Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Je katera OŠ že javila staršem kako in kaj s 1. septembrom?

Je katera OŠ že javila staršem kako in kaj s 1. septembrom?

Naša nič.

Nobena?

Na spletni strani naše šole je objavljen samo takšen prijazen nagovor ob začetku šole. Šole še čakajo navodila, tako da pred petkom verjetno ne bo nič objavljeno.

Ne. Ni še nič. Tudi urnikov še ni, ampak glede na pretekle izkušnje so bile objave kakih 5 dni prej. Tako da računam da bo do petka.

Kar se tiče korona ukrepov šole še ne vejo, na ministrstvu še manj. Vsi čakajo JJ in Kreka da bosta imela kakšen butast preblisk, ki ga bosta sporočila v torek zvečer in bo začel veljati v sredo.

Se pa že nekaj časa govori da gre zadnja triada in srednješolci z 20.9. na daljavo. Glede na današnjo propagando res upam da bodo do takrat še v šoli.

imamo prvčka, ne vem niti v kateri razred gre, katero učiteljico ima… nič. Samo seznam za nabavo smo dobili enkrat poleti, od takrat nobenega glasu.

Odgovor na objavo uporabnika
ormi, 24.08.2021 ob 17:51

imamo prvčka, ne vem niti v kateri razred gre, katero učiteljico ima… nič. Samo seznam za nabavo smo dobili enkrat poleti, od takrat nobenega glasu.

Tudi mi enako, s tem da pri prvem otroku je bilo enako in vemo da imajo enak sistem. Bolj me skrbi kaj bo a prvim septembrom, pogoji za roditeljski itd. Se pa meni kot prebolevniku iztece 31.8….in kje se bom testirala pravocasno, ce bo to potrebno. Sem v sluzbi ne luftam in ne bluzim.

Odvisnoje, 24.08.2021 ob 17:57

Tudi mi enako, s tem da pri prvem otroku je bilo enako in vemo da imajo enak sistem. Bolj me skrbi kaj bo a prvim septembrom, pogoji za roditeljski itd. Se pa meni kot prebolevniku iztece 31.8….in kje se bom testirala pravocasno, ce bo to potrebno. Sem v sluzbi ne luftam in ne bluzim.

Roditeljski bodo na daljavo, otroka bo treba oddati pred vrati, tako da starši ne bomo nič hodili v šolo.

Torej vse tako kot od marca 2020.

Sem bila prehitra na šoli so objavili dopis Kustečeve in Poklukarja da naj otroke nad 12 let cepimo.

Očitno so to vsa priporočila ki jih imajo.

Kako pa je s testiranjem? Se morajo otroci v torek testirati?

Mi smo dobili, da starši ne smejo v šolo, otroci pa morajo imet maske. Pa letos bodo v dveh skupinah na prvi dan. Ena zjutraj, ena pred opoldnevom.

Neprijavljena, 24.08.2021 ob 19:14

Sem bila prehitra na šoli so objavili dopis Kustečeve in Poklukarja da naj otroke nad 12 let cepimo.

Očitno so to vsa priporočila ki jih imajo.

To ni priporočilo, to je fašistična propaganda.

Priporočil seveda ni, ker je vse skupaj blef, ki nima veze z virusom.

Pri nas so rekli, da bodo ta teden poslali navodila,..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close