Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Je dopisovanje varanje?

Je dopisovanje varanje?

Ja je varanje,čustveno,kar je najbolj boleče.Saj si že sama pivedala,da ti je ob možu dolgčas,dolgčas je dolgocasnim ljudem in vsi taki počnejo neumnosti.

sva * ne sma. Za zacetk . Ce si za nekaj norega pa kup svojmi gram beuca pa mi nastau rit . Good luck have fun .

točno tako najprej dopisovanje potem se začne zamujati iz službe dobivanje nato pa ostaneš sam odide z njim

Odgovor na objavo uporabnika
Ker ena, 19.01.2022 ob 16:30

Lep pozdrav.

V zvezi sem že več kot 18let in vedno sem bila zvesta svojemu partnerju.Imava enega otroka ..

Spoznala sem enga tipa na zabavi na kateri smo bli mi kot družina.

Poiskala sem ga na FB, kontaktirala in začela sma si pisat.

Najprej sma si pisala precej navadne in nedolžne zadeve potem sem jaz hotela videti če bi bil on za kaj več…in seveda je takoj bil za…potem je to pisanje preraslo v bolj sočne teme.

Šlo je samo za pisanje…všeč mi je bila misel da sem nekomu všeč…

Zvedel je…popizdo…pravi da sem ga prevarala …meni se ne zdi to kot neka prevara…

Blo mi je zanimivo, tist občutek da si te nekdo se želim.. pogrešam nekaj razburljivega, norega, nekaj kar me bo prebudilo…zato sem si tud pisala.

Mislite da je to varanje al ne?

sej že pesem pravi:če je nekdo slab gospodar, rešuje ga dober vrtnar. Če bi bil tvoj mož popoln v postelji in kot oče in zakonec, nebi ti drugje iskala pa imela sexy pogovorov in nebi iskala pozornosti drugega moškega! Zame nedolžno dopisovanje NI prevara, če pa že pride do čikimiki, pol pač je bol kriv tisti prevarani partner ( za oba spola mislim) ko pa tisti ki vara. Da pojasnim tistim ki bote moj Quote spluvali : enostavna enačba je že od pamtiveka, moškega ženska obdrži ko mu redno polni želodec in prazni jajca, moški pa žensko obdrži, ko jo ma pred postelno gimnastiko za paconko, izven postelje pa ji da vedeti da je ženska ki jo obožujewU

zaenkrat se ni varanje je pa zelo zelo blizu.ce bi prisla skupaj bi bilo gotovo.tud moz ti verjetno ne bi vec zaupal.

Je varanje. Varanje ne pomeni le vtakniti penis v vagino, amapak se lahko zgodi tudi na drugih nivojih. Pomisli kako bi bilo tebi, ko bi odkrila da si piše seksi smsje z drugo žensko. Pa plus tega si ga ponižala do konca. Najbrž bost šla težko čez to.

to je varanje

Ja! To je 100% varanje. Vec kot ce bi prislo do sexa. Sex je le posledica predhodnega pisanja, govorjenja, srecanja. Te pa so posledica custvene navezanosti, razburljivosti in predvsem zelje. In vse to si ti imela. Ce bi prislo do sexa, bi vsaj pridobila spostovanje mene, sebe, loverja in konec koncev tudi moza. Tako si pa prevarala 3 osebe. Najprej moza, potem loverja in predvsem sebe. Lac naredila si 100% prevaro in pri tem verjetno niti orgazma nisi dozivela. Niti zacutila duso in telo ki si te zeli in vzdihuje. Prevara pa zato ni nic manjsa. Je pa izguba spostovanja.

Kaj je prevara? Definicaja, ki velja za vse ljudi se glasi: prevara je vse kar delas, pocnes in ves, da tvoj partner tega ne odobrava. Ves, da bi ga tvojo pocetje custveno prizadelo. Kljub temu gres v to in za bi zmanjsala njegovo custveno prizatedost in svojo vset, mu pac tega ne poves. Posbej ce se to nanasa na tretjo osebo. TO JE DEFINICIJA PREVARE.

