Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Je bolši električni ali na špirit?

Je bolši električni ali na špirit?

Prednosti enega ali drugega? Uporabljate tablete ali pasto ali kaj?

Jaz imam doma na špirit. Kupim tiste konzervice, notri je nekakšen špiriten gel.

Sem imela na sposoji od tašče na elektriko, ampak mi ni tako všeč, čeprav je v bistvu vseena figa 🙂 Mislim, kar se hrane tiče. Mene je motilo, da ga moraš imeti priključenega na elektriko, torej kabel pelješ čez jedilno mizo do štekarja. Mi ni estetsko ima pa seveda prednost, da ne zmanjka goriva …

Skratka, mi smo bolj romantiki in imamo radi plamenček, poskrbim pa, da imam vedno dovolj širita. Torej ena skrb več pri načrtovanju …

Upam, da boste uživali, mi se imamo vedno super, kadar naredim fundu.
Čao!

Špirit je klasika, boljše izgleda, potrebuješ pa več izkušenj. Uporabljam pa gel.

Pri el. je lažja regulacija temperature, težje čiščenje, ker kot pri vseh zadevah dizajner gleda na izgled bolj, kot pa na funkcionalnost.

Plamenček s čisto klasiko – ne gel, ampak kar lepo taprav gorilni špirit – doda svoj čar tudi z vonjem.

Imam tistega na špirit, je že zelo v letih. Me zanima ali se tudi pri teh lahko uporablja gel, ker sploh nisem vedela, da to obstoja.

Ja, saj je ista figa. Tisti gel daš pač spodaj namesto gorilnika in čez samo pokrovček, ki je od fonduja. Itak je ta gel špiritni – mislim, vonj je isti kot pri špiritu.

Ja, saj je ista figa. Tisti gel daš pač spodaj namesto gorilnika in čez samo pokrovček, ki je od fonduja. Itak je ta gel špiritni – mislim, vonj je isti kot pri špiritu.[/quote]

Je približno isti in ene 5 do 10x dražji.
Najbrž zato, ker lepše izgleda.

Kateri je dražji?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close