 ob 23:56
pa čak mal. ti ves cajt goreče po forumih dežuraš. pa normalno da se pol vprašam kk to da pa nč ne spravš pol skupej. vs ta pravičniški žmoht k odkriva nepravice. ja zakuga pa pol nč nisi naredu? ja za kj? k si le lažn prerok.
Ti pišeš, da sem prerok.
Če sem jaz prerok kako potem veš, da nisem pravi?
Če pa sebe imaš za preroka, od kod potem od mene zahtevaš , da prav bi vodil in bil preroški?
koj b, 13.09.2021 ob 18:43
nissem, 13.09.2021 ob 13:31
Nisem in ne bom. Možine itak ne prenesem, vedno eno in isto nabija, Krek je pa itak butalec na kvadra. Kdo ga sploh jemlje resno?!
Krek je ata za vse anticepilce, človek je razgledan, ima argumente, strokovnjak na svojem področju. Sicer pa, če mu ne verjamete pa ko boste naslednjič anticepilci zboleli idite k avtomehaniku se zdravit.
čuj te ti – jaz te ateja mam, nea rabim nekega “ata” Kreka.
Ne more se nekdo oklicat za “očeta naroda” v času tega virusa. Ja, on je bil oče odvisnikom od drog, ni pa oče naroda za poslušat v času epidemije!
Vprašanje iz risanke. Smekci. Ata “Smrk”; a je še daleč? Kako jih je farbal- Neeeeee, ni več daleč. Pa so še tri ure hodili.
Po mojem, 14.09.2021 ob 00:26
Ko ti človek, za katerega veš, da ni zdrav, še preden odpre usta, pridiga o zdravju, veš, koliko je ura. Če bi mi taka masa rekla, da se je zdravo gibati po svežem zraku, ne bi bila več prepričana o tem. O voditelju oddaje pa sploh ni vredno izgubljati besed.
Torej, če bi ti bolehna in onemogla babica na smrtni postelji dejala, da živi polno življenje in se veseli, uživaj svežega zraka, svežega sadja itd., bi ti po njenem telesu in stanju sklepala, da te zavaja?
——————-
Nisem vam to napisal, zato, da bi zagovarjal Kreka, daleč od tega. Napisal sem vam, da se vi zaveste na čem trohlem in nevzdržnem vaše misli slonijo.
Tinche, 13.09.2021 ob 12:58
Krek je izredno intelegenten clovek. Veliko je v lajfu dosegel in prav je povedal. Verjetno se ne bo spuscal v strokovno debato z nekom, ki ima poklicno solo, ali se te ne.
Kako da, se ne bo spuščal?
Delal je z odvisniki.
Kaj je sedaj drugače.?
Forum je zaprt za komentiranje.