In ce ze pride do nje, je tvoja odgovornost, da gres vsaj do konca in predvsem, da v njej noro uzivas. Drugace prevaras med drugim tudi sebe. Vrhunski moski kot jaz prevare pri kateri niti do sexa ni prislo ne oprostimo. Hkrati pa izgubimo se spostovanje do tebe. V ko ok ikor bi prislo do sexa, bi bilo nekoliko lazje. Vseeno pa ne bi oprostili in bi letela iz nasega zivljenja. Drugace pa je ce moski to naredi. Moski ne varajo. Oni so v praksi dolzni le izprobati opcije.

Imaš fizično in čustveno miselno prevaro in ti si se ujela v slednjo! Korak do fizične ni daleč…

Jaz bi šel s tako žensko takoj narazen,.. Neglede na otroka,.. Pač v takih primerih ni kompromisov,..

Tomaž Gorec http://www.tomazgorec.si http://www.zasluzek.org https://www.facebook.com/Potovanja.Podjetnistvo/

Kako bi se pa vam zdelo, če bi bilo obratno in bi se vaš mož z neko drugo takole dopisoval???? Po mojem je tudi to kar opisujete neke vrste varanja, sigurno.

Ni varanje, je pa za RAZMISLITI, KAAAAJ je v vajinem odnosu narobe  da si iskala pozornost, potrditev, da si še nekomu všeč…očitni sta oba popustila pri vlaganju v zvezo…in da se veza ohrani bo mož moral narediti kaj več kot znoreli, ob misli da si ga prevarala…

Seveda da je varanje. Naredila si dejanje, za katerega nimaš razloga. Poiskala si ga na Facebooku in mu pisala. Želela si videti, če je za kaj več. Ja, seveda je varanje. Se vidi po tvojem razmišljanju.

Će je  dopisovanje varanje,te tako varajo vsi.Saj mladi brez telefonov tako ne znajo več zivet.Sicer sem sam poročen,vendar si redno dopisujem z katero punco.In to ne da bi jaz začel pisat,ampak one.In to so tudi takšne,ki imajo partnerje že kr lep čas.

Varanje se vedno začne z željo v srcu. Ja, čustveno si ga že varala, fizično pa ne. Mogoče pa si se že samozadovoljevala o misli nanga. Pokazal ti je, kje je njegova meja. Ti imaš lahko drugačno, v odnosu pa je prav, da se dva upoštevata.

Roko na srce. Bi bilo tebi prav, če bi si on dopisoval z ženskami in se npr. ob tem samozadovoljeval? Da bi vedela, da si sočno dopisuje z drugimi, s tabo pa je čustveno odsoten, ker je v mislih običajno druga?

Varanje je v 2 oblikah in sicer čustveno ter fizično. Si se šla čustveno, do fizičnega veš, da ni prišlo, ker te je prej dobil….

Ja popizdil je popolnoma upravičeno, ker iz napisanega praviš, da ti je revici malo dolgčas, ampak v svojega neke energije ne boš vložila(oziroma boš pasivna in sanjarila, kako je vse monotono), boš pa v drugega.

Ne me jebat. Tipična štorija, ko je vse samoumevno, potem pa ste revice pasivne in sanjarite o temu, da bi si vas nekdo res želel. Pizda ga imate doma, ven iz pasivnosti, pa bo. Je treba narest kej ne?

Odgovor na objavo uporabnika
Jinx457, 19.01.2022 ob 22:35

Ni varanje, če se pa ne znaš brzdati ti stvari lahko hitro uidejo iz nadzora in imaš lahko problem. Dokler so le besede, vsak lahko piše karkoli, tudi če tega ne misli in se tako malo zabava, si popestri dolgčas s kakšno prijazno besedo. Če potrebuješ le malo pozornosti, ti bo hitro začelo presedati tudi to dopisovanje. Tako da mož še nima kaj sekirat. A le glej, da držiš še vedno čustveno distanco in se ne navežeš nanj. Morda imej raje 2 ali 3 hkrati, da dobiš dovolj pozornosti, hkrati pa ne razviješ nobenih čustev do nikogar.

