Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Je kdo dobil potrdilo pri zdravniku, da se ne sme cepit

Je kdo dobil potrdilo pri zdravniku, da se ne sme cepit

Odgovor na objavo uporabnika
Razočarana699, 17.09.2021 ob 09:30

zdravniki445, 17.09.2021 ob 09:20

Tisti, ki se vam odsvetuje cepljenje zaradi zdravstvenih razlogov (npr.alergije z anafilaksijo), a je dobil kateri potrdilo pri zdravniku?

Pozna kdo za kakšnega zdravnika z vestjo, ki upošteva pacientovo zdravstveno stanje in ga glede na riziko zdravstvenega stanja ne prepričuje v cepljenje?. Hvala

Spet se bo našlo 100 ljudi, ki bi radi informacije o tem, kako preko vez do potrdila zdravnika, samo za to, da se ne rabijo cepiti.

Jaz imam avtoimunsko bolezen od rojstva, gensko prirojeno. Telo ne proizvaja encimov, potrebnih za dober odziv ob stresnih dogodkih, boleznih. Običajno sem bolna 5, 6x na zimo.

In veš kaj je najbolj žalostno? Da sem se kljub temu cepila v prvem valu, ob posvetu z zdravnikom. Ker sem upala, da se bodo tudi drugi ljudje, in bomo tako en drugega solidarno na nek način zavarovali. Da bomo dosegli potrebno stopnjo precepljenosti. Še zmeraj živim in diham, medtem ko vsi drugi vpijejo oh kaj in kako se jim lahko zgodi, če se cepijo in iščejo 100 in en razlog, da bi se izmaknili. Ljudje, ki nimajo nobenih indicov, da bi lahko sploh bili rizični. Ti bi se morali cepiti najprej, da zavarujejo ostale ogrožene, a situacija je prej obratna.

Slabo mi je, ko to gledam. Še bolj pa ko se bo zdaj naenkrat našlo tisoče “na smrt bolanih”, ki imajo “priporočilo za necepljenje”

Svetujem ti, da si greš testirat protitelesa in upaj, da jih imaš.

Prijatelj se je tudi cepil takoj, ko je bilo mogoče, jemlje zdravila za svojo bolezen in šok – sploh ni odreagiral na cepivo, protiteles sploh nima. Test je ponavljal 3x, rezultat zmeraj 0.

Pa še kar nekaj težav je imel po cepljenju in jih še ima.

Torej, zaradi cepljenja ima same težave, koristi pa nobene.

Res, super je biti poskusna podgana.

Razočarana699, 17.09.2021 ob 10:17

Nikoli se ne bom cepila, 17.09.2021 ob 10:02

Si imela srečo, da nisi imela stranskih učinkov zaradi cepiva. Naša sorodnica ni imela te sreče, kljub temu da še ni imela 40 let in ni imela nobenih drugih bolezni. Dobila strdek in ni je več. Nikoli se ne ve kako bo telo odreagiralo na cepivo. To je ruska roleta.

Se ne strinjam.

Cepivo je varno v velikih procentih, mislim da je smrtnost glede na število cepljenj po svetu 0.0020%.

To zame ni nikakršna ruska ruleta, ampak eni očitno rabite vsak izgovor, da odgovornost predate na druge.

Glede na ta nizek odstotek je prav smešno, kako vsak pozna “od znanca babico, sestro, nekoga v 12. kolenu”, ki je prav zaradi cepiva nenadoma umrl.

To se tudi jaz sprašujem. Večina ljudi, ki jih poznam so cepljeni, prav tako večina njihovih družinskih članov in sodelavcev. Nobenega ne poznam, ki bi imel resne težave. Tukaj pa ljudje poznajo kup tistih z resnimi težavami in celo take, ki so zaradi cepljenja umrli, čeprav je statistika jasna.

