Je kakšen CB-jaš tu gor?
Ti tud? Ja, z vaših koncev jih je bilo kar nekaj. Skipov se ne spomnim več. Aja, v vaših koncih je bila OLI. Super ženska. Nekaj je zbolela, pa nismo imeli več stika z njo. Si bila dejavna na postaji? Kak skip si imela? Ja, nisem poslala osmičk – Y-ke so jih dajale Y-lonom in obratno. Ženska ženski bi bilo pa že mal čudno, hahaha.
A, to je bilo pa pri radioamaterjih. Tam sem pa včasih “švignila” na sinov vokič. Ga moram vprašat, če ga še ima, je bilo fino prisluškovat policajem, gasilcem, reševalcem,… Pa fajn je bilo, ko smo šli na Veliko planino, Medvednjak, Tri kralje,… delat zveze. Samo 6,7 društev še obstaja v Sloveniji, s katerimi še imamo kontakt, pa z dvema iz Hrvaške. Drogi so šli vsi “na kant”.
Ne, na cb postajo sm dx-ala na FM, sem mela škote, norvežane, angleže, tolkle na hitr iz glave,pa pol sm dobila dxl kartice, sam je od tega že veš kolk okol dvajset let, hehe. tud našga kluba po moje ni večm ja une zveze se pa spmnim, ko smo delal, tko iz velike planine, kdo je bil že drgač gor v domžalskem al jarškem domu, en cebejaš. zdaj gre vse bolj prek kompa pol.
Ja,ja,bili so dobri cajti,ko smo klepetali cele noči na postajah.Žal šlo je to iz mode.
Moj skip je bil LARFA.Bilo nas je veliko iz Štajerskega konca.Koliko jih še deluje,nimam pojma.Tudi jaz sem bil na feštah pri Treh kraljih,Desterniku,Poljčanah,Pragerskem in še kje in prav fino je bilo.To so bili pravi zabavljači.
Forum je zaprt za komentiranje.