Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice je kdo bil v tem hotelu v Poreču

je kdo bil v tem hotelu v Poreču

Je kdo že bil v hotelu Laguna Istra v Poreču, Zelena laguna? Preden rezerviramo, bi rada kakšno vaše mnenje, če ste slučajno bili v njem. Hvala.

Bila sem v Laguna Mediteran, ta je verjetno drug? Tudi Poreč.

Ne, je skoz prazen! Nihče ni bil! Le zakaj je potem še vedno odprt? Gotovo samo zate! Gos neumna!

Ne, je skoz prazen! Nihče ni bil! Le zakaj je potem še vedno odprt? Gotovo samo zate! Gos neumna![/quote]
Kaj je pa tebi tako hudega? Sem čisto lepo vprašala za mnenje o tem hotelu, pa takole napadaš. Aja, oprosti, ker sem spregledala, kdo si. Si se v zadnjih dveh besedah podpisala. Pa lep dan še naprej ti želim.

Ne, je skoz prazen! Nihče ni bil! Le zakaj je potem še vedno odprt? Gotovo samo zate! Gos neumna![/quote]
Kaj je pa tebi tako hudega? Sem čisto lepo vprašala za mnenje o tem hotelu, pa takole napadaš. Aja, oprosti, ker sem spregledala, kdo si. Si se v zadnjih dveh besedah podpisala. Pa lep dan še naprej ti želim.[/quote]

Eni so res nesramni. Mogoče niso razumeli tvojega vprašanja ?!

Hotel poznam le od zunaj. Deluje dokaj dobro urejen, glede na to, da ima le 3*, ne moreš pričakovati kaj ekskluzivnega. Mogoče se ti bo oglasil kdo, ki je tam že bil.

Kaj je pa tebi tako hudega? Sem čisto lepo vprašala za mnenje o tem hotelu, pa takole napadaš. Aja, oprosti, ker sem spregledala, kdo si. Si se v zadnjih dveh besedah podpisala. Pa lep dan še naprej ti želim.[/quote]
Na bookingu je 291 mnenj o tem hotelu. Se opravičujem, niso gos neumna, si nepismena kura !

Na bookingu je 291 mnenj o tem hotelu. Se opravičujem, niso gos neumna, si nepismena kura ![/quote]

Si prepričana, da znaš brati. Hotel je razprodan, ima oceno 8,1 od 10.

Poleg tistih 291 z bookinga jih je bilo tam še 96 s tripadvisorja.
https://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g303829-d313322-Reviews-Laguna_Istra_Hotel-Porec_Istria.html
Pa najbrž jih nekaj najdeš še na holidaycheck in mogoče še kje.
A eni res ne znate sami poiskat kakšnih informacij na spletu? Ali se vam ne da …

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close