Kdo bi to razumel …

Nikjer v sloveniji ne boste dobili potrdila, da se ne smete cepit iz zdr razlogov. Razlog je preprost, vsi zdravniki imajo stroga navodila, da teh potrdil ne smejo izdajati. Njihov stavek je vedno enak. Ne glede na to katero bolezen imaš, vstavi poljubno, je stavek sledeč, za nevrološke bolnike, poljubno vstavi katero bolezen hočeš, SE ŠE POSEBNO PRIPOROČA CEPLJENJE. POTDRILA VAM NE MOREM IZDATI. Osebni zdravnik je celo dejal, da nas bo prislil v cepljenje, pa če kdo verjame naj, drugače me boli kuracza vas. Dermatolog, ZA BOLNIKE S PSORIAZO SE ŠE POSEBEJ PRIPOROČA CEPLJENJE in tako dalje v nedogled. Kako boš ugovarjal, s kom in komu, saj so vsi med sabo povezani , neodvisnih zdravnikov ni in en drugega krijejo. Garantiram vam, da noben ne bo dobil potrdila .

takole je, 17.09.2021 ob 10:41

To se tudi jaz sprašujem. Večina ljudi, ki jih poznam so cepljeni, prav tako večina njihovih družinskih članov in sodelavcev. Nobenega ne poznam, ki bi imel resne težave. Tukaj pa ljudje poznajo kup tistih z resnimi težavami in celo take, ki so zaradi cepljenja umrli, čeprav je statistika jasna.

Kdo bi to razumel …

tudi jaz ne poznam nobenega ki ima kovid po tv pa veds čas govorijo da jih je na stotisoče

le kdo bi to razumel

a si nora tv, 17.09.2021 ob 11:03

tudi jaz ne poznam nobenega ki ima kovid po tv pa veds čas govorijo da jih je na stotisoče

le kdo bi to razumel

Se pridruzujem tistim, ki poznz ogromno cepljenih, brez dolgorocnih tezav.

Poznam pa nekaj 50letnikov, ki so bili v bolnisnici na kisiku. Poznam nekoga, ki je sedaj in mu vsak dan posiljam pozitivne misli. Sem prepricana, da bi se cepil, ce bi to vedel..

No, teh poznam jaz kar nekaj. Večina si ne želi še enkrat čez to, pa čeprav niso bili v bolnici.

Ne vem od kod ti podatek o smrtnosti po cepljenju, saj uradnih podatkov o tem ni. 90% primerov je namreč še v fazi preverjanja ali so smrti v vzročni zvezi s cepljenjem, enako je z drugimi stranskimi učinki. Znani bodo šele, ko bo minilo nekaj časa in se bo videlo, če se kakšno zdravstveno stanje pojavlja v večji meri kot je bilo prej večletno pivprecje. Pa še takrat ne bo jasno, ali gre za posledice cepiva ali covida (glede na to, da ga bomo dobili vsi, cepljeni in necepljeni).

Razočarana699 pravi ob 10:17h:

Cepivo je varno v velikih procentih, mislim da je smrtnost glede na število cepljenj po svetu 0.0020%.

Baje celo v 0,002000000%

kaksna solidarnost?, 17.09.2021 ob 10:24

Kaksna solidarnost je to, da ti cepljena lahko zbolis in trosis virus okoli vsem, cepljenim in necepljenim, od katerih lahko kdo resno zboli, tudi ce je cepljen!

Daj mi to razlozi!

tukaj gre za čisto “stigmatizacijo”, javno označevanje izpostavljanje necepljenih, poleg že tako stiskanja v kot -samo še počakajmo, da pa res uvedejo še to, da bodo necepljni morali imeti FFP2 maske. Pa Avstrija kot zgled gor ali dol – vse jim prav pride v tem trenutku. A niso mogli Židj nositi na rokavu določeno označbo sicer md ww2?

