Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › JE HUJŠI DELTA ALI OMIKRON

JE HUJŠI DELTA ALI OMIKRON

……sev? Je kdo prebolel oba? Hvala za odgovor. Lp

Najhujša je človeška  pamet.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno, 11.01.2022 ob 09:55

Najhujša je človeška  pamet.

Huje še če sploh nimaš pameti kot ti.

Bi prosil za odgovore tistih, ki so zboleli za delto in omikronom, ostali prosim ne odgovarjajte.

KdoVe, 11.01.2022 ob 09:58

Bi prosil za odgovore tistih, ki so zboleli za delto in omikronom, ostali prosim ne odgovarjajte.

Se opravičujem. Lp

Jaz sicer nisem prebolel ampak je definitivno hujša delta. Prijatelj ravno preboleva omikron pa mu nič ni. Niti glavobola. (Je pa cepljen). Pa tudi tisti ki nisto cepljeni kolko vem lažje prebolijo omikron. Samo na to se ne zanašaj. Lani sem pa imel soseda z delto pa se je komaj kaj izvlekel (Ni bil cepljen)

Anonimno 9108, 11.01.2022 ob 10:04

Jaz sicer nisem prebolel ampak je definitivno hujša delta. Prijatelj ravno preboleva omikron pa mu nič ni. Niti glavobola. (Je pa cepljen). Pa tudi tisti ki nisto cepljeni kolko vem lažje prebolijo omikron. Samo na to se ne zanašaj. Lani sem pa imel soseda z delto pa se je komaj kaj izvlekel (Ni bil cepljen)

Pa zanima me za necepljene, sem pozabil dodat.

Hvala za odg.

Sestra (61 let),  necepljena, zbolela za omikronom, simptomi lažji prehlad, en dan vročina, malo grlo bolelo, čez teden dni brez problemov.

Znanka jo je imela. 3 dni 39vročine, potem še en teden nekaj podobnega virozi. Omikron je bolj kihanje, smrkanje.

Kako veste kaj ste imeli?

Pa kaj nič ne spremljaš kaj se dogaja po svetu? Okužb je parkrat več, hospitalizacije in smrti pa ostajajo na enakem nivoju… Omikron povzroča prehlad, delta pa ti je lahko pljuča zapacala.

Pajki, 11.01.2022 ob 10:17

Kako veste kaj ste imeli?

To tudi mene zanima. Pri rezultatu piše samo pozitiven, nič ali gre za omikron, delto…

Tukaj gre očitno za delto??

https://www.24ur.com/novice/korona/vse-vec-okuzb-v-dalmaciji-v-nekem-trenutku-nam-je-zmanjkalo-prostih-respiratorjev.html

Debili še vedno nasedate tem izmišljenim sevom. Zdravniška golazen naj raje začne opravljati svoje delo ter ljudi zdraviti kot se spodobi.

Nahujše je zaupati plenilcem, morilcem, masonom, globalistom, in vsem, ki imajo kakršnekoli povezave z navedenimi.Najhujše je ne ločiti dobro, in zlo, oziroma se popoplnoma podrediti, in prodati, oziroma služiti  sotoni, monstrumom, in antikristom. Za zdravje gre, samo ni mi jasno,  ali gre za moje, sosedovo, nacionalno, ali planetarno zdravje? Mislim, da nič od navedenega, gre se za pohlep, depopulacijo,represijo, nadzor, omejevanje…….

Necepljena, stara 42, malo smrkanja 3 dni  pri omikronu in to je to..

Lahko nekdo pove, kdo vam je povedal kateri sev imate?

Ker drugače se sekvencira samo 10% do 20% pozitivnih vzorcev, pa še takrat dvomim da dejansko sporočijo pacientu.

Malo nakadate po moje.

Anonimno 9771, 11.01.2022 ob 11:21

Lahko nekdo pove, kdo vam je povedal kateri sev imate?

Ker drugače se sekvencira samo 10% do 20% pozitivnih vzorcev, pa še takrat dvomim da dejansko sporočijo pacientu.

Malo nakadate po moje.

Kolko vem, dobiš pozneje tudi informacijo za kateri sev gre ampak samo tisti ki gredo na PCR test. Ker na sekvenciranje gredo samo PCR pozitivni testi.

točno tako

Točno tako, oni pri testu zaznajo, da si pozitiven, vendar ne morejo vedeti, ali gre za delto, omikron, lambdo, flurono…. Testi so še vedno isti,kot na začetku te burleske, tragikomedije, oziroma najrealnejše plandemije.

PCR test je bil v ZDA ukinjen 31.12.2021.

Razlog:

prevec lazno pozitivnih.  Sedaj pa pamet v roke….

Ljudje… berite cajtenge…

Plavi, 11.01.2022 ob 11:32

Točno tako, oni pri testu zaznajo, da si pozitiven, vendar ne morejo vedeti, ali gre za delto, omikron, lambdo, flurono…. Testi so še vedno isti,kot na začetku te burleske, tragikomedije, oziroma najrealnejše plandemije.

Zato se pa uporabljajo sekvenatorji.

fakmi…, 11.01.2022 ob 11:34

PCR test je bil v ZDA ukinjen 31.12.2021.

Razlog:

prevec lazno pozitivnih.  Sedaj pa pamet v roke….

Ljudje… berite cajtenge…

Noben te ni radoveden tu. Idi rajši Darwinu rit lizat

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close