Je dopisovanje varanje?
Ker ena, 19.01.2022 ob 16:30
Lep pozdrav.
V zvezi sem že več kot 18let in vedno sem bila zvesta svojemu partnerju.Imava enega otroka ..
Spoznala sem enga tipa na zabavi na kateri smo bli mi kot družina.
Poiskala sem ga na FB, kontaktirala in začela sma si pisat.
Najprej sma si pisala precej navadne in nedolžne zadeve potem sem jaz hotela videti če bi bil on za kaj več…in seveda je takoj bil za…potem je to pisanje preraslo v bolj sočne teme.
Šlo je samo za pisanje…všeč mi je bila misel da sem nekomu všeč…
Zvedel je…popizdo…pravi da sem ga prevarala …meni se ne zdi to kot neka prevara…
Blo mi je zanimivo, tist občutek da si te nekdo se želim.. pogrešam nekaj razburljivega, norega, nekaj kar me bo prebudilo…zato sem si tud pisala.
Mislite da je to varanje al ne?
Ne vem, če bi se temu lahjo reklo varanje – je pa neke vrste laž partnerju. Tudi izdaja zaupanja. Ni lepo, niti ni prav. Večina zvez po 20 ali 30 letih ni več tisto, kar je bilo na začetku, ko so hormoni na višku in dva človeka kar razganja od želje. Ti občutki se umirijo, ampak ostane ljubezen, spoštovanje, navezanost. In znak spoštovanja do partnerja neko “kurjenje” po mailih ali telefonu z drugim gotovo ni.
je varanje, ker, če se bi v živo skupaj dobilo, bi sigurno prišlo do šlatanja in hvala bogu, če bi.. ampak po 18 letih preprosto to ni več varanje.. Taki bonusi se bi preprosto morali po določenih letih zveze tolerirat pri obeh partnerjih.., ker kakorkoli obrneš so zakonske veze neke vrste ječa, samo vprašanje je, ali je ta zapor de luxe ali navaden pajzel v katerem na obroke umiraš, ker nimaš pogojev in jajc, da zaživiš zaradi družbe in okolice svobodno…
Kako lahko nekateri omenjate, da to ni varanje? Če bi se vsak dan dol dajala z drugimi in bi bila za to zmenjena oba, nebi bilo varanje. Če pa tudi samo flirta z drugimi eden od partnerjev, pa je to varanje, izdaja zaupanja. Če gremo v bolj prvinske zadeve- izdaja ega.
Sklenitev zveze je tudi dogovor o spoštovanju. In, če nekdo flirta z drugimi, je to že groba skrunitev spoštovanja saj se uničuje zaupanje, ugled..
Če pa je veza trdna, se da dogovoriti marsikaj. Midva sva se zmenila za obcasno popestritev s trojckom (+ona) in zadeva ostaja vroča.
Za moje pojme ni varanje, mi pa ne bi bilo vseeno, če bi se jaz ali mož dopisovala s kom. To bi bil zame znak, da nekaj manjka v zvezi in da se morava pogovoriti. To, da zagotovo pride do prevare ne drži. Vse je odvisno od tega kaj zate pomeni to dopisovanje. Jaz sem si včasih tudi dopisovala z različnimi moškimi, marsikaj so poskusili, pa sem to jemala kot popestritev dneva in zabavo. Niti z enim ne bi nikoli imela ničesar. Sem jim pa natvezila marsikaj. Kdor te kontaktira prvi ko ve, da si zasedena, sploh s kakšnimi opolzkimi sporočili ni materijal za zvezo. Ta namreč nima nobenega spoštovanja do tebe in če se iz takega norca delaš, ne velja kot greh. 🙂
Zartrose izven profila, 26.01.2022 ob 11:41
seveda je. kaj se imaš za dopisovat z drugim decsem? Svojemu se posveti on pa teb! Al pa vse poslat v maloro in kvazi vezo končat! A to pa ne.. ni dinarčkov za streho nad glavo in luksuz dveh plač..
Tud pršuta se človek naveliča.
Pozdravljeni,
Več kot očitno je, da vam v vaši zvezi manjka nekaj kar ste začeli iskati izven vaše zveze. Dopisovanje z nasprotnim spolom, ko smo v zvezi, v principu še ne pomeni varanje. To, da ste to skrivali pred parnerjem pa bi tudi meni vzbudilo občutke dvomov, skrbi in izdajstva. Priporočam, da prevzamete odgovornost za vaše početje in temu primerno ukrepate.
