Je dobil kdo od Ikee darilo za rojstni dan?
rok-1, 02.08.2021 ob 09:27
Vedno – od avstrijske. Kakšen dodaten popust, bon, ipd. MIslim pa, da je bil tudi že kakšen majhen izdelek.
Slovenska IKEA spada pod jugovzhodno Evropo. Center je torej v Beogradu. Pač, čeprav imamo Slovenci bistveno višjo kupno moč kot balkanci je treba gledat potem povprečje regije. In ker ima IKEA na balkanu toliko manj zaslužkov je treba rezat stroške na vseh koncih in krajih. Darila, kuponi, boni, itd. so še najmanj kar gre v smeti. Reže se tudi na kvaliteti izdelkov, plačah zaposlenih….
Žalostno. Iz tega razloga sama tudi vedno nakupujem v Hoferju. Hofer je namreč v osnovi prisoten le v Avstriji in Sloveniji, pa tudi krovni Aldi Süd zaenkrat še ne seže na balkan. Kar pomeni, da imamo mi isto kvaliteto izdelkov kot Avstrija. Kar poglejte si etikete na Lidlovih, Eurospinovih in Mečkatorjevih izdelkih. Albanija, Slovenija, Bosna, Hrvaška, Srbija…. Hvala lepa, ampak ne. Na Hoferjevih samo SLO in AT. Bojim se, da žal tudi to ne bo dolgo in nas bodo popredalčkali med reveže. Krivi smo si pa tudi sami, saj se v Sloveniji več ali manj gleda samo na ceno, ne pa na kvaliteto.
Jaz pa sem nehala kupovat v hofru ker to da imajo toliko zastrupljenih izdelkov pa to res ni notmalno. Kar naprej nosis kaj nazaj. Vse imajo pokvarjeno, ce joh dobijo… je objava, ce ne , pa pac prodajajo kancerogene in salmonelaste izdelke. Teta ki tam kupuje ima vsak mesec kaksne tezave, bruhanje po njihovih kao slovenskih kremsnitah ipd. Prejsnji teden pa itak, so mi zasrali se BIO kefir Krepko!! Kupujem ga ze leta in lera v mercatorju, nazadne vidim v hoferju.. fajn cena ista… ampak pol seveda obvestilo naj fa vrnemo ker mu je dodan strup.. midlim res ne vem kaj delajo v hoferju da jim uspe se krepko kefir zjebat!!! V mercatorju je se vedno super. Pa sladolede si tud ne upam kupiti v hoferju vedno majo cel kup sranja z njimi ali v njih… zdaj sem se odlocila da tam res ne kupujem vec daj nocem zastrupljat cele familije! Lep pozdrav
Forum je zaprt za komentiranje.