Je hči od Tine Maze v resnici “fantek”?
fsi tako napadate onega bajsa judoista. resnico sem vam že povedal, vam ni dišala. posebej lezbačikam in lgbt luzerkam, levim fašitom in teoxičnim feminstkam , samskim mamicam.
resnica je ta, da vsa ktrener če želi, da ga varovanke ugobajo, jih mora fukat. ženska je zvesta,ubogljiva in pridna takrat ko mora investirat pičko ali in svoj denar. tako pač je. spet bodo fse luzerke tukaj norele, ampak tako je.
in v športu, je sploh tako. ker ne more bit uspešen trening opravljen, če varovanko fuka drugi. ker pol uboga drugega. zato fsak predrzen trener, kto je njen mož, uporabi to. moral bi takoj prekinit. ampak ni tega naredil. isto je pri izimbajevi. to da preživijo veliko časa skupi in da je trenr, trenr mora bit strog, da so velikokrat športnice v posameznih discipliniah al ezbike ali pa bolj možače, bolj lahke. seseveda to zgodi. ker se itak mora. ampak dobro. fora če že žlite je v tem ,da ima radai ncest. in da imajo na koroškem veliko incesta. kot na gorenjskem, in dolenjskem, kot v avstriji in nemčiji. tko pač je.
in njej je to pač sexy. tko je. samo povem dejstva. ona lahko govori kaj če,. ve se to. to je splošno znano med športniki.
tina maze ni preveč pametna niti preveč atletska niti nič. to ni preveč pametna ženska.
jaz ne vem, kaj fse ima ona doma. kaj ona dela iz otrok. nisem niti videl slike. vem pa zagotovo da ni čisto diht. to pa vem. in da bi mazetkova, res otroka indoktrinirala v lgbt woke sceno, to bi jaz kr verjel. to sesploh en bi čudil. to če bi me kdo vprašal, bi rekel, če je možno. za mazetkovo je možno zelo. ker ona res ni čist diht. pa nezaradi spolnih fantazij, ampak ker res ni preveč pametna. ta je res iq 50. tudi ne vem kaj se čutite, če je iz črne iz koroške. to je leglo incesta. saj če mi en verjamete, idite za 2 dni na koroško. če ste od drugje. ker če se od tam, vam bo tko normalno. ampak česte recimo iz lj. mb. recimo. in ifitep ogledat in bodite tam 2 dni. pa boste hitro videli o čem vam govorim. malo sep ogovarjate z ljudmi. boste hitro razumeli. ja, malo so počasni, malo čudni. in čerazumeš da z incestom se kri ne meša in da padeiq za 5 točk z fsako generacijo, pol vam bo hitro jasno. če bo sedaj kdo užaljen verjetno bo, ok. jaz vam povem tako kot je. mazetkova je kr pervrznica. kot večina športnic.
enaodta., 12.09.2025 ob 17:18
Na zadnji fotografiji je čisti fantek, sem šla preveriti, če sem zmotno mislila, da ima hči, pa vidim, da se ne motim. Potem pogledam nekaj ostalih fotografij- povsod fantek- pirat, modre majčke,…
Se strinjam.Na sliki zgleda kot fantek.Nič ni punčkasta.
Omg in tebi podobne primitivke.
Saj zato pa so vaše punčkice že v OŠ napol nage, zvečer kot cipice po ulicah s vpadljivim mekupom. Ker jih že v otroštvu na to pripravljate.
Bog ne daj obleči deklico v hlače in majico, oddenete jih v tista čipkasta krilca, vse se sveti od glave do nog,
Pa boh ne daj, da ta punčka pleza na drevo, saj bi ve primitivke padle v nezavest.
Pa še nekaj, ker vem, da to berejo tudi novinarji tračev. Prav tu na strani SČ se odpirajo oglasi od cajtngov, glejte kako je lepotica hči od te in te in pol vidiš sliko izzivalne mame, hči pa tri štiri leta isto postavljen kot mati.
Nehajte otroke zvezdnikov prikazovat kot wow seksi mama, wow tak tud otrok. Greste čez mejo dobrega okusa.
ddejj, 13.09.2025 ob 09:57
Kdor športno živi, ne more imeti plesiranih roza krilc in glavo polno čopkov, razen mogoče za posebne priložnosti, a tega ni vajen in mu niti ni všeč. Kdor preživlja prosti čas po šoping centrih in kafičih pa ja.
To je športna družina.
Jutranja rosa, 13.09.2025 ob 05:56
Omg in tebi podobne primitivke.
Saj zato pa so vaše punčkice že v OŠ napol nage, zvečer kot cipice po ulicah s vpadljivim mekupom. Ker jih že v otroštvu na to pripravljate.
Bog ne daj obleči deklico v hlače in majico, oddenete jih v tista čipkasta krilca, vse se sveti od glave do nog,
Pa boh ne daj, da ta punčka pleza na drevo, saj bi ve primitivke padle v nezavest.
Tud nasa ni nikol hotela bit punckasta..se zdaj kavbojke in trenirka….redko obleka ali krilo..in je zsto fant al kaj?
Forum je zaprt za komentiranje.