Raje si zvezo zrihtaj, da ti bo tvoj zanjmi ali pa idi stran od njega. Če si z nekom v zvezi si nimaš kaj takih vročih stvari pisat z drugim, raje poberi stvari, če te drugi zanimajo in ga zapusti ali pa naj on tebe. Pol svojega nisi vredna, če se za druge zanimas in probavaš, če bi te peglali. Nimaš slabe vesti. Psihično varanje. Ded bi te moral tvoj odslovit. To se ne dela. Prav ima, da je popizdil, vsak pravi ded, ki mu je mar za svojo žensko bi. Tebi pa ni mar in tega ne razumeš. Prav ima, psihična prevara, ki je tik pred pravo prevaro in to je enako. Spakiraj in pojdi drugam k drugemu, saj če bi te tvoj zanimal drugega ne bi iskala pa vroče osvajala

To  pa ste tiste ki ste si pri 15 vzele deda pa za 2 leti že familija pa vse na polno…..sedaj pa si v 40 in se je začela takoimenovana druga puberteta ko se ti začne pelat….ker se nisi prej znorela….pa občutla samo enega v sebi….sma 1x z kolegom bla v diskaču in sva zagledala 4 milfe….pa smo pol nekako prešli na pogovor….odpravle so se na smučanje….in vse 4 so bile nekako v istih situacijah…2 deda je probala v svojem življenju pa je to to….zdaj pa so se začele gonit kot se ti…..in pol sva midva pristala pri njih v apartmaju….kaj pa se je tam dogajalo pa mislim da ne rabim pojasnevat…

brez najmanjsega dvoma, to je prevara. to je varanje

Baba smotana, dej se postav v njegove cevlje pa se vpras kaj bi ti nrdila, ce bi najdla smse tvojga moza in ene druge. Cist skulirana bi bla? Pa ja de.

Jop. čustveno varanje.  Tako hitro preraste na dobivanje ter telesno varanje. Nimaš kaj. Čudno, da ne čutiš, da je to narobe?…

Čeprav ni prišlo do telesnega stika, je ene vrste varanje, prej bi rekla izdaja moža in hinavščina. Kakšen odnos imaš do moža, kaj ti pomeni?

Nikoli nisem in ne bom mogla razumeti takih žensk. Sem pa poročena 40 let in mi ni bilo nikoli do takih neumnosti.

Pozdravljena, kratek odgovor na vaše vprašanje in vaš primer je DA.

Za prevaro ne bi šlo, če bi se z vašim partnerjem predhodno dogovorili, da si lahko v vajini zvezi kadar vama ustreza (na socialnih omrežjih) “dodajate” osebe nasprotnega spola in si z njimi dopisujete. Še bolj specifično. Da se v teh pogovorih lahko iz površinskega ali profesionalnega odnosa spustite v osebni odnos. Pogovoriti bi se morali tudi o možnih scenarijih, ki iz takih pogovorov pričakovano pridejo in kaj je za vaju obadva sprejemljivo.

Iz odziva vašega partnerja sklepam, da teh pogovorov niste imeli. Če bi bil vaš partner bi se počutil izdanega, besnega, žalostnega in coctail ostalih bolečih občutkov. Še dodaten nož v srce pa bi mi zarili z vsakim vašim izgovorom.

Vaša prevara je trenutno zgolj en velik problem v vajini zvezi. Pred prevaro jih je očitno obstajalo še veliko več…

je…

Sam to bom rekel, iz heca nastanejo deca. Sem bil v takšni situaciji z bivšo sodelavko, super sva se razumela ni, da ni. Ona je potem postala samska in so teme postale malo bolj… Enkrat mi je predlagala med enim pogovorom če bi se dobila v živo, sem se izgovoril. Če bi se dobila bi šla v postlo 100%. Pa to je ženska, ki se vsi moški obračajo za njo. Če bi kateri drugi moški bil  v takšni situaciji bi 100% šel.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close