Nisem sicr nasprortnik cepljenj, redno cepljena osba po programu otr. nalezljivih + še ostala cepljenja; sem oseba nagnjena k anafilaktičnemu šoku zaradi določene alergije ( pa ne na živila ali pike živali). Imam tudi adreenalin v injektorju vedno na voljo . dodato še 3 AI bolezni, zdravljene z imunosupresivi, da se zagotavlja remisija. v primru cepljenja s tem cepivom se mi lahko poruši vse. Aha, pa še oseba po možganski kapi, v 40ih. Dovolj upravičnih razlogov zaenkrat, dokler je cepivo še v testni fazi in tudi zdravilo, ki ga prejemam ( imunomodelirajače), znižuje učikovitost tega cepiva ( interakcija) – ta študija je tudi še v teku do aprila 2022. Spremljam uradno na spletu, ameriška zdr. vladna stran. Pa si tega ne lepim na čelo in ne maham s tem naokrog.

niti pod razno, 17.09.2021 ob 10:20

dkoa, 17.09.2021 ob 10:03

Enkrat sem imela hudo anafilaktično reakcijo na zdravilo in to na tako, kjer je zelo malo reakcij, v bistvu je šlo za las..Upam, da dobim potrdilo.

Nope.  Alergija na določena zdravila ne pomenijo tveganja za cepljenje, ker ni nobene povezave med cepivom in zdravili.  V cepivu NI nobenega zdravila.

Veliko ljudi ima alergijo na določene antibiotike, pa to ne vpliva na cepljenje.

lahko gre za sestavino v zdravilu, poleg tega so osebe,ki so že doživele anafilaksijo seveda bolj rizične, nagnjene k temu, reagirajo preobčutljivo oziroma  atopično.

Ampak seveda je spet odvisno od posameznega zdravnika in koliko upošteva navodila ali razmišlja s svojo glavo. Phizer je decembra 2020 in januarja 2021 izrecno odsvetoval cepljenja večini alergikom, čez par mesecev so že bila druga navodila, da se lahko cepijo tudi ljudje, ki so doživeli anafilatični šok..Zakaj le??

ne maham s tem naokrog, 17.09.2021 ob 11:27

tukaj gre za čisto “stigmatizacijo”, javno označevanje izpostavljanje necepljenih, poleg že tako stiskanja v kot -samo še počakajmo, da pa res uvedejo še to, da bodo necepljni morali imeti FFP2 maske. Pa Avstrija kot zgled gor ali dol – vse jim prav pride v tem trenutku. A niso mogli Židj nositi na rokavu določeno označbo sicer md ww2?

Nisem sicr nasprortnik cepljenj, redno cepljena osba po programu otr. nalezljivih + še ostala cepljenja; sem oseba nagnjena k anafilaktičnemu šoku zaradi določene alergije ( pa ne na živila ali pike živali). Imam tudi adreenalin v injektorju vedno na voljo . dodato še 3 AI bolezni, zdravljene z imunosupresivi, da se zagotavlja remisija. v primru cepljenja s tem cepivom se mi lahko poruši vse. Aha, pa še oseba po možganski kapi, v 40ih. Dovolj upravičnih razlogov zaenkrat, dokler je cepivo še v testni fazi in tudi zdravilo, ki ga prejemam ( imunomodelirajače), znižuje učikovitost tega cepiva ( interakcija) – ta študija je tudi še v teku do aprila 2022. Spremljam uradno na spletu, ameriška zdr. vladna stran. Pa si tega ne lepim na čelo in ne maham s tem naokrog.

Imunosupresivi + cepivo = ni odziva.

Pri taki kombinaciji cepivo ne deluje.

Ruska roleta…in potem se zgražate, ko vas imajo drugi za ne ravo ta brihtne. Hm.

kakor kaže, 17.09.2021 ob 11:39

Imunosupresivi + cepivo = ni odziva.

Pri taki kombinaciji cepivo ne deluje.

Torej se komot cepi, pa ne bo efekta. Imela pa bo potrdilo.

imas tud low iq

se pravi, 17.09.2021 ob 12:48

Torej se komot cepi, pa ne bo efekta. Imela pa bo potrdilo.