Ni varanje ce nisi imela namena iti dlje. Se pa iz tega vidi da je ocitno tvoja zveza v nekaksni ponavljajoci se rutini. Mogoce bi partnerju povedala da zelis kaj novega, da pac bi rada neki spremenila da ti je monotono in si si zato pisala kr je bilo zanimivo nekaj novega. Ce tega ne bo razumel si je sma kriv, verjetno je on tisti ki dela zvezo monotono
Jebač, 26.01.2022 ob 11:48
Tud pršuta se človek naveliča.
Jaz ga nikoli jedla nisem. Moja najljubša hrana pa je še po toliko letih še vedno moja najljubša hrana! A veš-nekateri smo zvesti nekateri pa varate in nima hrana s tem prav nič!
So pa te primerjave s hrano tako blesave, da že glava boli! Človek ni le kos mesa, telo je pač njegov dom!
Se strinjam da je varanje. Ampak vcasih pride do osamljenosti tud ce nisi sam. Z leti pride do rutine in mozje pac pozabijo na zene. Mislijo da je dovolj ce so oni srecni in zadovolni. Kosilo oprano pospravljeno otroci poslihtani sex po programu ali manj.
Ja pase da si nekomu vsec in da imas obcutek zazeljenosti. Saj itak ves da je vse skupaj iluzija. Ampak pase.
Spletni kurjač, 20.01.2022 ob 11:26
cudakinja, 20.01.2022 ob 11:15
nazalost je
bi blo teb ok da si on pise z drugimi?
no js bi znorela
pomeni da mu ti nisi dovolj
ps js si pisem z drugimi ?jbg
???????????
A bi si tudi z mano?
Jaz bi si tudi dopisoval 🙂 pa še nikoli prevaral.. meni se zdi da to ni nič takega.. morda ni prav .. lepo pa je… če kakšna si želi dopisovat.. z veseljem… javi se.. 🙂
Za ene je za ene ni.
Za ene ni varanje oralni sex al pa sex brez zakljucka,glej ni mi prišlo a je pol sploh sex oziroma varanje.
Za ene ni varanje tudi če jih dobijo pri dejanju pa še potem je druga stran kriva da je do tega sploh prislo. Glej revci pomagam k ni mogla dihat pa sem v enmu nemškem filmu to vidu pa tam jo je Dr.”rešu” in pol pravs da sem slab clovek.V kaksnih drzavah dobijo medaljo za to.
Al pa sej ves kolk je zuni zdej mraz minus pa to,pa sej ves kako je k te zebe… No a ves kolk naju je zeblo pa se nisva nic drugega spomnila da sva se mal ogrela.Bodi vesel/a da je sam to bilo kaj bi bilo ce bi korono domov prnesl/a…
Tako,da res odvisno skozi cigave oci gledaš. Meni osebno, je to že varanje, oziroma nespoštovanje do svojega partnerja.
p4p899, 26.01.2022 ob 15:10
Za ene je za ene ni.
Za ene ni varanje oralni sex al pa sex brez zakljucka,glej ni mi prišlo a je pol sploh sex oziroma varanje.
Za ene ni varanje tudi če jih dobijo pri dejanju pa še potem je druga stran kriva da je do tega sploh prislo. Glej revci pomagam k ni mogla dihat pa sem v enmu nemškem filmu to vidu pa tam jo je Dr.”rešu” in pol pravs da sem slab clovek.V kaksnih drzavah dobijo medaljo za to.
Al pa sej ves kolk je zuni zdej mraz minus pa to,pa sej ves kako je k te zebe… No a ves kolk naju je zeblo pa se nisva nic drugega spomnila da sva se mal ogrela.Bodi vesel/a da je sam to bilo kaj bi bilo ce bi korono domov prnesl/a…
Tako,da res odvisno skozi cigave oci gledaš. Meni osebno, je to že varanje, oziroma nespoštovanje do svojega partnerja.
za varalice vse kar naštevaš ni varanje-kar je itak logično, saj morajo svoja dejanja zminimalizirat in celo omalovaževat zvesto osebo.
Forum je zaprt za komentiranje.