JE HUJŠI DELTA ALI OMIKRON
Jaz sicer nisem prebolel ampak je definitivno hujša delta. Prijatelj ravno preboleva omikron pa mu nič ni. Niti glavobola. (Je pa cepljen). Pa tudi tisti ki nisto cepljeni kolko vem lažje prebolijo omikron. Samo na to se ne zanašaj. Lani sem pa imel soseda z delto pa se je komaj kaj izvlekel (Ni bil cepljen)
Anonimno 9108, 11.01.2022 ob 10:04
Jaz sicer nisem prebolel ampak je definitivno hujša delta. Prijatelj ravno preboleva omikron pa mu nič ni. Niti glavobola. (Je pa cepljen). Pa tudi tisti ki nisto cepljeni kolko vem lažje prebolijo omikron. Samo na to se ne zanašaj. Lani sem pa imel soseda z delto pa se je komaj kaj izvlekel (Ni bil cepljen)
Pa zanima me za necepljene, sem pozabil dodat.
Hvala za odg.
Nahujše je zaupati plenilcem, morilcem, masonom, globalistom, in vsem, ki imajo kakršnekoli povezave z navedenimi.Najhujše je ne ločiti dobro, in zlo, oziroma se popoplnoma podrediti, in prodati, oziroma služiti sotoni, monstrumom, in antikristom. Za zdravje gre, samo ni mi jasno, ali gre za moje, sosedovo, nacionalno, ali planetarno zdravje? Mislim, da nič od navedenega, gre se za pohlep, depopulacijo,represijo, nadzor, omejevanje…….
Anonimno 9771, 11.01.2022 ob 11:21
Lahko nekdo pove, kdo vam je povedal kateri sev imate?
Ker drugače se sekvencira samo 10% do 20% pozitivnih vzorcev, pa še takrat dvomim da dejansko sporočijo pacientu.
Malo nakadate po moje.
Kolko vem, dobiš pozneje tudi informacijo za kateri sev gre ampak samo tisti ki gredo na PCR test. Ker na sekvenciranje gredo samo PCR pozitivni testi.
Plavi, 11.01.2022 ob 11:32
Točno tako, oni pri testu zaznajo, da si pozitiven, vendar ne morejo vedeti, ali gre za delto, omikron, lambdo, flurono…. Testi so še vedno isti,kot na začetku te burleske, tragikomedije, oziroma najrealnejše plandemije.
Zato se pa uporabljajo sekvenatorji.
Forum je zaprt za komentiranje.