Ja, prijatelj potrdilo ima, stranske učinke (visok pritisk) tudi, pa ga prej ni imel, ogrožen je pa ravno toliko kot če se ne bi cepil.

Šnelca_783, 17.09.2021 ob 09:59

Nisem dobila, pa ceprav sem imela v preteklosti tezave z alergijami in skoraj anafilkticnimi soki.

Moj oce tudi ne, ceprav bi ga cepivo v otrostvo, kasneje skoraj pobralo. Ta je klical strok.direktorico in mu je rekla da ne bodo zdravniki pri nas to izdajali. Saj je cepljenje prostovoljno.?

Slepi sama sebe s takimi izjavami.

Mislim da ste bolj primer za psihijatra vaša familja

sep ul tura, 17.09.2021 ob 13:03

Mislim da ste bolj primer za psihijatra vaša familja

a ti si una iz celja ki misli da je subkultura in je huda duševna bolnica

Kako ste lahko nekateri takšni totalni debili ?

Cepilo si se menda zato, ker si upalo, da se bodo tudi drugi. Zakaj nekateri upate, da smo vsi debili, če ste sami debili ?

Kaj te briga drugi in kako bo drugi poskrbel zase in za svoje zdravje ?

Pocepite se že, pa nehajte terorizirati druge in podpirati zločin in fašizem.

Namenjeno razočarani.

Saj zato pa je zapisano. Ker to že vem iz spremljanih ameriških raziskav od aprila 2021 naprej, za točno določeno to zdravilo/učinkovino, kombinirano s Covid cepivi pri uporabnikih.

avtorica se pravi:

viš, ko pojma nimaš, tako kot nekatera določne še naša stroka:

jemlješ določen imunosušresant, ker je tudi tvoj imununski sistem

Zdaj pa mRNA in vektorsko to cepivo ziritira imunski sistem, ki se že po naravi tako bruno odzove na določene druge AI bolezni – zato moraš jemati imunosupresiv.

In ja, izniči učinek cepiva, protiteles nikakor nimaš, jih ne ustvarjaš – dobiš pa komot stranske učinke,ki so prepoznani pri teh cepivih (motnje strjevanja krvi napirmer – imam tudi to sicer še diagnosticirano ) Tvegat pa še sd temi cepivi  ne grem – oprosti – sem že preveč prestala zadnjih 20 let iz razloga tistega, za kar moram jemat imunosupresivno zdravilo, pa sem v 4oih…. Ima prednost v mojem primeru zdravilo za zaviranje burnega delovanja mojega imunskega sistema, pred tem cepivom, ki pa ima določene druge stranske učinke, ki delujejo in ostanejo, kljub neustvarjanju primarne funkcije – protitelese in posledično zaščite organizma.  IN ja, zadnjih 7 let nobenih viroz, bolezni, prehladov – ker je moj imunski tako preprogramiran -Zakaj ga sedaj vznemirjati, mu povzročati dodatno škodo?Tako da, hvala vseeno za tovj trud.

robi567, 17.09.2021 ob 13:40

Namenjeno razočarani.

Najprej se nauči nagovarjati druge v prvi osebi. Ti in darwin sta dva velika kretena, ki sta najprej za pocepit, potem pa takoj za na avtobus v Polje.

Cepila sem se v prvi fazi zaradi lastnega zdravja. Vem da ta koncept težko razumeš. Ne želim si hudega poteka bolezni. Pa tudi zato, ker sem v zdravstvenih vodah in sem se na faksu veliko učila o imunosti, zdravju in razumem kako deluje koncept precepljenosti. Vi bi samo egoizem furali, če ti do nečesa je, če ti paše. Kaj pa javno varstvo? Javno dobro? Javno zdravje?  A ti razumeš da s tem, ko si del družbe, da niso samo bonitete, so tudi odgovornosti? Z razlogom ste antivaxerji ena izmed top10 groženj globalnemu zdravju.

Pa pojdi živet nekam v šumo med opičjake. Zaradi idiotov kot si ti, bomo kmalu dobili nazaj tudi vse druge bolezni, ki smo jih z medicinskimi dosežki v preteklosti izkoreninili – ampak ja, zdaj je tvoje telo, telo tvojega sončka, tvoje zdravje, vsak po svoje vleče. Ob incidenci smrtnosti manjši, kot zaradi uporabe avtomobilskega pasu. Pa si tega vseeno privežeš, čeprav veš, da lahko v redkih okoliščinah prav zaradi njega umreš.

A si predstavljaš, da se bi se folk tako upiral cepivom v preteklosti, proti črnim kozam, tuberkulozi, mumpsu itd? Z zgodovine se nikoli ne naučimo ničesar – ne glede vojn, ne glede drugih pomembnih dogodkov. Bodo spet med nami morali začeti hoditi tudi ljudje z boleznimi, ki smo jih že davno izkoreninili – ker bognedaj, nekdo želi “posegati” v tvoje telo.

To je moj zadnji post na tvojo provokacijo – z idiotom kot si ti zapravljam čas, kot da govorim steni.

Razočarana699, 17.09.2021 ob 14:42

Najprej se nauči nagovarjati druge v prvi osebi. Ti in darwin sta dva velika kretena, ki sta najprej za pocepit, potem pa takoj za na avtobus v Polje.

Cepila sem se v prvi fazi zaradi lastnega zdravja. Vem da ta koncept težko razumeš. Ne želim si hudega poteka bolezni. Pa tudi zato, ker sem v zdravstvenih vodah in sem se na faksu veliko učila o imunosti, zdravju in razumem kako deluje koncept precepljenosti. Vi bi samo egoizem furali, če ti do nečesa je, če ti paše. Kaj pa javno varstvo? Javno dobro? Javno zdravje?  A ti razumeš da s tem, ko si del družbe, da niso samo bonitete, so tudi odgovornosti? Z razlogom ste antivaxerji ena izmed top10 groženj globalnemu zdravju.

Pa pojdi živet nekam v šumo med opičjake. Zaradi idiotov kot si ti, bomo kmalu dobili nazaj tudi vse druge bolezni, ki smo jih z medicinskimi dosežki v preteklosti izkoreninili – ampak ja, zdaj je tvoje telo, telo tvojega sončka, tvoje zdravje, vsak po svoje vleče. Ob incidenci smrtnosti manjši, kot zaradi uporabe avtomobilskega pasu. Pa si tega vseeno privežeš, čeprav veš, da lahko v redkih okoliščinah prav zaradi njega umreš.

A si predstavljaš, da se bi se folk tako upiral cepivom v preteklosti, proti črnim kozam, tuberkulozi, mumpsu itd? Z zgodovine se nikoli ne naučimo ničesar – ne glede vojn, ne glede drugih pomembnih dogodkov. Bodo spet med nami morali začeti hoditi tudi ljudje z boleznimi, ki smo jih že davno izkoreninili – ker bognedaj, nekdo želi “posegati” v tvoje telo.

To je moj zadnji post na tvojo provokacijo – z idiotom kot si ti zapravljam čas, kot da govorim steni.

Mumps sem prebolela, pa še marsikatero drugo otroško bolezen, proti kateri se zdaj cepi.

Je pa res, da je za moške (ne za fantke!) mumps lahko nevaren zaradi posledične morebitne neplodnosti.

Rakavi bolniki, preberite.

https://www.reuters.com/article/us-health-coronavirus-science-idUSKBN28J2ZP

1. RNA cepiva (ki nosi ukaz za proizvodnjo spike proteina) prestreže rakave celice z neznanimi učinki (začenjajo se kazati, glej tuje študije).

2. Cepivo ovira delovanje proteina P53, ki “ubija” nastajajoče tumorje.

Jaz ne poznam nikogar, ki bi se pelcoval. Ali mi pa lazejo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close